| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#181 |
|
Guest
|
ustadin gunde 2-3 cop sigara ictigini de dusunecek olur isek sesini etkilememis olmasi cok zor. malesef elimizdeki en eski kaydi 40 yasinda cekilmis bir kayit ve o zamanin teknolojisi de gercek kaliteyi yansitmiyor malesef[/quote]
SA ENSAR ABİ DEMİŞKI USTAD GUNDE 2 -3 SGARA İÇİYOR YA BU KARILIERIN HEOSIMI SİGAR İÇİYOR SASIRDIM DOGRUSU EN ESKI KAITLARI YANI 40 YASLARI DEMİŞİNIZ 1905 DIGMLU KEMDISI YANI 1942 LARDAMI OKMUS ABİ BENIM EN FAZLA HOSUMA IDEN KAYIT SUREI NEML BEN DAHA ONCE DİYEBİLİRIM ELIMDE MEVCUT DEGIL AMA EGER VARSA BIR HABER VERINIZ CK ARIYORUM KAYDI VE YEGLEMU ME TUHFUNE VEME TUGLININE ALLHU LE İLEHE İLLE HUVE RABBUL ARSIL AZIM ONA YERINI VE DEVANMIN VARSA ABİ SA |
|
|
|
#182 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Allah razi olsun Adil hocam.. bayagi suredir bu kaydi duymakta idim.. Fakat buyuk ihtimal ile studyo kaydinin ustune montaj bu.. bunun gibi 2-3 kayit daha var.. Ayni oksuruk sesini tekrar ve tekrar kulllanmislar kayit boyunca.. bir de ayet sonlarinda ayni ALLAAAH sesi var.. butun kayit boyunca hicbir konusma sesi.. veya Sallua Alennebiy vs. yok.. bu islerde profesyonel olan birisinin (tabiiki 20 yil kadar oncenin teknolojisi ile) Mujevved hatimden alintilar yapip suni cemaat efektleri koyarak NADIR kayit altinda satip para kazandigini duymustum.. Allahualem bu kayitta onlardan biri.. buyuk ihtimalle siteye koydugumuz Cin suresi de boyle bir kayit.. Ne olursa olsun.. kayit cok hos... biraz temizledim ve siteye koyacagim... herseyden onemlisi senin ortaya koydugun gayret..Allah razi olsun.. Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Guest
|
Ümmügülsümün cenaze töreninde oturuyor:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#184 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Bendeki arşivi bira karıştırdım iki tane studyo Enfal suresi gözüme çarptı.
Herkulde ve [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] da göremedim. Ensar abi bir bakar mısın? [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#185 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Henuz studyo kayitlara el atamamistim.. Allah razi olsun.. |
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Guest
|
Allah Razi Olsun Abİler.İmkan Olsada Hepİnİzİ Kucaklayabİlsem
|
|
|
|
#187 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Her kim canı sıkkın, morali bozuk
Açsın bir Mustafa İsmail okuyuşu ve dinlesin. Kuran' ın feyzi ve Mustafa İsmail in tatlı sesiyle Allah ın izniyle kendine gelecektir.
|
|
|
#188 |
|
s.a abiler yukarıdaki amerika ziyaretinde çekilmiş olan videosunun hemen arkasından okuyuş görüntüsü başlıyormuş.birde furkan suresi cemaatli videosu varmış diye birçok kişiden duydum...birde ahmed naina nın üstaddan ders aldığı yazılıyor bazı yerlerde bu haber nekadar sahihtir...bilgisi olan varmı...saygılarla
|
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Fethi melici amca kendisine ilave olarak 1-Ahmet Naina, 2- Abdulaziz hassan, 3-Ragip Galwash ve 4- Hamdi zamilin Mustafa Ismail in talebeleri oldugunu soylemisti.. Bunda tam olarak ne kasteddigini bilmiyorum.. Dizinin dibine oturup ders almislarmi yoksa sadece ekolunun takipcileri mi olmuslar... net olarak sormak lazim.. Bunlarin icerisinde bizzat ve en uzun ders alan, talebeligini yapan sanirim Fethi Melici amca.. Allah uzun omur versin.. |
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Guest
|
abiler şeyhin en iyi yusuf kıraatı hangisidir.ekleyebilir misiniz
|
|
|
|
#191 | |
|
Alıntı:
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Guest
|
Allah Senİ Cennetİne Koysun
|
|
|
|
#193 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1957 süriye
|
|
|
|
#194 |
|
Guest
|
Hakikaten 1958 İskenderiye Yusuf kaydı çok mükemmel Editlenmiş kaydı kısa ve çok net ama ne yazıkki orjinal kesilmemiş kaydı net değil editlenmiş net kaydı yaklaşık 30 dakkalık kısmı kesilmiş keşke orjinal kaydının net olanını bulabilsek
|
|
|
|
#196 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Allah güç kuvvet versin . Güzel bir yolda gidiyorsun ve bu çok tatlı bir yorgunluk.
|
|
|
#197 |
|
resmi biraz düzeltmeye çalıştım:
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Erkek Üye
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
beyler bende mustafa ismailin fatiha okuyuşu var 10 11 defa okuyor .farklı farklı acaba forumda rastladınızmı yoksa vereyim
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Kardeş
|
Resim cok guzel olmus ... ARO kardesim
SLM ALKM Canimdan aziz, basimin taci kardeslerim.. 6 adet daha Fatir ekledim siteye.. Fatir(1-24)Hakka(1-12) olarak bir adet ticari kayit daha var. Insallah onuda abihayat a ekleyecegim.. Bugun koydugum 6 kayidin ikisi kesik.. Tamami olan lutfen ulastirsin.. Adil hocam ve diger MI ciler.. Arsivlerinize kontrol edip sitede olmayan Fatir varmi bakarmisiniz.. Ben Bakara suresi calismalarina basliyorum.. Bu hafta icinde sitede olmayan Fatirlariniz var ise ulastirirsaniz sevinirim. Selametle Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:17 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Guest
|
Ensar abi Allah razı olsun,Allah şevkinizi arttırsın inşaallah...Kontrol edeceğiz abi inşaallah...
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|