| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1981 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
SA
Ensar Bey Hakikaten üzüldüm, Allah sabr-ı cemil versin inşaallah...Pediatrik onkolog değilim ama yeğeninizin hastalığını merak ettim...Cenab-ı Hak hayırlı şifalar versin... |
|
|
|
|
|
#1982 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Tesekkür: 0
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Ensar Abi,Allah yardımcınız olsun.Vaziyete çok üzüldüm.Allah kolaylık versin...
Yeğeninize de Allah'tan âcil şifâlar diliyorum... |
|
|
|
|
|
#1984 |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
ensar demirkan´isimli üyeden Alıntı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
yeri degil fakat sahsi bir iki bilgi. Birkac aydir ayriligimi merak edenler icin.. 1- Evini bankaya kaptiranlar kervanina biz de katildik ve kiraya ciktik... hamdolsun isimize yakin bir yer.. 2-Arkadaslar hatirlayacaklardir. 2 yasindaki yegenimde timor bulunmustu. 4 ay kadar kemoterapiden sonra tumor dun 16 saatlik bir operasyon ile basari ile alindi. Su anda hastahane de bilinci kapali yatiyor fakat Allahualem %99 pacayi kurtardi yavrucuk. 3-Muhammed Rifat kayitlarinda malesef yeni ve iyi kaliteli diyecegimiz pek birsey cikmiyor. Fakat canli bir Nisaa suresi cikti. Sanirim web de daha once yok.. Allaha emanet olunuz izinde oldugum icin duymamistim,sevgili ensar kardesim yegeniniz icin üzüldüm Allah acil sifalar versin,dualarimiz yavrucagim icin olsun.
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
kardeşim olabilir
hep sevenerini hayranlarıı dinleyicilerinimi coşturacak,kendinden geçirecek ordaki kız kardeşimiz torunumu bilmiyorum ama tabiki dede ailesiylede ilgilecek. güzel resim cok hoş çıkmış mubarek.. |
|
|
|
|
|
#1988 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bildigim kadari ile Almanyada yasayan oglu doktor ve Alman bir kadinla evlenmisti. Cocuk Allahualem bu Alman gelinden torunu...
|
|
|
|
#1989 |
|
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Muhterem abiler
Cumlemizin ramazani serifi mubarek olsun. Abilerimizden birisi Mustafa Ismailin Suriyede okumus oldugu Kurani kerimleri her sene Ramazan ayinda Suriye radyosu veriyor demisti. Elimizde olan meshur Neml-Kehf(alkisli olan) kasedinde nemlden sonra hemen kehfe geciyor halbuki gerceginde ise Kadr suresini okuyormus diye 3-5 ay once bahsetmisti ve ramazan gelince tekrar kaydederim demisti. Kim oldugunu bilemiyorum ama hazir ramazan gelmisken musait birisi varsa bu kayitlarin aslini kacirmasak diyorum. Simdiden Allah razi olsun |
|
|
|
|
|
#1990 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
ramazani serifimit mübarek olsun kardeslerim
bana mustafa ismailin youtubeda okudugu su kaydi nerden bulabilecegimi söyleyebilirmisiniz? [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1991 |
|
3 Mesajına 5 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
selamunaleykum değerli abilerim yardımınıza ihtiyacım var
maalesef çoğu insan bizim kadar şanslı olupta bu kuran bülbülleri ile tanışma fırsatı bulamıyor bu sebeple bir cd oluşturup ramazan vesilesi ile ücretsiz olarak dağıtmak ve insanlara bu mübarekleri dinletmek sureti ile kuran ayında kurana bağlanmalarını istiyorum inşallah bu nedenle hapinizden özellikle bu konuda usta abilerimizden tavsiye edcekleri ses kalitesi yüksek kayıtları bekliyorum cd yi track yapmayı düşünüyorum evde arabada heryerde dinlensin diye hem kayıt hemde fikir olarak katkıda bulunursanız inşallah bu işi başarabiliriz ALLAH(c.c.)a emanet olun... |
|
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgili arkadaşlar bu kayıt nadir değil...mustafaismail.org sitesinde var... Ensar abi mustafaismail.org sitesindeki Bakara(45-74) iki tane var, ikisi de aynı bence...Arkadaşların bahsettiği kayıt bu... |
||
|
|
|
#1993 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu ikatene kesit muhteşem kesiti dinleyin sevgili kuran dostları hele hucurat kafa geçişlerideki ustalğı hazam ve hicazkar makmalrındaki nadir nameler öbür kesitteki kaf süresindeki nihavntleri bu kayıt aslında nette var ama pek bilinmedik 1963 isknedriye kaydı
|
|
|
#1994 |
|
Kardeş
|
BAYAGI DIKKATLI INCELEDIM KARDESIM. FARKLI KAYITLAR.. IKISININ DE BITISINE BAKILIRSA FARK ACIK GORUNUYOR.. ALLAH RAZI OLSUN
|
|
|
#1995 |
|
Erkek Üye
|
Şeyh Mustafa İsmail Mücevved Hatim Seti (Cüz Cüz mp3) ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (24.08.09 Saat 02:04 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Guest
|
![]() Bu fotograf Lübnan'da çekilmiş...Fotografın sağındaki şişko arkadaş Lübnanlı herhalde...Bu şahsın diğer fotograflarına bakmak isterseniz: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Adam hep kenardan göbeğini çıkarmış ya çok garibime gitti |
|
|
|
#1997 |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
üstad mustafa ismailin amenerrasulu okuyuşu varsa yüklemenizi istirham ederim.
|
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
Guest
|
Alıntı:
1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Her gün farklı bir kari yayınlanıyor abdussamed minşavi v.s M. İsmail'in 2 kaydı var ikiside sitede yok Biri Hucurat Kaf (Muhtemelen Mescid-i Aksa kaydı olabilir )bu kaydı teybime kaydettim inşaallah en kısa zamanda yüklerim(kaydın ortalarına doğru parazitleniyor ama genelde idare eder) Diğer Neml-Kadir kaydını yakalamaya çalışıyorum inşallah davette olduğumuz bir güne denk gelmez
|
|
|
|
#2000 | |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Siz bizim için bir neşvesiniz
|