| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#2001 |
|
Tesekkür: 0
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Allah razi olsun Cengiz abi. Insaallah kacirmazsiniz
Hurmetler |
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Cengiz abi birde Turkiye saati ile Kacta Kuran okumaya basliyorlar. Belki benim de kayit etme imkanim olabilir.
Allah razi olsun |
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Hürmetler.
|
|
|
|
#2004 |
|
mms://8.4.9.183/Quran
Bu url yi media playerinizin url aç sekmesini açıp yapıştırın Mısır radyosunun Kur'an yayınını canlı dinleyin. Dilediğiniz karinin kaydını buradan yapın. Mustafa İsmail'in ne zaman hangi kaydı okuyacağını aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz. Hürmetler. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#2005 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Sevgili mustafa ismail severler
şeyhin bir furkan studyo kaydı vardı biraz ekoluydu ve "elemtere ila rabbike keyfe meddezzıl" ayeti ile başlıyordu .bunu alparslan hocamın sitesinde real player olarak indirmişrim şimdi bilgisayarımda bir sorundan dolayı silindi.o kaydı arıyorum ama bir türlü bulamıyorum alparslan abinin linkleri ölmüş.bu kayıt illa birinizde vardır arkadaşlar. çok hoşuma giden bir kayıt .lütfen Allah rızası için bunu biriniz eklesin.
|
|
|
|
#2006 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
selam aleykum
abilerim bi sorum olucak hucurat-kaf-haqqah-1950-meetghamr kaydının orjinali bulunurmu acaba kaydın üzerinde cok oynama yapılmış bn tahmin ediyorum ki kayıtlarla uğraşan abilerimde olabilir belki en hoş hucurat-kaflardan birisi ama ses kalitesi biraz rahatsız ediyor.... elinizde warmı yada buluabilirmi ilgilenirseniz cok memnun olucam allah razı olsun |
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Guest
|
Maşallah teşekkür ederim sipahi kardeşim...
Kasas(5-31)-studio kaydı buldum..Benim bildiğim hiç studyo Kasas yoktu, müsait vakitte eklerim inşallah.. Bir studyo Ali İmran kaydı buldum...başı ve sonu kesik tam 2 saat 7 dakika...13ten 153 e kadar okuyor...Ne olduğunu bilmiyorum, müsait vakitte ekleleyim siz yorum yapın... Konu Jerusalem tarafından (31.08.09 Saat 07:10 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2009 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Al-i İmran(cut13-153cut)-Studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#2010 |
|
Tesekkür: 316
36 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
meraba arkadaşlar bişeyi sizle paylaşmak istedim.dün gece sahurda atv de zannedersem fatih isimli hoca programı sunarken mustafa ismailden bahsetti, bu olayı galiba kendi hocasından aktarıyordu dediki mustafa ismail 1960 lı yıllarda türkiyeye gelmiş fatih camisinde kuran okumuş cemaat öyle çoşmuşki ayağa kalkıyorlarmış ,mustafa ismail demişki kırati korkudan bitirdim cemaatin kendisine bişey yapacağını sandım.
ve demişki kurana aşık böyle bir millet görmedim. sonra ordakilerden biri bunlar arapça bilmiyor deyince, mustafa ismail duygulanıp ağlamaya başlamış.selam ve dua ile.hayırlı ramazanlar. Konu abdussamed tarafından (05.09.09 Saat 03:07 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2011 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah razi olsun... Ah o 1969 Turkiye okuyuslarinin hepsi kaydedilmis olsaydi ve dinleyebilseydik ....
|
|
|
|
#2012 | |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Ah,ah!Keşke birileri kaydetseydi.Keşke biz de onu görebilseydik.Allah'ım Mustafa İsmâil'i cennetin kâri'lerinden eylesin... |
|
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Tesekkür: 13
4 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Allah razı olsun o kayıt olsaydı da dinleseydik.Cenabı Allah bu milleti Kurandan ayırmasın.
|
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Bakın üstadımız Ashab-ı Kehfin 300 yıllık uzun uykusundan sonra uyanan kişilerden birisinin '' Ne zamandır uyuyoruz" deyişini nasıl seslendiriyor:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Not: Dosyayı indirmeden play tuşuna basıp dinleyebilirsiniz.
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu cengizsadikli tarafından (09.09.09 Saat 02:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Erkek Üye
619 Mesajına 923 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Alıntı:
Rivayet genel olarak Türkiye'deki Kur'an dinleme adabına uygun görünmüyor. Bahsettiğim ayağa kalkma kısmı. İhtimal bunun aslı ağlamak olabilir. İşin ehli inşallah değerlendirir ve birinci ağıza ulaşılmaya çalışılır. |
|
|
|
|
|
|
#2016 |
|
SLM ALKM
Nihayet uzun zamandir aramis oldugum Neml-Kehf kaydindaki Neml kaydinin kesilmemis halini buldum.Forumda Neml `den sonra Kadr Suresini okudugu yazilmisti ama Kadr `den evvel Üstad Beled Suresini de okumus.Buyurun: 1.Neml-Kadr 1961 Suriye (Beled kesilmis) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2.Neml-Beled-Kadr 1961 Suriye ORIGINAL (ses kaltesi de yüksek) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#2017 |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Allah razı olsun.Fırsat olmadı üstadın İstanbul'a gelişiyle ilgilil araştırma yapmak için kütüphaneye gidecektim,işler müsade etmedi...İnşallah başka zamana...
Muhafazakâr gazetelerin haber yapabileceğini düşünüyorum.Tercüman gazetesi aklıma ilk gelen gazete.Acaba başka gazete var mı? |
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Keşke Neml-Kehf kaydındaki kehf suresinin başınıda bulabilsek. Üstad kehf suresine ya en başından ya nahnu negussudan yada ve teraşşemsu dan başlamış. Emininim bu kayıtta dediğim yerlerden başlıyordur.
|
|
|
#2019 |
|
Allah razi olsun Adil abi. Suriyedeki Neml kadr kaydini uzun zamandir ariyorduk.
Hurmetler |
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Ramazan hediyesi
Üstaddan Tevbe suresi videosu (Türkçe mealli renkli dvd kalitesinde ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Not: Dosya .dat uzantılıdır. Dosyayı birlikte aç sekmesiyle media playerinizde seyredebilirsiniz.
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|