| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#2061 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
This photo is very good I like it very much
I see the Souryane people listening the Holy Quran
|
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Not:Biri hariç.Allah onada hidayet versin.
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu cengizsadikli tarafından (08.10.09 Saat 03:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Arkadaşlar şimdi ekleyeceğim videonun 54.saniyesine bir bakın orda mustafa ismailin
çok eski bir video kaydından alıntı yapmışlar.önce resim diye şüphelendim tekrarlarca baktım şeyhin ağzı elleri oynuyo resmen vieosu bunu nerde bulabiliriz elinde olan varsa eklesin .Bunu belki burda tartıştınız ama ben yeni gördüm ve çok heycanlandım. arkadaşlar bi bakın 54 saniyelerde. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#2064 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
videoda fecr tv nn amblemi war
buda demektir ki ne warsa ahmet mustafa da büyük seyler olabilir çünkü hayatını wermiş mustafa ismale yani işin aslı newarsa mısırda d: tabi istifade etmek lazım |
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Guest
|
Ensar abi sitede 6.sırada yer alan Ali Imran(33-62)-1959-Emin Said ile 27.sırada bulanan 33-62 aynı...
32.sırada yer alan Ali İmran(33-67) ile 33.sırada yer alan 33-68...Her ikisi de Zahir-1971...Bana ikisi de aynı geldi...67.ayet ile biten zaten yarım kalıyor, sadakallahulazim ekleme... Abi bir de 24. sıradaki Ali İmran(33-51)-Şems-Tin kaydı eksik...Tin suresine başlarken çektiği besmeleye bakın, başka hiç bir yerde yok böyle besmele...Kesildiği aşikar...Kaydın aslı Ali İmran(33-51)-Şems-Duha-İnşirah-Tin olacak...İnşirahın son ayeti olan "Veile rabbike ferğab" dedikten sonra kısa bir sekte yapıyor ve o şekilde besmele çekiyor...Tam bu sekte esnasında kesilmiş sitedeki...Buyrun bendeki kayıt: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#2066 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Konu Mirliva tarafından (11.10.09 Saat 06:01 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Canlı A'la suresi (Benim tesbit ettiğim tek canlı A'la kaydı)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#2068 |
|
Guest
|
Daha önce mahmud abi eklemişti...Sonu kesik..A'ladan sonra şems 1. ayette bitiyor...
Bir abimiz bana alttaki mesajı gönderdi, Rabbim razı olsun kendisinden: Gazetedeki yazıyı gönderiyorum.Haber aynen şöyle: Dünyanın en iyi Kur'an okuyucusu olarak tanınan Mısırlı Şeyh Mustafa İsmail bugün şehrimize gelecek ve bir ay süre ile İstanbul camilerinde Kur'an okuyacaktır Mısır Cumhurbaşkanı Nasır tarafından gönderilen Şeyh Mustafa İsmail Mevlidhanlar Cemiyetinin misafiri olacaktır.Milliyet Tarih:02.12.1968 Konu Jerusalem tarafından (16.10.09 Saat 11:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2069 | |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
#2071 |
|
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Muhterem Abiler
Asagidaki haberi arastirdim. Ustad gercekten o tarihte Istanbula gelmis. Boylece buyuk bir yanlis bilgi duzeltilmis oldu. Jeruselam Abiye o bigiyi gonderenden Allah razi olsun. Asagidaki linkten Milliyetin arsivine de bakabilirsiniz. Muhabbetle [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Ayni sayfada "mustafa ismail" olarak arama yapinca (tirnak icine almak onemli) Kadir gecesi ile ilgili bir haber daha cikiyor. Uye olmaya zamanim olmadi. Bir arkadas uye olsa da her iki haberin kupurunu bizimle paylassa ne guzel olur
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (15.10.09 Saat 11:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Guest
|
Kupürü aldım, birazdan paylaşırım...
![]() ![]() Mülk -Kalem-Suriye Radyosu kaydını bir arkadaşım ekleyebilir mi? Alıntı:
Bu fotografı aldığım yerde okuyan kişinin(sağ altta bize arkası dönük) Mustafa İsmail olduğunu, tam karşıda yer alan şişman ve bağdaş kuran kişinin Kral Faruk olduğunu yazmış...Yüzünü göremediğim için yorum yapamıyorum, sizinle paylaşayım: ![]() Hakka(38-39-40) okuduğu hangi kayıt var acaba şeyhin? Olmazsa ben de sonra detaylı bakarım... Konu Jerusalem tarafından (16.10.09 Saat 11:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#2074 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Mariam(12-36)_Haqqah(1-42)_Naziat(26-41)_Shams_Alaq(1-5)_1955_Malawi Najm(31-62)_Qamar(1-16+54-55)_Rahman(1-27)_Haqqah(1-43)_Tariq(1-4cut)_1951_Royal Palace Bunlarin haricinde Qaf, Hucurat-Qaf ve Tahrim okuyuslari icinde de olabilir
|
|
|
|
#2075 |
|
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Ensar Abi,
Ustadin Malawi deki okumus oldugu Hakka Suresi 24 ayete kadar olmasi lazim. Ondan sonra Naziata geciyor. 42 ye kadar okumuyor. |
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alparslan abi nadir fotoğraf için teşekkür ederim.
Dikkatimi çeken bir şey var. Resimde şeyhin sırtını mescide, yani cemaate çevirmişler. Alakasız bir şekilde mihrab tarafında da kral oturmuş. Bu yönüyle çok anlamlı(!) bir fotoğraf.
|
|
|
#2077 |
|
Sol taraftakilerde galiba kari yada alimler. Pek halka benzemiyorlar.
Muhterem Alparslan kardeşim işte istediğin Mulk _ Nun_Şam radyosu kaydı. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu Jerusalem tarafından (16.10.09 Saat 11:53 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Guest
|
Alıntı:
1968 Ramazan ayının 1. günü 22 Kasım...2 Aralık'taki ilanda bugün gelecek şehrimize ve 1 ay kalacak demiş... Şeyhin önce Ankara'ya geldiği yönünde bilgi var elimizde...Eğer Ramazan'ın başında geldiyse 10 gün Ankara'da kaldı demektir...İstanbul'da da 1 ay kaldıysa toplamda 40 gün Türkiye'de kaldı demektir...21 Aralık bayramın 1. günü...2 Aralık'ta İstanbul'a gelen şeyh 1 ay kaldıysa 2 Ocak 1969'a kadar kalmış olabilir... Yaklaşık 40 gün Türkiye'de kalan şeyhin ses-video yada fotograflarına ulaşmak için 22 Kasım 1968 ile 02 Ocak 1969 tarihleri arasında çalışma yapmak lazım diye düşünüyorum... Ankara'da Hacı Bayram Veli Camiinde okumuş olma ihtimali yüksek...Çünkü o zamanlar Kocatepe yok...Daha doğrusu meşhur bir cami yok Ankara'da...Mısır'dan gelen ve Cumhurbaşkanı ile görüşen şeyhin basit bir camide okuduğunu düşünmüyorum şahsen... Tabi İstanbul'a; Emin Işık hocaya, Mevlidhanlar Cemiyetine de yoğunlaşmak lazım... |
|
|
|
|
#2079 |
|
Guest
|
Evet abi haklısın ben de şimdi farkettim, 24 e kadar okuyor...Bizim dalgınlığımıza mı geldi acaba bu kayıt tasnif esnasında...
|
|
|
|
#2080 |
|
Kardeş
|
Allah razi olsun kardesim.. rakamlarin yerinde sehven degisiklik olmus. 24 yazilacagina 42 yazmisiz. zaten ticari oldugu icin siteye koymamistik sanirim
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (17.10.09 Saat 02:46 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|