| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#2081 |
|
Guest
|
Buyrun bir fotografını daha renklendirdim...
Önce ![]() Sonra ![]() Bazı arkadaşlar bu renklendirilmiş resimleri benim başka yerden aldığımı düşünebilir...Çünkü birçok forumda görüyorum artık tarafımdan renklendirilen resimleri...Ama bu forumu takip edenler biliyor...Yine de resmin altına Jerusalem yazdım...Enaniyet olarak düşünmeyelim lütfen... |
|
|
|
#2082 |
|
Guest
|
Buyrun bir tane daha:
Önce ![]() Sonra
|
|
|
|
#2083 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Arkadaşlar mustafaismail.org ta yaprak kımıldamıyor galiba. Yoksa banamı öyle geliyor?
|
|
|
#2084 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Cengiz abi... bu aralar ruzgar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] a dogru esiyor.. insallah seneye tekrar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] a donup proje tamamlanacak.. Cumaniz mubarek olsun
|
|
|
|
#2085 |
|
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
selamun aleyküm kardeşler tevbe 111 arıyorum
|
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
sa abilerim
nahl_ebuelala_1954 kaydını ekliyebilirmisiniz acaba mustafaismail.org ta hata veriyo bu kayıt |
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
#2088 |
|
Üstadın Şam Radyosunda yayınlanmış kayıtları:
Fatır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kehf,Buruc,İnfitar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hud [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Cin,Müzzemmil [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nahl [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Feth [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Talak,Tahrim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hucurat,Kaf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Müddessir,Kıyamet [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Al-i İmran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Maide;Nasr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İbrahim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mülk,Kalem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Not:Alıntıdır.Kendi yüklemem değil.İndirmeden play tuşuna basıp dinleyebilirsiniz.
|
|
|
#2089 |
|
Tesekkür: 0
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Muhterem abiler
Daha once de vermis olabilirim ama... Mustafa Ismailin Suriye radyosunda okumus oldugu bir baska Cin-Muzzemmil suresi. Zannediyorum 2 defa ve farkli zamanlarda okumus. Bu Cengiz abinin gondermis oldugundan farkli [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Alıntı:
En çok istediğim şey üstadın canlı kıyame tekvir haşr ve ahir-i feth kayıtlarına ulaşmak ama ne mümkün. Çünki üstadın ne stüdyo ne canlı bu kayıtlarına 1986 dan beri ne rastladım ne duydum . İnşaallah Ensar abimiz bu kayıtları stüdyo bölümüne koyar. Çünki linkler zamanla silinebilir.
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu cengizsadikli tarafından (26.10.09 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Guest
|
Alıntı:
1-Cin(1-28)-Muzzemmil(1-18)-Ala(1-19)-Beled(1-13) 2-Cin(1-28)-Muzzemmil(1-20)-Suriye Radyosu |
|
|
|
|
#2093 |
|
Muhterem bir düzeltme yapmak istiyorum affınıza mahcuben :
Sitedeki Cin,Müzzemmil,Ala,Beled kaydı hatim setinden montajlanmış isterseniz orjinalini yükleyebilirim. Ayrıca sitedeki Zumar(53-75)_Fil_Nas_Fathihah_50s_BeginningMissing_LowPitch ,Waqia(75-96)_Hadid(1-14)_Inshiqaq ve sitede yer almayan Taha ırak kayıtları hep hatimden alınma. Bende orjinal ve netleri mevcud. Dilerseniz yükleyebilirim. Sadede gelirsek Mahmut kardeşin verdiği Cin Müzzemmille birlikte iki suriye kaydı var şu an tesbit ettiğimiz.
|
|
|
#2094 |
|
s a kardeşler bu kayıt normalde herzaman ulaşılabilir ve heryerde var...ama bende olmasına rağmen ilk defa dinledim hakkaten muhteşem okumuş üstad dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Alıntı:
ve ardından bitirmek üzereyken cemaatin isteğiyle Hakka suresini okumasıyla çok hoş bir kıraat olmuş... Konu fffcg64 tarafından (21.11.09 Saat 10:49 AM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Guest
|
Alıntı:
1-Cin(1-28)-Muzzemmil(1-20)-Syria Radio 2-Cin(1-28)-Muzzemmil(1-20)-Syria Radio Bu iki kayıt birbirinden farklı...Biri Muzzemmil suresinin 20 ayetinin ortalarında sona ererken diğeri Muzzemmil 20. ayetin sonunda bitiyor... Montajlanan mücevved hatim kayıtları için teşekkürler...Ayrıca 5-Yasin(1-81) 6-Tevbe(46-65) 7-Yusuf(101-111)-Rad(1-24) 8-Yunus(90-109)-Hud(1-11) 9-Yunus(71-109)_Hud(1-5) 10-Taha(83-123) kayıtları da mücevved hatimden alınmış... Konu Jerusalem tarafından (15.11.09 Saat 01:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Hosgeldin ustadim... sensiz buralar cok sessiz kalmisti.. ![]()
|
|
|
|
#2098 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
bu linki tıkladığımızda çıkan mustafa ismail resimlerinden 2.sinn üzerine fareyi tuttuğumuzda naziat suresi okuyor dede.bu kaydı daha önce dinlememiştim.diğer naziatlere benzemiyor kaydın tam halini bilen abimiz warsa yardımcı olabilirmi? |
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|