| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#2101 |
|
Guest
|
Şeyhin fotograflarını buradan da takip edebilirsiniz...Altına yorumlarınızı yazabilirsiniz..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Resimleri ben yüklüyorum... Rum(1-29) kaydı da mücevved hatimden alınmış... Nur(35-55)-(doğrusu 35-56)-studyo kaydı da mücevved hatimden... Enam(59-79)- studyo kaydı mücevved hatimden alınmış... Enbiya(1-43)-Hakka(1-18) kaydı da mücevved hatimden... Enfal(22-48) mücevved hatimden alınmış.... Hud(25-57cut)-Mearic(1-31) studyo kaydındaki Mearic kısmı mücevved hatimden alınmış.. Ensar abi sitede Hud(25-60+68-73)-1956-Shirbeen kaydı Hud(25-73) olarak yazılmış...Düzeltilirse iyi olur... Konu Jerusalem tarafından (21.11.09 Saat 06:36 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2102 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Muhterem arkadaşlar ankebutta üstadın renkli fatır video kaydını gördüm ama indiremedim. elinizde kaliteli olanı varsa bir yükleyebilirmisiniz?
|
|
|
#2103 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bakara(29-59) ve Bakara(177-195) studyo kayıtları mücevved hatimden alınmış... Konu Jerusalem tarafından (01.12.09 Saat 08:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#2104 |
|
Tesekkür: 92
29 Mesajına 83 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
kıymetli mustafa ismail aşıklarından bir istirhamım olacak...
ben de bir mustafa ismail aşıklarındanım... Furkan_Qisar_1949_Abu El-'Ela - Mustafa İsmail ... bu kaydın sonunda kısa bir kasas suresi kaydı var.... bana bu kasas suresinin tamamının linkini veya adresini verirseniz; sizlere müteşekkir olacağım...ilgilenirseniz memnun olurum... aynı ses kalitesinde olursa daha da memnun olurum...olmazsa sağlık olsun... Konu kisai tarafından (26.11.09 Saat 12:29 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: mustafa ismail aşıklarında bir taleb |
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Guest
|
Abi bizdekinin sonunda Kasas yok siz elinizdekini ekleyebilirseniz o Kasas'a bakalım inşallah...
|
|
|
|
#2106 |
|
Tesekkür: 0
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Muhterem abiler
Seyhin sitesindeki Kamer Rahmanlarda bende olan asagidaki kaydi goremedim. Bir zamanlar Iran radyosundan cekmistim. Musait bir abimiz bir karsilastirma yapabilirmi acaba. okudugu surelere gore boyle bir kayit yok gibi gozukuyor 357-Kamer-Rahman-Naziat-Beled [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kurban bayraminizi tebrik eder hakkimizda hayirlara vesile olmasini niyaz ederim. |
|
|
|
| mahmut681 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | karamolla (28.01.12) |
|
|
#2107 |
|
3 Mesajına 5 Teşekkür Aldı
s.a değerli kardeşlerim bayramınız mübarek olsun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu kayıdın tam ismini bilen ver mı acaba...
ALLAH(CC) 'ın rahmeti üzerinize olsun... |
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Yusuf(101-111)-Rad(1-24) Ama bu kaydın mücevved hatimden alındığını tesbit ettik...Mücevved hatimde 2 parça şeklinde: 82-Yusuf(101-111)-Rad(1-9) ve 83-Rad(5-24) şeklinde...Bu ikisini birleştirmiş bir sivri zekalı arkadaş ve boşluklara cemaat eklemiş... Tüm arkadaşlarımın kurban bayramı mübarek olsun...Kesemeyenlere sabır ihsan etsin...Onları ve bizi cehennem ateşinden korusun inşallah... |
|
|
|
|
#2109 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Alıntı:
okunmuş.mahmut hocam bi hazine gibisiniz madem sizde böyle eski kayıtlar var bunların hepsini görmek istiyoruz.mustafa ismailin böyle gençlik kayıtlarına bayılıyom.hoş okadar genç olmasada yinede çok mükemmel.40 yaşında sesi bu kadar tazeyse 20 yaşlarında mustafa ismaili düşünemiyorum
|
|
|
|
|
#2110 |
|
3 Mesajına 5 Teşekkür Aldı
sagolasın abi teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Bu carsamba Los Angeles te bir universitede "Kur'an okuma sanati" adi altinda iki saatlik bir prezentasyon yapacagim insallah. Presentasyon New York daki bir diger universite de canli-interaktif olarak da verilecek.. Hazirliklarim tamam gibi.. Mustafa Ismail merhumun canli kayit muthis bir fatihasi vardi... Onu Muzahraf Mucevved kaydina orden olarak sunmak istiyordum fakat bir turlu bulamadim.. Elinde hazir olanbir arkadasimiz var ise ikrama gecer. (bu kayit daha once forumda verilmisti.. sadece fatiha kismi alinmis olarak..) Mucrimi bu vazife ile tahmil eden eden Allaha vucudum zerratinca sukurler eder, dualarinizi rica ederim..
|
|
|
#2112 | |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Alıntı:
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
Konu ÜSTAD tarafından (28.11.09 Saat 10:36 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Kardeş
Tesekkür: 7
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Selamun aleykum dostlar, öncelikle tüm müslüman kardeşlerimizin kurban bayramının tebrik ediyor, cümlemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum...
Şahsım adına önem arzeden bir soru sormak istiyorum size, bir video sitesinde şöyle bir kayıt dinledim. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu kayıyların hepsine aşık oldum. Mustafa Ismail başta olmak üzere meşhur mısırlı karilerin okuyuşları var. Bu okuyuşların hangi kayıtlar olduğu hakkında sırayla bilgi verip bu kayıtları paylaşma şansınız var mıdır, çok rica ediyorum.. Yardımcı olursanız bahtiyar olacağım... Bu konuya vakıf olan arkadaşların yardımlarını talep ediyorum... Saygı, sevgi ve muhabbetle.... |
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Zannedersem şu kayıt: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#2115 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah razi olsun ustadim.. Siz bana sizin en cok begendiginiz 1-2 dakikalik bir kesiti edemirkan@gmail... hesabima yollayiniz. Los Angeleste Tuhi de dinletelim insallah
|
|
|
|
#2116 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Tuttugunuz altin olsun mubarek hocam.. Iste buydu... Kahire hocam veya anlayan bir arkadas makamat analizini de yapsa ... ben de bunu hemen bir video yapabilsem super olurdu... Sanirim bu henuz el atmadigimiz Qaf, Hucurat veya Tahrim kayitlarindan birinden.. Hangi kayit oldugunu tam bilen varmi.. daha temiz seslisini kullanmis olurduk.. Ilk alti dakikadan sonra bas taraftan tekrar monte etmisler...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (29.11.09 Saat 01:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Guest
|
Evet abi tekrar monteler var...Kayıt şu kayıtta yer alıyor ama oraya eklenmiş sonradan muhtemelen detaylı bakamadım daha: Kaf(31-45)-Zariyat(1-28)-Fatiha-near Toulun-1969
|
|
|
|
#2118 |
|
Guest
|
Furkan(45-77) studyo kaydı mücevved hatimden alınmış...
mustafaismail.org ta göremediğim bir cemaatli Furkan: Furkan(58-75)---sitede 75. ayet ile biten Furkan yok... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ensar abi sitedeki Hac(32-35)-Marib kaydını indiremiyorum...Ayrıca Hac(1-78)-1959-Iskenderiyye kaydı tam olarak (1-37+75-78) şeklinde olacak... Konu Jerusalem tarafından (02.12.09 Saat 11:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2119 |
|
Kardeş
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
tam yani eksik yok
|
|