| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#2121 |
|
Tesekkür: 92
29 Mesajına 83 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
MUHTEREM JARUSSALEM
((Jerusalem;Abi bizdekinin sonunda Kasas yok siz elinizdekini ekleyebilirseniz o Kasas'a bakalım inşallah...)) demişsiniz... Furqan_Qisar_1949_Abu El-‘Ela Mosque (BeginingFixedfrom1959alex) ben bu kaydı ENSAR DEMİRKAN beyin MUSTAFA İSMAİL arşivini hediye ettiği HERKUL.ORG'dan almıştım.... kusura bakmayın kayıtları siteye yükleme işleminden anlamadığım için tekrar yazmak durumunda kaldım... Allah'a emanet olunuz Konu kisai tarafından (04.12.09 Saat 09:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Arkadaşlar benim tespitlerime göre üstadın 12 makamda okuyuşu var belki ara makamlarla bu sayı artabilir bu makamları isimleriyle ve okuyuşlarından örneklerle paylaşabilir miyiz? Dilerseniz ben maktaları buraya yükleyebilirim.
|
|
|
#2124 | |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Alıntı:
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
|
#2125 |
|
Guest
|
hafız yusuf abimize teşekkür ederiz, Allah razı olsun...
|
|
|
|
#2126 |
|
Guest
|
hafizulkurra abimize teşekkürler...Ayaktakilerden sağdan 2. gözlüklü Ahmed Naina olsa gerektir...
|
|
|
|
#2127 | |
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Alıntı:
s aleykum Kur'an aşıkları....siteyi ara ara takip ediyorum ancak pek msj yazamıyorum sanırım benim gibi msj yazmadan siteyi takip eden bir yığın Mustafa İsmail hayranı vardır o yüzden kimse okumuyor yada bakmıyor diye düşünülmesin ve bu düşünce şevkinizi kırmasın..... Adil Hocam bu kaydı çok merak ettim dinlemek istedim ama dinleyemedim..şayet linki güncelleyebilirsen sevinirim...Allah hepinizden razı olsun.... |
|
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
acaba şeyh abdussamed pozmu vermiş yoksa Kuran mı okuyordu
|
|
|
|
#2129 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Bence Abdussamed espri olsun diye öyle yapmış. Çünki hepsinin yüzünde bir tebessüm var. Ne dinleyende dinleme edası nede okuyanda okuma edası var.Bu arada üstadı ilk defa ağarmış sakal ve bıyıklarıyla gördüm.
Allah c.c Alpaslan kardeşimden razı olsun. Mükemmel bir çalışma yapmış. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#2130 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Şeyh'ul Meşayıh Mustafa Muhammed İsmail El-Mursi'den akıllara durgun Kur'an ziyafeti
Mustafa İsmailden Makam dersi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hicaz Makamındaki samimiyete bakar mısınız Ya sabadaki hüzün takdire şayan... acem ve nihavenddeki kıvraklık dikkate şayadır... Allah mekanını cennet eylesin ya Ustazul kebir Mustafa... |
|
|
|
|
|
#2131 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2132 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
bu videonun en sonuda okuduğu tilavetin tam halini bilen bi abim varmı acaba yardımcı olursanız cok memnun olurum allaha emanet olun... |
|
|
|
|
|
#2133 | |
|
Alıntı:
selamun aleykum.. galiba bu kayit olmasi lazim yine de bi karsilastir kardes. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] okudugu yer. .. 44:40 saniyede.. hac suresi 32 ذٰلِكَ وَمَنْ يُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللّٰهِ فَاِنَّهَا مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ Bu böyledir; kim Allah'ın nişanelerine, (kurbanlıklarına) saygı gösterirse, şüphesiz o kalblerin takvasındandır.
|
|
|
|
#2134 |
|
Guest
|
Yukarida curling-tiger abimizin verdiği videodaki fotografta şeyhin elleri görünüyor, öncekinde çok az görünüyordu
![]() yenisi bu:
|
|
|
|
#2135 |
|
Şeyhul Meşayıh'tan çok tatlı Kur'an Ziyafeti
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İyi seyirler |
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Guest
|
ahmed hocam haber verdi ''m. ismailn kızı vefat etmiştir.dün cenazesi kalkmış,taziye çarşamba akşam namazından sonra takva mescidinde olacaktır''
Allah rahmet eylesin. |
|
|
|
#2137 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Hamdu senalar olsun Allaha.. Bayagi iyi gecti.. Ileride tekrarini talep ettiler.. Video ya kaydettiler.. Bana henuz ulasmadi.. Allah razi olsun..
|
|
|
#2138 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Cok makbule gecer Cengiz abi..
|
|
|
|
#2139 | ||
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Alıntı:
adil hocam heralde siteye pek giremiyo..dostlar abiler bu kaydı upload eder link verirseniz çok minnettar olacağım... İkinci husus sesli tefsirler müthiş etkileyici ve istifadeli oluyor bu işlerden anlayan ustalarımız yeniden bu işe girişirlerse çok duacı oluruz...Örneğin Aal_Imran(33-73)_1959_Amin Saeed Mosque okuyuşunun tamamını tefsir etmek çok uzun sürebilir ama özellikl 58-59. ki ''İnne mesele isa indallahi kemeseli edem'' ayetinden başlayarak okuyuşun sonuna kadar ve özellikle ''ye ehlel kitebi'' diye başlayan ayetler üstadın müthiş okuyuşuyla sesli tefsiri fazlasıyla hak ediyor diye düşünüyorum...Umarım ilgilenilir ve herkesin istifadesine sunulur.... |
||
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Allah şeyhin kızına gani gani rahmet eylesin... Cennetiyle şereflendirsin inşe ALLAH...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|