| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#2161 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
kardeş bu dosya açılmıyor
|
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
![]() adil abime teşekkür ediyoruz allah razı olsun |
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Şeyh'ten sika (segah) makamıyla okuduğu yerlerden bazıları toplanarak yapılmış harika maktalar... (Süper)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Enes Kahire abinin süper çalışmasından dolayı kendisine karşı müteşekkiriz...) |
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Şeyh Mustafa İsmail'den çok tatlı namelerle Kur'an Ziyafeti
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Allah-u Ekberu Kebira! |
|
|
|
|
|
#2165 |
|
s a bu belgesel videoyu yuo tube dolşırken buldum. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Kardeş
Tesekkür: 170
224 Mesajına 1.176 Teşekkür Aldı
hud suresi lübnan...m.ismail... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#2167 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
1957 Iskenderiye Ibrahim kaydi sitemizden alinmis.. Diger Ibrahum_Duha_Inshirah_1974 kaydi sitemizde 1967 Irak olarak var idi fakat sizin verdiginiz linkin ses kalitesi cok daha iyi.. Hud kaydi ise sitemizde Hud(25-50)_1957_Syria(Al_Omare-Lebanon-1959) olarak mevcut.. sanirim sitemizdekinin ses kalitesi daha iyi Allah tuttugunuzu altin etsin..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (15.01.10 Saat 02:04 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Konu Mirliva tarafından (15.03.10 Saat 02:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2169 |
|
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Ensar Abi
Hafiz Yusuf abinin gondermis oldugu Ahzab suresi mustafa ismail.org taki Ahzab 1971 Alexandria kaydi ile ayni. Arkadan gelen arabalarin korna seslerine kadar dikkat ettim. tamamen ayni. bizim sitedeki kayitta sadece sadakallahul azim sesi baska yerden alinmis ve Hafiz yusuf abinin gondermis oldugu kayittaki duayi okumuyor. Yeni bir kayit diye sevinmistik ama malesef degilmis. Hurmetler |
|
|
|
|
|
#2170 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Haklisiniz kardesim.. Gozumden kacmis.. Fakat Hafiz Yusuf arkadasinkinin ses kalitesi daha iyi.. Biraz temizleyince daha da iyi oldu.. Bizim sitedeki ile yer degistirdim. Arzu eden tekrar indirebilir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Allah ikinizden de razi olsun
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (23.01.10 Saat 01:13 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2171 |
|
SLM ALKM
Yotube de yeni bir belgesel buldum,orjinal tarafi M.Ismaile ait bir yaziyi göstermeleri.Maalesef arapca bilmedigimden isin ehillerine birakiyorum... Buyurun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
1.videodaki 5.35inci dakikada konuşan üstadın öz kardeşi galiba. Çünki alt yazıda şakik kelimesi geçiyor. Şakik öz kardeş demek. İnan aynı benziyor. Hayattamı acaba?
|
|
|
#2173 | |
|
Alıntı:
Talebeyken Sultan Ahmette okuduğu Meryem suresinin çok kaliteli sesi olan kaseti vardı ama kayboldu. Bu kaseti gören yada çalan arkadaş buraya yüklerse sevinirim
|
|
|
|
#2174 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
kuran aşıkları
geçenlerde gazetenin birinde meşhur muzik grubu U2 nun kurucusundan biri Bono nun hayranı olan türkiyeden bir adamın yazısını okudum. Ne alaka diyeceksiniz şimdi. bu adamlar batılla uğraşıyorlar evet ama adamın Bono ya olan ilgisi ve sevgisi öyle bir boyuttaki .bilmediği şarkısı yok. hayatını her safhası öyle dahası oğluna bile onun ismini vermiş. vesaire Bu beni derinden etkiledi. Şeyh Mustafa İsmaili seviyorum diyorum. ama bu adamın çeyreğinin çeyreği kadar bir çaba göstermiyorum. Birde şeyh mübarek kuran okuyor. Hak ile uğraşı yani. Dahada önemlisi kendime gerçekten şeyh olarak benimseme rağmen. Allahdan kuran aşıklarının arasında şeyhin değerinin hakkını verenler var. Allah eşsiz adaleti ile imansız yada imanlı herkese çalıştığının karşılığını veriyor. batılda olsa bu idealist adamın tavrı bana ilham verdi. sizlerle paylaşmak istedim.
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu enderun tarafından (26.01.10 Saat 07:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Muhterem Cengiz hocam,
O bahsetmis oldugunuz Mustafa ismailin Sultanahmette okumus oldugu Meryem Suresinin kasedi bende vardi ve halen var. Ancak o Meryem suresi sitede var. Meryem-duha-alak-1969Suleymaniye seklinde geciyor. Ben de o sureyi Sultanahmette okumus biliyorum. Ama hangisi dogru ehline sormak lazim. Bir de size birsey sormak istiyorum. Yilmaz sadikli diye birini taniyor musunuz. O da sizin gibi seyhin hayraniydi. Hurmetler |
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Şeyh'ten mükemmel bir okuyuş
Ustazul Kebir eyhul Meayıh Mustafa İsmail [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
Alıntı:
Meryem _ Dua_Alak sitede var ama net değil. Bendeki o kadar nettiki. Üstadın perdelerin en yükseğine çıktığı başka bir okuyuş bilmiyorum. Benim için o kayıt çok önemli. Hürmetler.
|
|
|
|
#2178 |
|
Cengiz hocam,
Yilmaz abiyle yurt disinda beraber olmustuk. Oradan taniyorum. Rusya da ayni sehirde olmasak da o zamanlar bayagi gorusuyorduk. Selam ve hurmetlerimi iletin kendisine Mahmut Karaduman Forumun ruhuna aykiri bu sahsi bilgi paylasimindan dolayi diger arkadaslardan ozur dilerim. hakkinizi helal ediniz. |
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Mısırdan Riza Günay hocamizin talebelerinden bir kardes ile tanistik,kendisinde yaklasik 10000 e yakin çeşitli misirli hafizlarinin cd 'leri varmis,insaallah buraya üye etmeye calisiyorum buradaki kayitlardan olmayanlari kendisinden isteriz.
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Kardeş
Tesekkür: 1
6 Mesajına 7 Teşekkür Aldı
Paylasimlariniz icin tesekkürler, Sagolun Hayirlisiyle insheALLAH, Rabbim Amellerinizi makbul buyursun hayirlisiyle ins. (Âmin).
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|