| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#201 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Yoksa semekliğimiz mi tuttu yine? Bende başka bir kaynaktan 4 tane Fatır suresi var. Yarın bir karşılaştırayım. Muhtemelen aynılarıdır ama...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu müştak-ı nur tarafından (25.03.07 Saat 03:26 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Ensar kardeş gerçekten mustafaismail sitesi çok hizmet ediyor Rabbim ahirette hakkınızda belge kılsın
Vakıa hadid inşikak kaydı hatim kasetlerinden alınıp cemaatleştirilmiş ama çok hoş olmuş
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu cengizsadikli tarafından (25.03.07 Saat 09:52 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Guest
|
Ensar abi Fatır 1954, Fatır 1958 ve Fatır Rahman bende yoktu, Allah razı olsun onları da arşive aldık...Bendeki stüdyo kaydı olan fatır 1-34 ü saymazsak 10 adet live kayıt oldu. Allah razı olsun...
|
|
|
|
#204 |
|
Bu resim Ensar abime..... selam ve dua ile...
|
|
|
|
|
#205 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Guest
|
kardes m ismilin cok harika okudugu bir ezani var,sultan ahmette okumus,,bende cok kisasi var,kimde tamai var? ayna programinda yayinlanmis bir belgeselinden almistim o ezani ama cok harika bi ezan
|
|
|
|
#207 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam... ancak üc tane Fatir kaydi bulabildim.Bunlardan 1963 Iskenderiyye olaninin maalesef belli bir yerden sonra ses seviyesi düsüyor, belki siz bir ayarlama yapabilirsiniz.1954 kaydi da maalesef tam degil ama sizin vermis oldugunuzdan takriben 10 dakika daha uzun.1957 Irak olani(internette böyle geciyordu)büyük ihtimalle yine o montaj versiyonlarindan ama yine de buraya koyuyorum.Selametle... LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Ben de karşılaştırmayı anca bugün yapabildim. 2 tane farklı kayda rastladım. Ama yine de vakti olan abiler tekrar kontrol edebilirler.
Bir tanesi Fatır-24. ayete kadar okuyor. Tam Şems'e geçince kesmişler kaydı. LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Bu da stüdyo kaydı olmalı. 1-34. ayetler arasını okumuş. LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Yalnız ses kaliteleri kötü biraz...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#210 | ||
|
Kardeş
|
Alıntı:
1963 yeni bir kayit.. Sesin son taraflarini da elimden gelince yukselttim. Umarim begenirsiniz.. 1954 bizdeki ile ayni.. ayni yerde kesiliyor.. Irak 1957 olan hakkaten suni bir kayit.. fakat yine de koydum siteye. Ugrasanin hurmetine Her iki kaydin da sesini temizlemeye calistim Hurmetlerimle Alıntı:
Canli kayit Fatir(1-24)_Shams_1967_Chocolati ile ayni kardesim.. Muhabbetlerimle ensar SLM ALKM Canli Bakara kayitlarina basladim elhamdulillah. Elimde 45. ayetle baslayan sadece 2 kayit var. Siteye ekledim.. Sayet elinde 45. ayetle (veya daha onceki ayetler ile) baska kaydi olan var ise bekliyorum.. Ayrica 51 ayetle baslayan bir Irak kaydi var.. Onu da ekledim Selametle SLM ALKM Canli Bakara kayitlarina devam.. Baqarah(151-158 _Shams_'Alaq_Fatihah_Baqarah(1-5+285-286)_1969_Alexandria yi ekledim.. 151. ayet ile baslayan elimdeki tek kayit bu.. Saygilar ensar Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:23 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#211 |
|
Guest
|
Ensar abi bittimi acep Bakara? Bende Bakara_263_281_Neziat_26_41_1957_Suriye var. Hasretle diğer kayıtlarınızı bekliyoruz. Allah'ım razı olsun...
Ensar abi bu bakara ırak kayıtları gibi yankılı ve ince sesli kayıtları temizlemenin bir yolu var mı? Bakara Irak kaydı muhteşemmiş! Teşekkürler Ensar abi. Beni dünya dışına çıkarıp alemlerde gezdiren hala Mustafa İsmail...Allah rahmet etsin, Cennette de dinlemeyi nasib etsin...Dün gece Endülüs Emevi Devletinin sarayı El-Hamra'da gençlik haliyle muhteşem bir kıraatını canlı dinlemek nasib oldu...Rüyamda...Tekrar nasib eyle Allah'ım... Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:24 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#212 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Malesef yanki konulmus kayitlari yankisiz yapmak kolay degil.. bir kac stereo kayitta yapmistim fakat mono kayitlarin yankilarini iptal etmek mumkun olmuyor.. 3 adet Bakara daha koydum.. 183 ile baslayan baska yok elimde. 238 ile baslayan bir tane daha var.. Insallah yarin eklerim Muhabbetlerimle |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Ensar bey Mustafa İSMAİL'in biri Canlı diğeri video Bakara video kayıtları var bunları video bölümündemi paylaşırız
|
|
|
#214 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Cengiz hocam. Allah razi olsun.. bayagidir videolari ihmal ediyordum.. Eklemeye baslayalim insallah.. Once canli kayit videolar.. Bakara, Kamer ve Nazeat videolari var elimde.. Yukledim SURKENTLI kardesim.. Bende iki tane Nazeat var.. Birisi Real formatta fakat goruntu ile ses sinkronize degil. wmv formati guzel fakat sesi kisik. Ben ses dosyasini alip sesini yukselttim. Sana zahmet bu ses dosyasini Nazeat videosuna monte edebilirmisin. Eski sesi kaldirip bu ses dosyasini koyuver LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Halledebilir isen sitedekini degistiririz. Muhabbetlerimle ensar SLM ALKM Studyo video bolumune elimdeki iki Ahzab i koydum.. Bende hic Studyo Video Bakara yok.. Olan arkadaslar burada link verir ise siteye koyalim Muhabbetlerimle ensar SLM ALKM Elimde sadece 1 adet studyo video Ali Imran var.. Ekledim siteye.. Surkentli hocam. Bu ali imranin da sesini temizledim.. Bunu da mon te etmen mumkun olurmu.. LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Muhabbetlerimle ensar Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#215 |
|
SLM ALKM
Daha önce de vermeme ragmen resmi tekrar bir scannerden gecirdim,kalitesi hayli iyi oldu.Onun icin tekrar veriyorum,buyurun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#216 | ||
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu sayfalarda bir çok video var. Aşık-ı Rıfat abi videolar başlığı altında bu linkleri vermişti. Maalesef orada gözden kaçıyor galiba.
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:28 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#217 |
|
Guest
|
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#218 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Tesekkür: 1
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rabbim bu siteyi yapandan razı olsun.
epey bi zamandır kur'an dinleyememiştim, siteye dün baktım sağulsun ensar bey epey yeni kayıtlar yüklemiş. Fatir(1-35)_1958_Meet'Amr kaydı ses kalitesi düşük olmasına rağmen Mustafa İsmailin muhteşem okuyuşu defalarca bu kaydı bana dinletti özellikle 17. dakikadaki bu ayetler tekrar tekrar iştahımı açtı. LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan)
Kur'an: Şu kitab-ı kebir-i kâinatın bir tercüme-i ezeliyesi.. ve âyât-ı tekviniyeyi okuyan mütenevvi dillerinin tercüman-ı ebedîsi.. ve şu âlem-i gayb ve şehadet kitabının müfessiri.. ve zeminde ve gökte gizli esma-i İlahiyenin manevî hazinelerinin keşşafı.. ve sutûr-u hâdisatın altında muzmer hakaikin miftahı.. ve âlem-i şehadette âlem-i gaybın lisanı.. Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Abi Fatırlar içinde de 4-5 gündür günde en az 2 defa baştan sona 1961-Bulak[Fatir(1-24)_Tariq_Nazeat(26-46)_1961_Bulaq] kaydını dinliyorum.
Tavsiye ederim coşmak isteyenlere, ayetleri dinleyip de hayranlığından ötürü yumruğunu masaya, sağa-sola vurmak isteyenlere... Sesi tam orijinal kalınlıkta olmasa da...
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|