![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#2181 | |||||||||
|
Kardeş
Üye No: 43526
Tesekkür: 2 4 Mesajina 5 Tesekkür Aldi Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 82 Tesekkür: 2
4 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
slm arkadaşlar ben fanatik abdulbasidhastasıyım mustafa ismailde harikaokuyor allah mekanını cennet etsin
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#2182 |
|
s a kardeşler bu kaydı arşivimde araştırma yaparken buldum..bana farklı gibi geldi ilk defa dinledim..ahzab suresi yer ve zaman hakkında bilgi yok.daha önce verilmişse kusura bakmayın. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#2183 |
|
s a kardeşler bir tane daha buldum kehf suresi çok tatlı bir okuyuş cemaatte havayı yakalamış.ilk defa dinledim.daha önce verildiyse kusura bakmayın...saygılarla [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
M.İsmail' den Meryem-Hakka-Naziat... Benim çok hoşuma gitti. Kuwetli bir ihtimal verilmiştir ama ben tekrar vermek istedim...
|
|
|
|
#2185 |
|
SLM ALKM
Büyük ihtimalle nadir bir Kehf kaydi.Tilavet baslamadan önce anons var,Abdusselam Arif diye birinden bahsediyor.Arapca bilen arkadaslar tercüme ederse makbule gecer.Buyurun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
| adil Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
|
|
#2186 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Evet Adil abim.. yeni bir kayit. Allah razi olsun.. Yukarida verilen diger kayitlar ise malesef yeni degil..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#2187 |
|
SLM ALKM
Ne hikmetse yine Kehf Suresi ve yine alkis sesleri,takriben 33:30 de.Allahualem yine kelli felli biri giriyor herhalde camiye... |
|
|
|
|
|
|
#2188 | |||||||||
|
Kardeş
Üye No: 31974
Tesekkür: 3 2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 0 / 387 Tesekkür: 3
2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
abilerim kusra bakmayın forumda en cok okunan başlık bursaı olduğunu
düşündüğüm için buraya yazmak istedim. ya ayyuhel muhtar ve hubbulhusayin kasidelerini paylaşırmısınız forumda bir kaç yerde buldum ama linkler ölmş malesef yardımcı olursanız sevinirim allah razı olsun.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2189 | ||||||||||
|
Üye No: 1627
Tesekkür: 1 2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi Seviye: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 182 Tesekkür: 1
![]() |
Alıntı:
Yada Tahal feşniye bak.
|
|
| cengizsadikli Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | curling-tiger (20.02.10) |
|
|
#2190 | |||||||||
|
Üye No: 14631
Tesekkür: 2 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 2 [ ]Aktiflik: 0 / 34 Tesekkür: 2
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
![]() |
S.A. Mustafa İsmail in canlı Enbiya suresi yokmu ?olan varsa ekleyebilirmi acaba?
|
|
|
|
|
#2191 | |||||||||
|
Üye No: 1627
Tesekkür: 1 2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi Seviye: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 182 Tesekkür: 1
![]() |
Malesef şu ana kadar üstadın ne stüdyo nede canlı Enbiya okuyuşuna hiç rastlamadım. Sadece mürettel ve mücevved okuyuşları var. Ama Abdulmun'im Tuhi'nin Enbiya Hacc okuyuşu gerçekten mükemmel herkese tavsiye ederim.
|
|
| cengizsadikli Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ensar demirkan (25.02.10) |
|
|
#2192 | |||||||||
|
Üye No: 12889
Tesekkür: 0 19 Mesajina 37 Tesekkür Aldi Seviye: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 69 / 697 Tesekkür: 0
19 Mesajina 37 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Müşir tarafından (03.03.10 Saat 05:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2193 | |||||||||
|
Üye No: 1146
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
![]() |
İranlı bir kari'nin mustafa ismail taklidi... çoook güzel okumuş maşallah.. Al-i İmran 189-194
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
| surkentli Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | adil (04.03.10) |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|