| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#241 |
|
![]() Enes (kahire) diyor ki, bu resim şunu ifade ediyor : bir gün yolunuz buralara düşerse size köyü bulmada yardımcı olurum.....sizi şeyh mustafaya götürürüm...hadi inşaallah, kısmet...
Konu surkentli tarafından (19.04.07 Saat 03:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
sevgili kuran dostlarım bir ricam olacak bilhassa yasir şarkavi hocası mustafa kamil hoca ve bazı mısırlı arkadaşlarda MUSTAFA İSMAİLİN türkiyedeki okuyuşlarını arzu ediyorlar tam olarak bulamım dinlediydem bile türkiyemi bilmiyorum nerde olduğunu YRADIMCI OLURMUSUNUZ 2 GÜN İÇNDE MISIRLI BİRİYLE GÖNDERCEMDE 2 GÜN İÇİNDE ACİLEN LAZIM ALLAH RAZI OLSUN linkini gösterseniz yeter yada şurda var desniz herküldeki türkiye okuyuşları dışındaki tabikii
|
|
|
#243 |
|
Enes abi ... istanbulda okunan meryem... özellikle meryemi dinlet şarkaviye... mustafa ismailin böyle bir meryem kaydı yoktur... sürekli üst perdelerde... ben şahsen başka böyle okuduğu bir meryem bilmiyorum...fakat herkulde bulamadım...
Konu surkentli tarafından (02.05.07 Saat 06:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Guest
|
Çok güzel kayıtlar, allah razı olsun emeği geçen arkadaşlardan....
|
|
|
|
#245 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Allah var şeyhi çok seviyorum. Şu dünyadan bir tane Mustafa İsmail geçmiş.
Allah rahmet gani gani rahmet etsin.
|
|
|
#246 | |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Alıntı:
ALLAH CC İÇİN BU İHTİYARDA SENİ ÇOK SEVİYOR Sevgili Ağabeylerim M İsmail'in İbrahim sureleri sıralayabilirmiyiz M.ismail org yokta
ALLAH CC EZEL VE EBEDEN RAZI OLSUN !!! Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:50 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
cümleten selemün aleyküm abiler kardeşler.uzun zamandır birşeyler yazamıyordum.müsade ederseniz üstadla ilgili bir iki hissiyatımı sizlerle paylaşmak istiyorum.bendeniz 1998 yıllarında üstadı ilk dinlediğim kasetleri şimdi dinlediğim zaman çok etkileniyorum.ozamanlar nil yayınlarının kasetleri vardı.sizde aynı etki oluyormu? birde üstadın hiç iran seyahati olmuşmu acaba?saygılarla
|
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Alparslan ağabey paylaşmak açısından eczacı bir abimiz üstadın ibrahim suresinde vema lena denen yerden çok etkilenmiş ancak bende kasedi başkasına hediye ettim bende de ibrahim sureleri nasıl olmuşssa bilgisayardan silinmiş bundan dolayı yardım istemiştim mümküse paylaşalım essalamun aleyküm
ALLAH CC EZEL VE EBEDEN RAZI OLSUN !!! Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:52 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#249 | |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Zaten yanılmıyorsam en sondaki İbrahim(12-48) ile İbrahim_1959_Dusuq aynıdır.
|
|
|
|
#250 |
|
Guest
|
Buyrun Kur'an Ziyafetine....60 lı yıllar.... yer Suriye....Kamil Yusuf Behtimi ile Mustafa İsmail birlikte(ne isterdim onları canlı dinlemeyi)...Kamilyusuf.org ta Ensar abi Kamil Yusuf'un okuduğu Hac ve Ahzab'ı vermişti ama bu şekilde görmemiştim...Hem benim gibi yeni keşfedenler istifade eder inşaallah ama ses kalitesi çok iyi değil....
Önce Kamil Yusuf Hac[75-78] Sonra Mustafa İsmail Zumer[73-75] Sonra Kamil Yusuf Ahzab[40-48] Sonra Mustafa İsmail Ra'd[19-31] Sonra Mustafa İsmail Nasr.... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ensar abi bu kayıt temizlenebilir mi? Bazı yerler oldukça rahatsız ediyor... |
|
|
|
#251 | |
|
Alıntı:
Download işi bitinceye kadar sabretmek zor olacak gibi ama... Allah razı olsun. Ensar abi de el atarsa daha güzel olur... Mustafa İsmail ve Kamil Yusuf... Suriyelilere ne mutlu... Aradaki konuşmalar temizlenebilir. Senesini bilmiyorum ama galiba Ramazan ayında okumuşlar. Keşke ses kalitesi iyi olsaydı...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:53 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#252 | |
|
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Allah sizden razı olsun... Allah razı olsun.İndirdim,dinliyorum.Seslerin derinlerden gelmesi benim dahaçok hoşuma gidiyor.Silik olsun,anlaşılır olmasın...Uğultu gelsin...Daha etkileyici oluyor...Tekrar tekrar teşekkürler... Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Alıntı:
Şeyhin bu kadir gecesi programı çok hoşmuş. aralarda ki dualar keza . Surkentli hocam İstanbul da okunan meryemi nereden indirme imkanımız var? selamlar
|
|
|
|
#254 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
is there any color-videos of mustafa ismael (live recorded)?
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Guest
|
var kardeş
[YT]gMztUGw47f0[/YT] Konu Jerusalem tarafından (24.04.07 Saat 08:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#256 |
|
alparslan kardeşim sen bi aralar Mustafa İsmail den kesit/makta lar gönderiyordun.
Çok hoş oluyordu neden bıraktın ? tekrarını isterim.
|
|
|
#257 |
|
Guest
|
Enderun abi ben foruma yeni girdiğim zamanlarda ve hala tam bir Mustafa İsmail hayranıydım ve tüm kıraatlarını beğeniyorum şeyhin...Fakat ankebut öyle bir hazine ki diğer karileri görünce dayanamadım ve onları tanımak istedim...Böylelikle bir süredir onları dinleme ve inceleme fırsatım oldu...Birçoğunu çok beğendim...Mustafa İsmailden vazgeçmedim...hala bir numaram....İnşaallah devam edeceğiz abi sureleri incelemeye....
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#258 | |
|
Alıntı:
kamilyusuf.org sitesindeki bütün kayıtları yazın indirmiştim. Bu kaydın ses kalitesi kötü olduğundan dinlememişim. Ama Alpparslan ağabeyin verdiğinden daha iyi kalitede... Hem aradaki konuşmaları kesmiş ensar abi. Buyrun bir de buna bakın...
|
|
|
|
#259 |
|
SLM ALKM
Arkadaslar uzun zamandir kayit gönderemiyordum.Sebebi ise Ensar Hocamin su anda daha cok Muhammed Rifata yogunlasmis olmasi.Ben Bakara kayitlarinin tamamini Ensar Hocam mustafaismail.org`ta bir yayinlasin,daha sonra bendekileri de eklerim demistim.Insaallah sizlerde olmayan kayitlardir,cünki baya karsilastirma yaptim.Buyurun: LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 11:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Guest
|
Allah razı olsun adil abi...3 ü de yoktu bende...
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|