| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#261 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Bazı Mustafa İsmail kayıtları vardır ki birkaç gün dinlemesem özlerim...
Evet; cidden ve resmen özlerim. Tahminim, buradaki ağabeylerimin de vardır böyle ayrı kalınca özledikleri "özel" kayıtları. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yukarıdaki Kaf-Zariyat-Şems de bunlardan biri... Biraz önce okul dönüşü Beşiktaş-Mecidiyeköy arasında yine dinledim bunu. Özlemiştim çünkü... 3 gün olmuştu dinlemeyeli. "O kadar çok kayıt var ki hangisini dinleyeceğimi bilemiyorum." diyenlere, enderun ağabey gibi "tavsiye kıraatler"e öncelik ve önem verenlere acizane tavsiyemdir. Dinleyin görün... Amiyane tabirle "kesmezse" bir de şuna bakın: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#262 | |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
eyvallah kardeşim şimdi indiriyorum. dinlemek için de sabırsızlanıyorum. dediğin gibi özel ve dinlemeye doyamadığın kayıtlar benimde var. ne bileyim M. ismailden meryem Kamil yusufdan isra , furkan gibi.
|
|
|
|
#263 |
|
Guest
|
Kamer-Rahman-Hakka 1976 Tanah Köyü
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kaf-Hakka-Kısa Sureler 1973 Tanah köyü [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İsra 1973 Tanah köyü [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İsra 1976 Tanah köyü [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tahrim-Hakka 1975 Tanah Köyü [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tahrim-Hakka-Rahman 1961 Bulak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Daha önce verilmişti ancak unutulmuş olabilir: Ahzab 1974(video) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:00 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#264 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Arkadaşlar bu kayıt 1977 kaydı fakat amerikada okuduğu pek inandırıcı değil çünki cemaat mahalli arapça konuşan kişiler bukadar insanın amerikada biraraya gelmesi zor zannımca mustafa ismailin kanada ziyaretinde dışarıda dolaşırken çekilmiş videosunda yer alan bir kayıt olduğu için bu adı almış olabilir burada kaydın başı kesilmiş bu kaydın tamamı aşağıda
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1986 dan beri Mİ yi takip ediyorum Hud suresini mana ve makam bütünlüğüyle zirvede okuduğu bu kasetten başka kasete rastlamadım buyrun kaydetmeden dinleyebilirsiniz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:03 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
M. İsmailin sitesi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:04 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Guest
|
Kehf_13-31_Mescid_al-Azhar
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kehf_23-38_107-110_Mescid_alAksa_1957 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#267 |
|
Guest
|
Acaib-i Şeyh Mustafa
Mustafa İsmail Kehf suresindeki Hz.Musa ile Hızır kıssasında anlatılan "Arkalarında her sağlam gemiyi gasbeden bir melik(kral) vardı" ayetini okurken tesadüfen içeri o zamanın cumhurbaşkanı Melik Muazzam giriyor. Nasıl birisiydi bilmiyorum ama kendini çok kötü hissetmiştir herhalde.. LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:05 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#268 |
|
Kardeş
|
Bu ise (sanirim 1948) Kiraliyet sarayinda okudugu Hz Musa ile Hz. Hizirin kissainin anlatildigi yer. (Bu ayetleri okudugu baska bir kayitta yok).. "Kulli sefinetun gasba" dedigi anda Melik faruk giriyor. Anlayabildigim kadari ile yaninda da Deniz Maliye Bakani da var.. Anonstan anladigim kadari ile
Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:08 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Ama yine de "zalime tokat" tam yerinde geliyor.
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:10 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Abi buradaki tam kıraatlerin ("Besmele"yle başlayıp "sadaka" ile biten) çoğu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] adresinde var.
Ayrıca şu an hala tamamlanmamış halde olan, içinde orijinal kayıtlar bulunan resmi site [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] var. Oralardan indirmenizi tavsiye ederim acizane... Bir de [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] adresi var ki orası biraz karışık. Oraya da bakabilirsiniz.
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:15 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#271 | |
|
Guest
|
Alıntı:
ALLAH (cc) RAZI OLSUN ---------------*******-------------- |
|
|
|
|
#272 |
|
Buyrun Ziyafete...Mustafa İsmailin 1969 İstanbul/Türkiye Kayıtları....
Kısa Sureler Dua (Kadir gecesi) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rahman-Kısa Sureler-Ezan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] veeeeeee İŞte Meryem İstanbul kaydı... Mustafa İsmail şahane, cemaat şahane....Şeyh böyle bir meryem okumamıştır hayatı boyunca....dua buyurunuz.... ÖLÜ LİNKLER KALDIRILDI(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:18 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Guest
|
Allah Razı olsun abi.. Meryem suresini ilk ben indirdim herhalde. Sıra diğerlerinde.. Sağolasın..
|
|
|
|
#274 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
surkentli sana bir sualim olacak,mustafa ismailin Ayna programinda yayinlanan belgeselini izlemis miydin? orada bir ezan okuyusu var istanbul'da okumus ama o kaydi bir turlu bulamadim,yardim ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
SÜRKENTLİ KARDEŞİN HEDİYESİ= Mustaİsmailin 1969 İstanbul/Türkiye Kayıtları....[/b][/SIZEveeeeeee İŞte Meryem İstanbul kaydı... Mustafa İsmail şahane, cemaat şahane....Şeyh böyle bir meryem okumamıştır hayatı boyunca....dua buyurunuz....
LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan)[/quote] allah razı olsun sürkentli kardeşim bu güzel hediyen içn nediyecem bilmiyorum yasir şarkavigil çok sevinecek başta
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:19 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#276 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Surkentli hocam, Allah seni cennetine hapsetsin.
|
|
|
#277 |
|
SLM ALKM
Arkadaslar Üstadin bir Türkiye kaydi daha var elimde,tabiiki sizlerle paylasmak istiyorum.Sure-i Kaf-Zariyat-Sems-Alak,buyurun LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:22 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Alıntı:
İcraat lazım aslında... Helal olsun abi sana... Enes abi de çok sevinecek bu habere.
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 12:22 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Alıntı:
maşallah sana... Firitçi kardeşim bahsettiğin belgeseli biliyorum...orada turkiyede okuduğu denilen ezan zaten yarım verilmişti.... onun aynısı bende yok... belgeseli yapanlarda vardır... zaten mustafa ismail bir ay felan kalmış... bir sürü ezan okumuştur.. fakat benim en çok beğendiğim mustafa İsmail Türkiyedeki ezan bu... hele sonunda bir Allahu ekber deyişi var ki.... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:05 AM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#280 |
|
Tesekkür: 26
8 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
MUHTEREM BAHSETTİĞİNİZ NEML KASETİ 1961 SURİYE KAYDI VE SONUNDA KADR SURESİNİ OKUYOR HER RAMAZAN DİMEŞK RADYOSUNDAN BU KAYDIN ORJİNALİ YAYINLANIR SONUNA CEMAL ABDUNNASIRIN GİRDİĞİ KEHF SURESİ SONRADAN EKLENMİŞ DİKKAT EDİLİRSE BU KAYDIN BAŞI KESİK MUSTAFA İSMAİL HİÇ BİR HAFLESİNDE KEHF SURESİNE BU AYETTEN BAŞLAMAZ ÇÜNKİ MANA BÜTÜNLÜĞÜ YOK MUSTAFA İSMAİL MALUMUNUZ MANA İNSANIDIR SADECE OKUMAZ TEFSİR YAPAR O BAZI HAFIZLAR GİBİ EZBERCİ YADA MEALCİ DEĞİLDİR O TEFSİRCİ VE YORUMCUDUR.
Geleceğin Kur’ân devri olmasını çok görmemek lâzım! Zirâ Kur’ân, geçmişi bugünle, bugünü de yarınla bir arada görüp bilen bir Zât’ın kelâmıdır..! (Ölçüler) Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:07 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|