| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#321 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
tercemede muhtasar gittik bazı yerde.M. İsmail Tanta'daki Ahmediyi Medresesinde üçte birlik bir müddet kaydıktan sonra medreseden ayrılıyor.Yani okulu tamamlamıyor.Kral Ahmed nüaynanın M. İsmailin talebesi olduğunu duyunca, Nüaynayıda Devlet karisi olarak tayın ettiriyor.
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
Guest
|
Mustafa İsmail ekolünü takip edenler içerisinde(Ahmed Naina,Ragıb Galveş,Fethi Melici,Abdulaziz Hassan,Hamdi Zamil vs.), onu en iyi temsil eden ve kıraatlarını en çok beğendiğim Hamdi Zamil...Belki hepsi onun gibi okuyabiliyor ama Mustafa İsmail'i dinlerken aldığım o manevi havayı sadece Hamdi Zamil'i dinlerken alabiliyorum...
|
|
|
|
#323 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Hucurat-Kaf ve Furkan tilavetleri tavsiyedir acizane...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu müştak-ı nur tarafından (21.05.07 Saat 11:23 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#324 |
|
Guest
|
Fatır-Beled-Neziat 1969 İskenderiye kaydı Mevlid Kandilinde icra edilmiş...
|
|
|
|
#325 |
|
kahire Enes abiden 2 adet Mustafa İsmail fotoğrafı aldık...
Biri karakalem... Buyrunuz:
|
|
|
#326 |
|
|
|
|
#327 |
|
Guest
|
Selamunaleykum,
Mustafa Ismail kayitlari buradanda indirebilirsiniz. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#328 |
|
Guest
|
Hz. Meryem filminden görüntülerle şeyh Mustafa İsmailin okuyuşuyla Meryem suresi ve ingilizce altyazılı (videoyu indirip ingilizce çeviriyi türkçe yapılabilirse çok hoş olur kanısındayım)
sayfanın en altındaki video [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] aynı sayfada Fahd el-Kunduri ve Muhammed Eyüb videolarıda var |
|
|
|
#329 |
|
Guest
|
Hicr-Rahman-Buruc
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ([Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ta bulunan Hicr-Rahman-Haşr 1969'dan farklı) Furkan-Hakka [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:30 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#330 | |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
alparslan hocam Allah sızden razı olsun o kadar harıka ısler yapıyorsunuz kı bınlerce kere tesekkur etsek az gelır. Allah ilminizi arttırsın ve ıslam ugrunda harcanmıs bı omur surmenızı sıze nasıp etsın......... dualarımızdasınız............ selam ve dua ile....
|
|
|
|
|
#331 |
|
Bir kardeş Mustafa İsmail ve Minşeviyi küçük bir dükkanda bir koltuk üzerinde karşılıklı olarak otururken görmüş.Elini tuttum ve Ya Şeyh:seni çok seviyorum.Senin kıraattaki edanı taklid etmeye -bilhassa hakka suresindekini- çalışıyorum dedim.Tebessüm etti ve dedi:oku.(kezzebet semüdü ve adün bilkariah) ayetine kadar okudum.yerinden kalktı.tebessüm edip gülerek kürsüne otur dedi.Beraber kalktık.sonra uyandım diyor.
belkıs kıssasını şeyhin okuyuşu: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ne güzel rüya görmüş mübarek. Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:33 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#332 |
|
Tevafuk... Daha bu sabah Şeyh MUstafa İsmaili görüyordum.. yanında idim... sonra abdest almaya ayrıldım ben giderken naina üstad onun yanına gidiyordu.. dönüşte makina alayım da resim çekileyim şeyh ile dedim.. ama naina üstad bana şeyh vefat etti dedi... ben de uyandım...
|
|
|
|
|
#333 |
|
Guest
|
Yusuf-Hakka 1965
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Yusuf-Hakka 1958 iskenderiye ile aynı mı bilmiyorum, henüz dinlemedim...) Necm-Kamer-Rahman-Hakka-Neziat-Şems Lübnan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Furkan-Hakka [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:34 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#334 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
kardeşlerim inşallah bügün veya yarın mustafa ismailin mısırdayken bir kesetten telofonla çektiğim necm kamer ve ardından rahman okyuşlarını ekliyeceğiz özelmi özel hele rahman çok muthiş çoştukca çoşmuş telofon çekimi olduğundan media cllasik le daha iyisi Qick time ile dinleyin (bu dosyları internetten rahatça indirebilirsiniz )ama bu okyuşları dinleyin internette rastlamadım
|
|
|
#335 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
masallah şeyh bu özellikle rahman suresinde coşmuş haa coşmuş ses perdeleri adeta çıktıkça çıkıyor bu kayıt enes abinin hediyesi allah razı olsun mustafa ismail gerçkten ayrı bir derya yeni idrak ediyorum benim sözlerim deryayı anlatmada aciz kalır en iyisi siz dinleyin LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) yani nette yok derken biz daha önce hiç denk gelmedik belkide wardır ... allahu aalem
Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:45 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#337 |
|
en güzel naziat:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:46 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#338 |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Slm,
Mustafa ismailín muzemmil suresine rastlamadim henuz. aceba sizlerde varya ekleyebilirmisiniz? Birde Nisa zariyat 1970 kayidi indirdim bu forumdan. Cemaat cok coskulu. malesef bu kalitede ve bu performansda baska kayit bulamadim. eger bildiginiz boyle bi kayidi ekliyebilirseniz sevinirim. (adil, ensar, mustakinur,kahire vs kardeslerime duyurulur) Ibrahim
|
|
|
#339 |
|
LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan)
Ra'd-1944 kaydından iki makta diyor ama... Ra'd kayıtlarını çok fazla dinlemediğimden, elimizde bulunan başka bir kayıttan olup olmadığı hakkında birşey söyleyemiyorum. Ses kalitesi çok kötü ve cızırtılı ama müthiş okuduğu bu haliyle bile belli oluyor.
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:46 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#340 |
|
Guest
|
Sonunda 1945 in altına inebildik mi acaba akşam dinlerim...Allah razı olsun...
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|