| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#341 |
|
Dün Şeyh Tahrim suresini okuyordu... hangi camideydik bilmiyorum... Ama bir ara öyle bir ayet okudu ki mübarek hem ağladı hem okudu, etrafındaki herkes ağladı.... haliyle ben de ağladım... uyandığımda çok garip duygular hissettim...ikindi namazına kütahyanın tarihi küçük bir camisine gittim, bu camide ses dışarı veriliyor.. namazı müteakip bakara-tarık suriye kaydını şeyhten ilhamen okudum... cemaatin yüzü değişti... alışılmadık bir makam ve tarz.... ama olsun şeyhimi kütahyaya dinlettim...
Konu surkentli tarafından (31.05.07 Saat 12:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Rüyanız mübarek ve müjdelidir.Allah Hayresin.Allah size ikram etsin ve sizi onunla faydalandırsın .Barekellahü fike.Cezakellahü hayran ya ehı.
|
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#344 | |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Neden 1945 lerden aşağı inmek bu kadar zor .????
|
|
|
|
#345 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Mustafa İsmailin hocalarından Seyyid Cabir'in Hamsinat şenliklerinde 10.000 lerce cemaat önünde okuduğu nadir Aliimran
LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) müminun-nur ve rahman-kısar sureleri de var. Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:47 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Malesef ustadin 1945 oncesi kaydi olmadigini torunu Alaa husni Tahir bey de teyitledi.. |
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Guest
|
Buyrun arkadaşlar...
Nur Suresi(35-55)...Daha önce elimizde olan Nur-Irak ve Nur-Zariyat-1969-İskenderiye kaydından farklı...Bu studyo ama muhteşem bir kıraat...Bana güveniyorsanız dinleyin yeter... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
Tek kelime ile dehşet.....Tek kelime ile muhteşem....Super bir kıraat.... (Necm_Kamer_Neziat_Tarık_İnşirah_Dua_Lübnan_1964 kaydından farklı bu...) Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:49 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#350 |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Hayirli cumalar guzel kardesim
|
|
|
#351 | |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Bahsettiğiniz Nisa kaydı herkul.org veya mustafaismail.org'da olmayıp da Ensar ağabeyin sadece burada verdiği sonunda Naziat olan kayıt ise(Hatta onunla birlikte yanlış hatırlamıyorsam Yusuf-1971-Alexandria da eklemişti) kaydın çok rahat farkedilen ses kalitesiyle alakalı bir açıklama yapmıştı ensar abi. Onun kayıt cihazı biraz daha farklıymış. Elimize yeni gelen kayıtlardan bu kalitede olanları var demişti yine yanlış hatırlamıyorsam. O mesajı bulup da alıntı yapamıyorum. Ensar abinin açıklama yaptığı o mesajın yerini bilen abiler varsa buraya yazabilirler.
|
|
|
|
#352 | |
|
Alıntı:
Hay Allah razi olsun senden mustaki nur hocam. Yazdigin cevap ve bilgi icin tesekkur ederim. Ben ozaman birde ensar hocama sorayim. wasalaam
|
|
|
|
#353 | |
|
Alıntı:
ALLAH ALLAH ALLAAAH. Ilk ayetler bile eritti beni. Sukur bunlari yasatana, ALLAH ALLAH!!!
|
|
|
|
#354 |
|
Guest
|
Visalinur abinin linkini daha önce başka yerde verdiği Mustafa İsmail Videoları:
Bakara-Hüseyin Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Neziat-Hüseyin Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rad [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Lokman [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tevbe [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bakara-Al-i İmran-Şuara-Saffat-Fetih [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Maide [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Zumer [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rad2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahzab1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahzab2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bakara sonu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer-Kısa Sureler Hüseyin Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şems [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Necm [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Televizyon Programı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Amerika [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tarık [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fetih [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:52 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#355 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Yusuf-Hakka 1965 i dinlediniz mi? Muhteşem... İsra-Tarık [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem-Hakka-Neziat-Şems-Alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Herkul'de var ama burada da paylaşmak istadim...Fetih(1-26)...Bence klasikler arasında... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:54 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#356 | |
|
Alıntı:
Ensar abi, senin bu konuda bir bilgin varmi(s)?
|
|
|
|
#357 |
|
Abi o nisa kaydının linkinin olduğu yeri bulamıyorum.
Link verseniz... Arkasında bir yerlerde açıklaması da vardı. Muhammed Bilal abi olması lazım o kaydın kalite farkını sormuştu. Ensar ağabey de kısa bir açıklama yapmıştı. Linki bulabilir misiniz? Yok abi o bahsettiğim değil... O 1947-Royal Palace ile alakalı olanı. Benim dediğim 1970-Alexandria-Nisa-Naziat-Hakka idi.
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Abi bu kasetleri ankebutta paylaşmanızda bir sakınca yok herhalde? |
|
|
|
|
#359 | |
|
Alıntı:
Allah razı olsun Alpparslan abi.
|
|
|
|
#360 | |
|
Alıntı:
Hocam, burda 150 tane kayittan bahsediliyor..aceba bizlerde bu kayitlara ulasabilecekmiyiz?
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|