| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#361 |
|
Guest
|
Şu maktayı bir dinlermisiniz ya? İnsanın aklını başından alıyor...İndirmeden dinleyebilirmisiniz....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#362 | |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Abi sen ekledikce ben cosuyorum, allah razi olsun.
|
|
|
|
#363 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Rast makamında olması lazım. Ra'd kayıtları uzmanlık alanıma girmiyor şimdilik. Onun için bunun hangi kayıttan olduğunu sorsam...
|
|
|
|
#364 |
|
Guest
|
Bu bir önceki sayfada verilen Yusuf-Rad kaydından abi...
|
|
|
|
#365 |
|
Guest
|
Sa Abilerim Mustaf Ismiali Cok Seviyorum Bende Bitane Seyhin Bir Gaf Suresi Var Herkezde Vardir Ama Benim Elimde Olan Cok Super Orjinal Olaraj Yaplimiş Seyh Okurken Resimler Ve Doga Montajlari Var Bir Video Yam 30 Senelik Dondurdum Cd Olmadi Takrar Yapacam Gaf Cok Dinledim Ama Bu Cok Eski Bir Kaf.a Benziyor Sa
|
|
|
|
#366 |
|
Guest
|
İsra-Kadir
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ne kadar tatlı bir makta...Maşallah...(Bu kaydın tamamını bilen var mı?Furkan Suresinden..) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:01 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#367 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Bu 1944 yazan Rad kaydi Herkul'deki ile ayni. Biraz ileri dakikalarindan baslamis hepsi bu. Zaten Ensar abinin gecenlerde belirttigi uzere Mustafa Ismail de 1945ten once sesinin kaydedilmedidigini soylemis. Bir hata oldugu ortadaydi
Ahmet Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:01 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#368 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
maalesef bu tarz mükerrer kayıtlar oldukça fazla. sadece Mustafa İsmail de değil. Muhammed Rifat ve kamil yusuf içinde çok rastladım.
bunun bir kaç sebebi var. birincisi. kayıları indirirken , dijitallerştirirken farklı isim vermeler. misal quranvoice un ana sayfasındaki sabit kayıtları ben farklı isimlerde başka yerlerde görüyorum. halbuki aynı kayıt olduğunu dinleyince anlıyorsun. ikincisi kayıtlar üzerinde edit yapıldıktan sonra farklı isimde sunulabiliyor. sanıyorsun ki farklı kayıt dikkatli dinleyince farkediyorsun. bazen farklı ülkeden kardeşler aynı kayıtlara farklı şekillerde isimlerde verebiliyor. sonuçta elde mükerrer kayıt dolup taşıyor. bunun tek çözümü her kayıdı bir güzel dinlemek.ve köşesine sağlam bir şekilde yerleştirmek. ve siz kardeşlerimizin yaptığı gibi gerekirse bizlere hatırlatmak. kalın sağlıcakla
|
|
|
#369 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
55 dakika-kamer-rahman-hakka-beled-şems-fatiha:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:02 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#370 |
|
Guest
|
Bakara-Fecr-Beled-Duha-İnşirih-Tin-Alak-1975-Ümmü Gülsüm Zikri
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem-Lübnan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yusuf-Şems-İhlas-1957-Suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yusuf(1-34) Tripoli 1974 veya Kudüs 1967 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tevbe(46-65) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tevbe-Kamer-Rahman-İnşirah-Alak-Suriye-1961 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tevbe(60-89) Stüdyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (08.06.07 Saat 10:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#371 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Yusuf-Şems-İhlas-1964-Paris
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] alparslan kardeşim mustafa ismailin bu yusuf süresinin paris olduğundan emiisin bu suriyedeki okuduğu yusuf olarak biliyorum ama gerçekten muhteşem
|
|
|
#372 |
|
Guest
|
Doğru abi bu benim Paris diye yazdığım 1957 suriye...
Ama ben bunu henüz dinlememiştim ve linkleri başka yerden almıştım...Linkler zamanla kaybolduğu için bir an önce siteye ekledim...Şimdi dinledim evet haklısınız bu suriye 1957...Allah razı olsun abi... Daha önce makta vermiştim...Hac 1958 Mecelletülkübra....Dinlemediyseniz mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim...herkülde var: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:04 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#373 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#374 |
|
SLM ALKM
Arkadaslar coktandir kayit koyamiyorum,kusura bakmayin.Ama maasallah Alpaslan kardesimiz ziyadesiyle bunu yapiyor.Allah ondan razi olsun...zaten 4shared.com da eski kayitlari da silmisler(ingilizcem yok ama zannedersem 30 günden fazla süredir kayit yüklemezsen siliyorlar herhalde).Bu kayitlari kurtarma sansimiz var mi acaba.Bilen arkadaslar var ise lütfen yardimci olsunlar. Sizinle simdiye kadar internette rastlamadigim bir hac suresini paylasmak istiyorum.Yer ve sene belli degil.Buyurun: LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:06 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#375 |
|
Kardeş
|
slm alkm
elimdeki butun Bakara lari ekledim.. elinizdekilerle karsilastirip sitede olmayan varsa veya sitedekinden daha iyi kalitede elinizde olan bir kayit varsa lutfen bildiriniz.. Allaha emanet olunuz ensar |
|
|
|
|
|
#376 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
makta:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:09 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#378 |
|
Guest
|
qquran.com da da olan nadir hac suresi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:10 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#379 |
|
Guest
|
Şeyhin Endonezya'da fotografı var, ses kaydı yok mu?
|
|
|
|
#380 |
|
Mustafa İsmail ve İhlas....
Geçenlerde MP4 çalarda Mustafa İsmail dinliyordum... Pil çok az imiş sonradan farkettim.. ama şeyh te süper bir Al-i imran okuyordu ( suriye kaydı)... inşaallah bitene kadar dinlerim dedim... Şeyhim sadakallahul azim dedi... sonraki surenin sadece ismi göründü ve pil bitti... görünen sure "ihlas" suresiydi....
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|