| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#401 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Bu resim Türkiye'de çekilmiş olabilir mi? Şahıslar Türk'e benziyor... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:27 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#402 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Şu mısırlıları çok merak ediyorum. çok rahat , şakacı ve nüktedan insanlar olduklarından bahsediyorlar.
Görmeden sevdim .
|
|
|
#403 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#404 |
|
s.a abiler üstada ait çok orjinal bir lokman suresi var ama bir türlü yükleyemiyorum.dört yıl önce bir mustafa ismail aşığından almıştım. o zatta mısıra gittiğinde bir koleksiyoncudan yalvararak almış.bana kaseti verdiğinde birgün içinde geri istedi bende kasetten cd ye aktartmıştım.birde şimdiye kadar hiç rastlamadığım ibrahim suresi var.çok net ses ve huşulu bir cemaat.bunları siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istiyorum.tabi yardımcı oluresanız.saygılarla
pills11.com |
|
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Özellikle Hakka suresine nihavend bir giriş yapmış ki sormayın. Cemaatin de maşallahı var. Kimisi "Vallahi bravo" diyor. Kimisi yeminle "sen melaikesin" diye haykırıyor. Herkül'de aynısı varmı bilmiyorum ama bunu mutlaka indirmenizi tavsiye ederim.
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:31 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#408 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
hucurat-kaf hangi yilda ne zaman okumus acaba,lutfen bekliyorum Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:33 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
s.a kardeşler allah razı olsun 22. cüzün başı olması lazım muslimatin muminatin diye kısa bir makta dinledim tamamı varsa yollarsanız sevinirim allah razı olsun işinizi daim kılsın inşallah yolun dada salih kılsın (amin)
|
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tevafuktur benim elime bugün 4 tane yeni Tahrim kaydı geçti: 1957 Mescidi Aksa, 1954 İskenderiye, 1959 Emin Said ve 1966 İmbabah...Tahrim kayıtları biraz fazla olduğu için diğerleriyle bir kıyasladıktan sonra öncekilerden farklı olan var ise eklerim inşallah... Kaf Suresinden güzel bir makta...Kaydın tam adı Hucurat(17-18)_Kaf(1-15)_Hakka(1-24)_Neziat(26-41)_Şems(1-8)_Al-Mahallah Al-Kubra-1958 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bende Kasas-Şems Bağdad yazan bir kayıt var, nereden indirdim bilmiyorum fakat herkulde göremedim, çok ihlaslı ve güzel bir kayıt...Diğerleriyle karşılaştırdıktan sonra aynı değilse buraya upload ederim... Ensar abi Bakara kayıtlarının uploadı mustafaismail.org a bitti mi? Ben 2 tane daha Bakara kaydı buldum fakat henüz dinlemedim: 1-Bakara(183-187) (Bakara(183-187)-Duha'dan farklı herhalde çünkü aldığım yerde bu da vardı) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Bakara(264-273) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mecnunurifat hocamızın Arap sitesinden tercümesi: M. İsmailin nadir bir taziye okuyuşu.Yaratıcının şu sesteki yarattığı mucizeye dikkat et ve dinle: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Ben indirdim ama henüz dinleme imkanım yok...Linke tıklayın...Büyük kırmızı şeridin altında Ekmel isimli(arapça) bir buton var oraya tıklayın...Yeni bir sayfa açılacak 10 saniye bekleyin yazacak(ingilizce) hemen altta bir süre sonra göreceksiniz 10 dan geriye doğru...0 olunca Download butonu çıkacak tıklayın indirin...) Allah razı olsun mecnunurifat hocam...Allah sa'yinizi arttırsın.... Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:36 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#412 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#413 |
|
Guest
|
Abi www.mustafaismail.org'ta Zümer-Fecr-Beled-Duha-1969-İskenderiye olarak var...Yine de daah önce dinlemeyen kardeşlerimiz istifade etmiş olur...Rabbim razı olsun...
|
|
|
|
#414 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Selamun aleykum abilerim...
Yahu siz neler yaptınız böyle? 3 hafta yokluğumu fırsat bilip... Şimdi nasıl takip ederim ben bu kadar başlığı, yazıyı, kaydı? Alacağınız olsun!
|
|
|
#415 |
|
Guest
|
Hoşgeldin abi, özledik sizi...Bize de dua etmişsinizdir inşallah...
|
|
|
|
#416 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
hoş geldin müştak-ı nur kardeşim
yokluğun hissedildi bilesin.
|
|
|
#417 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Mustaki nur kardesim hosgeldin... Eminefe kardesimiz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] da asagidaki iki kaydin linkinin calismadigini uyardi.. Allah razi olsun.. Simdi duzelttim.. Ilgilenenlere.. 1. Ahzab(38-48)_Balad_Shams_Alaq(1-5)_Fatihah_Baqarah(1-5)_1975_AminSaid.wma 2. Zumar(69-75)_Fajr_Balad_Duha_1969_Alexandria |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Guest
|
tam rahman suresi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hicr-rahman-büruc-1961-iskenderiye-nadir-qquran.com'daki linki [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hoşgeldin müştak-ı nur kardeşim. Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:38 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#419 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
bu hakkaa süresini dinleyin ben bunu mısırda kasetten çekmiştim internette olmadığını biliyorum rast ve beyati makamında okuduğu nadir bir hakka süresi hatta mustafa ismail okurken 5.18 dakkada لا تخفي منكم خافية
(ahirette) -sizden yana hiçbir gizli (şey), gizli kalmaz- ayetinde cemaatan biri kendinden geçiyor ve sonra mustafa ismail beyeti makamına geçerek müjde ayetlerini okadar tatlı okuyorki insan kendini tabiri caizse cennette hissediyor BUYRUN DİNLEYİN [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#420 | |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Allah razı olsun kahıre kardes..................
selam ve dua ile... Alıntı:
selam ve dua ile.
Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 02:38 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |