| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#461 |
|
SLM ALKM
Irib Kuran Radyosundan cekmis oldugum nadir bir Hucurat kaydi,buyurun LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 03:04 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#462 |
|
Guest
|
Allah razı olsun adil abi, indirdik bile...
|
|
|
|
#463 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam,söyle bir arsivi karistirayim dedim.Cok müthis bir Furkan kaydina rastladim.Ben bu kayit haric Üstadtan Nasr Suresini cemaatli olarak dinlemedim.Buyurun,Sure-i Furkan-Tarik-Beled-Insirah-NASR-Ihlas-Fatiha,yer ve yil belli degil. LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 03:05 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 03:06 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#466 |
|
S A ABİLER AŞAĞIDA VERECEM LİNTE ÜSTADIN RESİMLERİ VAR AMA VİDEO TARZINDA BAZILARI YENİ OLABİLİR KANAATİNDEYİM...RESİMİN BİRİSİNDE ÜSTADIN YANINDAKİNİ TABLAVİ GİBİ GELDİ BANA BİRDE SİZ BAKIN...ADİL ABİME SAYGILARLA LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan)
pills11.com s a abiler bu ezanı yeni dinledim..gerçekten muhteşem belki daha önce verilmiş olabilir...verilmişse özür dilerim...bende bazı okuyuşları var ama çok uzun olduğu için çok zaman gerektiriyor. onun için yükleyemiyorum...bu işin kısaltma yolu yokmu?yardımlarınızı bekliyom...saygılarla LİNK ÖLÜ KALDIRDIM(Alpparslan) pills11.com Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 03:09 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Ustadlarim.. iki haftadir Las Vegas mobilya fuari sebebi ile hem internetten uzaktim hemde cok yogundum.. Simdi dondum ve arayi kapamaya calisiyorum.. Adil hocam.. Allah razi olsun.. insallah bu kaydi biraz daha kaliteli olarak buluruz. Konu Jerusalem tarafından (20.12.07 Saat 03:10 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#468 |
|
Guest
|
Daha önce eklenmişti ama güzelliğine binaen tekrar eklemek istedim...Hud-Hakka-Şems 1976 Ebu el-Ala Camii...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#469 |
|
Guest
|
Bilgisayarımdan bir kayıt dinliyorum şuan: Hud-Kamer-Rahman-1962-Salamah Radi...
Malum birçok kaydı daha yeni yeni dinliyoruz...Ama bu çok harikaymış...Buradan mı indirdim bilmiyorum ama uzantısını wma ya çevirdikten sonra upload ederim inşallah... |
|
|
|
#470 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Isra larin ilkini siteden indirebilirsiniz..1-49 ayetler arasi..1964 yili Kayub... Orjinalinden 10 dk kadar kisa.. (luzumsuz konusma ve uzun aralar cikartildi) |
|
|
|
|
|
#471 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#472 |
|
Kardeş
|
60 kadar kaset vardi.. Mukerrerleri tespit edip iyi kalitelileri ayirdiktan sonra su an 42 ye dustu.. sanirim gozumden kacan 3-4 tane daha mukerrer olabilir.. tahminen 37-38 adet Isra olacak sitede Insallah.. Agustos bitmeden hepsini bitirmeyi umit ediyorum
|
|
|
|
|
|
#473 |
|
Guest
|
İnşallah abi...Allah razı olsun...Rabbim kolaylık versin...
Mustafa İsmail'in Mısır kralı geldiği zaman cemaatin alkışlaması ve akabinde ayeti atlaması olayı ile ilgili Fethullah Gülen Hocaefendinin bir konuşmasını dinlemiştim bir vaazında...Bu hangi vaazında bilen arkadaşımız var mı? Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:49 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#474 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
alpparslan kardeş aynı vaazı bende arıyorum inşallah buluruz
|
|
|
#475 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#476 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 0
2 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#477 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Bizde vardı kasette ama nerelerde bilmiyorum...
Kehf Suresini okuyor M.İ, malum tevafuk bölümüne geldiğinde araya oradaki konuşma giriyordu. Bilmiyorum nerelerde...
|
|
|
#478 |
|
Guest
|
Abilerim eklerseniz bahtiyar oluruz...Kısmen de olur, tamamı da...Allah razı olsun...
Lider, ruhunda istikrarlı olan insandır. O hiçbir hâdise karşısında vaziyet değiştirmeyecek kadar sağlam karakterlidir. En büyük muvaffakiyetlerinde mağlup bir insanın ruh hâletini sergiler, yenilgilerini de nefis muhasebesi adına değerlendirir. Lider, nefsaniyet çeperini aşmış ve işin başındaki sadeliğini, hayatının sonuna kadar sürdürebilmiş bir bahtiyardır. O, hayatını âdeta bir musikî âhengi içinde yaşar ve başladığı her işi başladığı perdede bitirir. Hatta -Mustafa İsmail'in, Kur'ân tilavetinde yaptığı gibi- iyi bir lider, hayatını daha bir üst perdede noktalar. Merhum Mustafa İsmail, Kur'ân-ı Kerim okumada eşine az rastlanan böyle bir performans gösterirdi. Çok defa başladığı perdenin üstünde okumasını bitirirdi; ki zannediyorum az insana nasip bir mazhariyettir. Şüphesiz bir liderin bu özelliğe sahip olabilmesi için onda, çok engin bir tevazu anlayışının bulunması gerekir. Böyle olmalıdır ki, ilk günlerini ve ilk arkadaşlarını unutmasın! (Fethullah Gülen Hocaefendinin Sonsuz Nur adlı eserinin "Bir Liderde Olması Gereken Hususiyetler" adlı yazısından alınmıştır...) Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:52 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#479 |
|
Guest
|
Hayatı Kur’an’ın gölgesinde geçmiş olan Mustafa İsmail adıyla yayınlanan bir yazıda Üstad Kemal Nemci: Şeyh Abdulfattah el-Kadi için şunları söylüyor. Üstas el-Kadi, Mustafa İsmail .ile Şeyh Rıfat arasında dengeyi kuracak olan bir yol bulmuş ve şöyle demişti: Mısır’da Kur’an-ı Kerimi şu üç kişi en güzel biçimde okumaktadır: Şeyh Rıfat, Şeyh Mansur Bedar ve Mustafa İsmail. Burada yılda üç kez Pazar günleri düzenlenen kutlamalarda her birinde birisi Kur’an okuyor Bunların arasında sıralama nasıl ve bu konuda görüşün nedir diye sorarsan; başlangıçta ilk yarım saat Şeyh Rıfat bana çok şey veriyor, sonra Mustafa İsmail ile coşup uçuyorum, Şey Mansur ile de teskin olup iniyorum, derim. Çünkü ben Mustafa İsmail’de Şeyh Mansur Bedar’dan daha fazlasını buluyorum. (inşallah buraya kadar ruhsat vardır.... ensar abi) muhabbetle |
|
|
|
#480 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
![]() |