| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#521 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
vefatından 6 gün önce okumuşya sanki ey camaat ben sizden ayrıılyorum size bir veda olarak fennan bir okuyuş bırakıyom demiş çok mükemmel gerçekten
|
|
|
|
#522 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
İnsanı bir hüzün bürüyor. Mustafa İsmailin ne kadar ehli takva olduğunu bilmiyorum.
Lakin hep hüsnü zann ile dinliyorum.
|
|
|
#523 | |
|
Kardeş
Alıntı:
çünkü o makamı okurken ayetin manasına göre sesindeki hüzün değişiyor yani o ayetin manasını iyiy hisseddiriyor burası şöyle okunsa demiyoruz
|
|
|
|
#524 |
|
Guest
|
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#525 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam,Allah(C.C) razi olsun.Hele o 1959 Isra-Alak Emevi Mescidi enfes bir kayit.Diger taraftan Israa(1-37+78-85)_1959_Alexandria kaydi bir türlü indirilemiyor.Bir ilgilenseniz cok makbüle gecer...selamlar...Adil |
|
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
ALLAHIM ALLAHIM, bu ne guzellik yarabbelalemin. Yedi bitirdi beni. Bu guzellikleri bize sunanlardan ALLAH binlerce kez razi olsun!!!!! Mustafa Ismail hayranlari, 1959 Isra-Alak Emevi Mescidi...bu kaydi mutlaka dinleyin!!!! Hele 18-19. dakikada gozyaslariniz sel olacaktir. (abartmiyorum)
M.N.I 1905-1978 Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#527 |
|
Guest
|
tşk
|
|
|
|
#528 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#529 |
|
Guest
|
site:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] firitçi kardeş. Mustafa İsmail Müstemi'leri Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:40 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#530 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Adil yocam.. 1959 Iskenderiye kaydini silip yeniden ekledim.. simdi indirebilirsiniz.. Uyardiginiz icin Allah razi olsun.. 1959 Mescidi Emevi kaydi benim de favorim Birde 1974 MintiqatulMasjidilAzhar kaydinin giris 4-5 dakikasi beni cok etkiliyor.. Bayati asli karardan Bayati nawaya gecis yeri uzun sure beni cileden cikartmisti "Wa atayna Musal kitaba..." Allaha emanet olun |
|
|
|
|
|
|
#531 |
|
Kardeş
ya mustafa ismailin takva mertebesini bilmem ama şunu diyim allah buna insanlara kuran sevdirmesi için yaratmış sanki kuran eşşis gzüelliğini sesiyle nasıl ortaya koymuş
inaanın bazen ağlamamak için dinlemediğim oluyor mubareği bazen dinleince dayanılmyor çünkü ama sizden ricam dinlerken mansını en azından bilmeyen kardeşler mealinde baksın sonra dinlesin hatta kelime kelime manası anlyan varsa kuranın ozaman dinelemk başka oluyor
|
|
|
#532 | |
|
Kardeş
Alıntı:
|
|
|
|
#533 |
|
Guest
|
Benim Mustafa İsmail'in çok ihlaslı ve dini bütün bir zat olduğu konusunda tereddütüm yok...Genelde bazı tartışmalarda yada sohbet meclislerinde onun sesinin güzelliğinden yada uyguladığı mükemmel makamlardan söz edilir...Onun bir musiki üstadı olduğundan bahsedilir...Yani sadece bir musiki üstadı olduğundan...Fakat şu okuyucunun da derin ihlasından bahsedilir, sanki o ihlas yada dini şuur Mustafa İsmail'de yokmuş gibi...Sanki o bir showmanmiş gibi davranılır...Onun ne derin bir ihlas sahibi olduğunu onun aşıkları bilir...Bu iş sadece ses yada makam işi olsaydı bir Ümmü Gülsüm'ün bir İbrahim Tatlıses'in eline kimse su dökemezdi...Bu iş ruh işi...gönül işi...iman işi...
Abiler bende İsra-Alak Irak diye geçiyor....Bir de İsra(1-37+78-85) 1957 olarak geçiyor... Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#534 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 3 Isra daha eklendi.. Dualariniza muhtac kardesiniz... |
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Kardeş
Alıntı:
herkes mustafa isamilin başarısını kabul ediyor ama sorduğumuzda bazı başka kaariye çok aşık olmuşlara mustafa ismail çok büyük bir fennnandır sanki mustafa ismail kuranı muzik olarak okumuş gibi yani benim sevdiğim kaari i ihalsı ve sesi güzel demek istyorlar birde mustafa ismilin bir çok yönden özelliğini görmezden geliyorlar beni ilk etkilyen ondaki ihlas ve kuranın derinliğine inmesi mustafa ismailde makamat en son planda hatta okudğu yere çalışmıyormuş bile küçükten kulağına doldğu makmalrı mnasına göre okuduğundan kendilğinden ortaya çok yönlü bir okuyuş çıkmış o okurken cemaatin çoğu makamıtıanma allah demiyor cemaati okuduğu ayetin manasıyla buluşturduğu için yaşattığı için çoşuyorlar (mısırda yaşlı bir amcaya dekkeldim o dedki onu canlı dinlemek başka bunu derken nerdeyse ağlıyacaktı) yani dinlemekte bir ustalık istiyor birde bir kişinin çok meşhur olması bilinmesi onun mustfa ismailden iyi olamsı anlamına gelmez mesala abduradiyi yeni tanıdık o meşhur olup bilinen kaariler onun talebesi olur ancak
|
|
|
|
#536 |
|
Kardeş
|
Mustafa ismaili adeta bu sure ile keşfettim..
çok sıcak bir okuyuş.. isra 6_19 kraliyet sarayı.. farklı bir mustafa ismail wardı sanki bu tür yani bu dönemleirnde okunmuş buna benzer aynı ses tonunda aynı makamları icraa ettiği başka kayıtlarıda war ise mustafa ismail dinleyenlerden rica ediyorum..
|
|
|
|
#537 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
kardeşlerim Mustafa ismailin 1940 larda okuduğu tüm kayıtları nerde bulabilirim.kasas 1946 kndisinde olan varsa Allah rızası için yazsın.s.a
|
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyhin tüm sureleri de Ensar Demirkan abimiz tarafından şu siteye eklenmektedir, eklemeler devam ediyor: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#539 |
|
Erkek Üye
|
Selamun Aleykum arkadaslar 4shared de 50 mb üstünde videoları upluod edemiyoruz onerdiginiz bi site varmı m.ismailin hayatını eklicektimde
|
|
|
|
|
|
#540 |
|
Guest
|
En güzel, en ihlaslı, en muhteşem İsra suresi: İsra(1-37-78-85)_İskenderiye_1959
En orjinal İsra: İsra(6-19)-Kraliyet Sarayı En ilk göz ağrısı: İsra(1-40)-Kraliyet Sarayı-1948 Bu da güzel: İsra(1-29)-Kadir |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|