| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#541 |
|
Guest
|
Selam arkadaslar
Mustafa Ismail'in hatim kaydinin sure sure bolundugu bir link vardi oradan tek tek sureleri indirebiliyorduk. Bir kismini indirmistim sonra araya vakit girdi ben de linki kaybettim. Bugun cok aradim ama bulamadim, cuz cuz var ama sure sure yok. Bu linki bilen varsa post edebilir mi lutfen? Selamlar |
|
|
|
#542 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Buyrun arkadaşlar, Şeyhin 99 resmini slayt haline getirdim... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#543 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Alparslan kardes tesekkur ediyorum. Lakin aradigim site bu degil sanirim. MP3 olarak kayitlarin oldugu, surelerin sirayla numaralandirildigi bir siteydi sanirim. 77-114 arasin sureleri indirmistim ama oncekiler yok bende. |
|
|
|
|
#544 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#545 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
#546 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Kardesim supersin Allah (c.c.) Razi olsun. Selamlar |
|
|
|
|
#547 |
|
Guest
|
Mustafa İsmail aşıklarına hediyemdir... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mustafa İsmail aşıklarına hediye-2 Önce [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sonra [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mustafa İsmail aşıklarına hediye-3 Önce [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sonra [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İstediğiniz bir siyah beyaz resim olursa renklendirebilirim, çalışmalarım devam edecek... Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:45 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#548 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#549 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#550 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Alparslan kardesim.. Isra 6-19 bende yok.. Zahmet olmasa bir link verebilirmisin? Siteye 2 Isra daha eklendi..Boylece sitede 16 tane oldu.. 26 tane daha isra var koymam gereken... Insallah ramazan bitmeden hepsini hazirlamaya calisiyorum.... "Best of Isra" listesi hazirlamak icin sonuna kadar sabret bence.. Konu ensar demirkan tarafından (24.09.07 Saat 09:22 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#551 |
|
Guest
|
Buyur abi, belki aynıdır diğerleriyle ama bu çok orjinal geldi bana, taş plak gibi..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#552 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Eger yakın zamanda değişmediyese rapidshare'e 100MB kadar ücretsiz upload yapılabiliyordu.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] olması lazım. Dosyaniz 100MB'den buyuk ise winrar ile 100mblik parcalara ayırıp rapide ayrı ayrı yukleyebilirsiniz her parcayı. S.A. |
|
|
|
|
#553 |
|
Guest
|
1978-said-hud:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 01:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#554 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Konu ensar demirkan tarafından (24.09.07 Saat 03:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#555 |
|
aşağıda verecem linkte bir haber var daha önce duymuştuk ama mısırda bulunan kardeşlerimizden bu proğrama iştirk eden olmadımı acaba...resim,hayatını anlatan kitapçıkve hayatından belgesel filmi gösterilmiş.bilgisi olan varmı...saygılarla [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#556 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye cok hos bir Isra(1-36) daha eklendi. 1971 Iskenderiye ... kiraat ilmi acisindan da genel okuyus olarak da cok zengin.. |
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Saygilarimla
|
|
|
|
#558 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
Guest
|
Önce
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sonra [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Amatörce de olsa devam edecek inşallah... |
|
|
|
#560 |
|
Kardeş
|
Ellerine sağlık alpparslan abi çok hoş dewamını diğer qaariler içinde bekliyoruz inş'allah..
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|