| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#621 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
şeyh den inanılmaz bir şems suresi.bunun hangi kayıttan olduğunu söyleyen olursa çok makbule geçer
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu karamolla tarafından (18.10.07 Saat 09:45 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#622 |
|
Erkek Üye
|
Saim orhanın sundugu ayna programında Mustafa ismailin hayatı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Ahmet |
|
|
|
|
|
|
#624 |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Ibrahim(12-48)_25 May 1959_Dusuq
Allah Allaaah, bu gidisle bu melek sesli beni oldurecek...
|
|
|
#625 |
|
mustafa ismail den herhalde böyle bir Fatiha dinlemediniz.bunu dinleyin ve sonra biliyosanız bunun hangi kayıttan olduğunu söyleyin.bilmiyosanız benim gibi merak edin.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Sanirim bu fatiha 2 ayri kaydin birlesimi.. 6:07 den sonra baska bir kayitla birlesmis gibi.. Bundan dolayi hep 11 dakikalik bu fatihayi arayip bulamamis olabilirim.. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Ensar abi İbrahim'lerin devamını bekliyoruz inşallah...Ama arkadaşlar ellerindekilere avuçlarındakilere pek bakmıyorlar mı ne? Sevgili Mustafa İsmail kıraatı hayranı arkadaşlardan özellikle adil abi, musvir abi, müştak-ı nur abi, alkorsuha abi,miharbiy abi,cengiz sadıklı abi,kahire abi,surkentli abi,msct abi,bsn.mi.as abi,palaremzi abi ve adını sayamadığım abilerimizden mustafaismail.org için değerli katkılarınızı bekilyoruz... |
|
|
|
|
#628 | |
|
Alıntı:
şeyh den inanılmaz bir şems suresi.bunun hangi kayıttan olduğunu söyleyen olursa çok makbule geçer LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) (Yanlışlıkla bazı kardeşlerin 4shared adresine koyduğum slayttaki meryem suresinin sadece 9 dakikası mevcut.şeyhin sesinin gençliği ve kaydın eskiliği bakımından 1947 veya 46 yılında kral faruğun yanında okuduğu kayıtlardan biri olduğu anlaşılıyor. burda şeyhin sesi aynı 45 yılında okuduğu hac suresindeki ogenç ve tiz sesine benziyor.bu kaydın tamamını ensar hocam veya alparslan hocam veya başka birisi bulabilir.birde bilmediğim içn yanlışlıkla alparslan hocamın 4shared adresine atmıştım oslaytı.çok özür dilerim .o 9dakika buyrun. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) meryem suresindede yardımcı olursanız çok dua edicez size Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Malesef o Sems suresinin hangi kayittan oldugunu bilmiyorum.. Insallah cikarsa burada veririm bilgisini.. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:24 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#630 |
|
Guest
|
Karamolla kardeş...Slayttaki üç makam da aynı meryem kaydından mı? O ne hicaz öyle...
|
|
|
|
#631 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#632 | |
|
Alıntı:
hicaz ise verdiğim o 9dk nihavent herkul den 1951 kraliyet sarayı hocam bunun aynısını 5 makama çıkarttım.şeyh öyle okuyorki aynı ayet ama ayrı yerlerde farklı okumuş dinleyin segah ve rastta okuyor aynı slaytın sonuna ekledim. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Allah razı olsun ilgilendiğiniz için. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:25 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#633 |
|
Tam da hükmü kalmadı derken benim eski arşiv bi işe yaradı galiba.
karamolla hocam aradığınız Meryem suresinin tamamı şu olsa gerek: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu kaydı kaç yüz defa dinlediğimi bilmiyorum. Üzerine bir de Abdussamedin Suriye Meryem kaydını dinleyebilirsiniz. İkisi de İnsanın yüreğini parçalıyor.
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu musvir tarafından (18.10.07 Saat 10:47 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Alıntı:
meryem suresinin sonunda [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#637 |
|
Guest
|
Desenize musvir abi bir taşla iki kuş vurdu...Allah razı olsun...
|
|
|
|
#638 | |
|
Alıntı:
Allah sizden de razı olsun.
|
|
|
|
#639 |
|
Guest
|
maşaallah barekellah hepinize!
Mustafa İsmail'in ağladığını hiç işittinizmi?mustafa ismail'in akrabalarından birinin tarık buhayri'ye verdiği şu makta'da şeyhül-kurra ağlıyor: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (18.10.07 Saat 03:41 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#640 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Allah razı olsun tum kardeslerden..
|