| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#641 |
|
Erkek Üye
|
Şeyhin mekke goruntulu harika bir ezanı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam,Isra kayitlari bittigine göre elimden geldigi kadar arsivimi karistirdim,insaallah olmayanlar cikar.Kusura bakmayin fazla inceleme imkanim olmadi ama mesela 1966 lübnan veya isra-tarik(nadir eksik)kayitlari her halukarda nadir olmasi lazim.Buyurun: LİNKLER ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#643 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Allah razi olsun hocamm. 1.Isra-Kisa Sureler 1966 Lübnan 2.Ayni kayit ama sonunda anons da var Bu kayit bizde yoktu. Allah razi olsun.. ikinci olanin ses kalitesi daha iyi fakat sadece ikinci yarisi var. 1. Dosya nin basi ile ikinci dosyayi birlestirip temizledikten sonra siteye koyacagim insallah.. 3.Degisik bir Isra-Tarik,maalesef bastan degil Sitede Israa(1-25)_Tariq_1967_Iraq olarak tamami var 4.Isra 1973 Beyrut(eksik) Sitede Israa(1-32cut)_1973_Bairut 5.Isra Hadaigulgabbe 1974 Sitede Israa(1-31)_1974_InRememberenceOfShSiddiqAlMinshawi) 7.Isra Hadaig Sitede Israa(1-37)_1974_MintiqatulAzharMosque 10.Isra 1977 Sitede Israa(1-36-78-85)_1977_ZikrahSaniyaUmmKulthum Digerlerini te tespit edince burada sonucu aciklarim insallah |
|
|
|
|
|
#644 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
bunu size dinletmeden duramadık.meryem suresinden 20 saniyelik bir makta.ama gerçekten harika bi dinleyin
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
LİNK AÇILMIO..AMA TAHMİN EDİYORUMKİ O BÖLÜM: 'subhanehuuuu ize gadaaaa emran feinnema yegululehuu kün feyekunnn' kısmıdır.. MUHTEŞEM OKUYOR ÜSTAD ORAYI.. AMA AHMED NU'AYNE'NIN MERYEM SURESİNDE MUSTAFA İSMAİLDEN DAHA BAŞARILI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM..KIZACAKSINIZ AMA ZEVK-RENK MESELESİ İŞTE..
![]() ![]() ![]() KUR'ANIN İKLİMİNE DOĞRU Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Alıntı:
bunu kesin dinleyin ikide bir rahatsız ettiğimiz için özür dileriz.bunu sizle paylaşmak istiyoruz.30 saniyelik bir makta şayet sizde bu sure yoksa surenin tamamıda bizde var buraya isteyen olursa linkini veririz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ibrahim 23-34 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu kaydın yer ve zamanı bilmiyorum.belki ensar hocamda yoktur diye verdim. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#647 | ||
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Muhterem Adil hocam.. kalan 4 kaydi da kontro, ettim 6.Isra Izarat Sitedeki Israa(1-36)_1953_Alexandria ile ayni.. 8.Isra Meydanulutbe Hem yeni hemde bomba gibi bir kayit.. Allah ebeden razi olsun 9.Isra Sitede Israa(1-36)_1960_Dimyat olarak var.. Bu dosyayi kim hazirlamissa bayagi ugrasmis. Kaydin sesi inceltilmis.. Tekrar ayetlerinin cogu silinerek kisa (ve degisik havali-nadir edali) bir kayit elde etmisler.. Bizden kacarmi 11.Isra,yaklasik 30 dakika Sitede Isra(1-22)CUT olarak var Boylece 11 kayittan ikisi yeni cikmis oldu.. Bunlari elden gecirip siteye ekleyecegim insallah. Alıntı:
Yukarida bahsi gecen kayit bence orjinalinden hizlandirilmis ve pitch i yukseltilmis.. 1- [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Burada temizlendikten sonra hizi ve pitchine dokunulmamis hali var.. Ince sesli ve hizli okuyan Mustafa hayal edenler icin... 2-Bu kaydin benim zevkimce hiz ve pitch ayari yapilmis halini siteye ekledim.. Zevkinize gore dinlersiniz artik... Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:30 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#648 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Abi Allah razı olsun sizden hizmetinizden dolayı
|
|
|
#649 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:31 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#650 | |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#651 | |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Allah razi olsun
|
|
|
|
#652 |
|
Tesekkür: 0
14 Mesajına 15 Teşekkür Aldı
arkadaşım indirip dinledim seste hem çok fazla eko var hemde mp3 formatında encode edilmediği için ses biraz karışık...
|
|
|
#653 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#654 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
hiç dikkat ettinizmii fatihanın 6.dakkasından sonraki aynı fatiha hatta öncekini biraz sesini inceltmişler ve kısatmışlar (baştan almamışlar)
|
|
|
|
#655 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Muhterem kardeslerim.. dun yolda dinlerken bir mukerrerlik farkettim sitede. Isra(1-36)_1969_Alexandria ve Isra(1-36)_1971_Alexandria ayni kayitlar.. 1969 olanin ses kalitesi daha iyi oldugu icin sitede onu tutup digerini cikarttim. Lutfen siz de arsivlerinizi update adiniz. Adil hocam.. son verdiginiz Isra suresi kulagima yabanci gelmedi. Muhtemelen sitede var. Fakat tek tek karsilastirip daha sonra bildiririm insallah. Allaha emanet olun Ensar SLM ALKM 23. ayetten baslayan Ibrahim surelerinden ilk ikisini ekledim siteye. Benim su anki hesabima gore 7 tane daha ekleyecegim.. Insallah bu hafta sonuna kadar Ibrahim leri bitirmeyi planliyorum.. Allaha emanet olun Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#656 |
|
Guest
|
kamer-rahman-1969-feccale:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] şu maktadaki büyük mühendis Mustafa ismailin kasas suresinde hikaye edilen hz. musa (as) kavminden biri ile bir kıpti'nin (firavunun kavminden) döğüşmesini "yaktetilan" kelimesinde nasıl tasvir ediyor.Bilhassa "lan" nağmesine dikkat.Defalarca dinlediğim halde doyamadım. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#657 |
|
Guest
|
Cin-Müzzemmil-Suriye Radyosu
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hud-Suriye Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (24.10.07 Saat 01:18 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#658 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Iki kayitta Herkulden... malesef yeni birsey degil ... Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Guest
|
Alıntı:
kehf-23-38 ve 107-110-mescid-i aksa-1967: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kehf: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (24.10.07 Saat 04:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#660 |
|
Guest
|
Al-i İmran(171-195) ayrı olarak Duha-İnşirah-Kadir-İhlas
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ne kadar muhteşem bir Tarık...Ne kadar büyük bir ihlas... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Bu maktanın tamamı Kaf-Zariyat-Tarık-İhlas-Lübnan-1954 kaydı...İsteyen olursa upload ederim...Ensar abi İbrahimlere hız versek...Ben Kaf kayıtlarını da düzenleyip bitirdim...Allah'ın izniyle mustafaismail.org'u bitirsek te ab-ı hayat'a başlasak...Yarına çıkacağımız meçhul...) Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|