| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#661 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye iki ibrahim daha eklendi... |
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Maktayı açamadım Ahmet Hocam... Sabırla bekliyorum... Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:36 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#663 |
|
Guest
|
buyurun hocam:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] aliimran-kısar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#664 |
|
Guest
|
bunun okuyuslarini cok begeniyorum
|
|
|
|
#665 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
allah razı olsun alparaslan kardeş
|
|
|
|
#666 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#667 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 2 Ibrahim suresi daha eklendi.. |
|
|
|
|
|
#668 |
|
SLM ALKm
Ensar Hocam,en son eklediginiz Ibrahim-Beled-Sems-Ihlas 1969 Iskenderiyye kaydinda problem var,sonuna kadar playerler calmiyor.selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#669 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Kardeş
|
Mustafa ismailden seçme kıraatler adı altında bir dosya varsa mustafa ismail aşıklarından rica ediyorum..
Şİmdiden Allah razı olsun...
|
|
|
|
#671 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Mustafa İsmail'den seçmeler isimli başlıkta benim verdiğim makta linklerinin çalışıyor olması lazım...Ama isterseniz bendeki tüm maktaları rarlayıp buraya ekleyebilirim abi...Akşama inşallah... Kehf(23-38+107-110)-1967-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:38 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#672 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Benim yavas yavas kendim icin topladigim dosyalar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Kardeş
|
Hani hatırlarmısnız bilmem bir dosyanın içinde the best of abdussamed diye bir dosya wardı her sureden birer iklişer ayet almışlardı onun benzeri gibi
Alıntı:
jhazakallah azizi çok makbule geçti... ayrıca abıhaytta indirmiş
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:38 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Ensar abi sana bir ricam var. Fecr21-22-23-24 maktasinin tamammi nerden bulacilecegimi bana lutfen soylermisiniz. Gercekten mukemmelin uzerinde bi makta. Beni taa uzaklara goturdu bu makta. Simdiden yardimin icin Allah razi olsun senden
|
|
|
|
#675 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#676 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
SLM ALKM Siteye 1 Ibrahim daha eklendi. (Daha once herkulde 67 dakika olan bu kayit su anda 51 dakika.. luzumsuz tantanalar ve uzun araliklar temizlendi).. SLM ALKM Siteye elimdeki son 2 Ibrahimi daha ekledim.. Toplam 13 tane oldu.. elinizde sitede olmayan Ibrahim suresi var ise paylasirsaniz sevinirim... Insallah yarindan itibaren Nisa sureleri uzerinde calismaya baslayacagim.. Allaha emanet olun.. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#677 |
|
selamun aleyküm kardeşler
mustafa ismail hakkında islam ansiklopedisinden bir kesit yazı uzun olduğu için alıntımı wma formatında ses kayıdı olarak yaptım saygı ve sevgilerimle..................... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#678 |
|
Guest
|
Ensar abi Allah razı olsun...1966 Emin Said ile İbrahim-Kureyş... bende yoktu çok teşekkürler...
1955 Ahmed Said kaydı (23-45) yazılmış, bu kayıt bende 23-46... Sizin eklemediğiniz (gözümden kaçmış olabilir) bende bir sure var: İbrahim(23-41)...Yeri ve yılı yok... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#679 | ||
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Alıntı:
Alıntı:
Allah razi olsun |
||
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Ben kendim hızlandırmıştım bunu abi Ensar Abi Zariyat(25-28)-İbrahim(23-34) kaydını hangi surelere ekleyeceksiniz? Bu Zariyat'ın başı da eksik başlıyor, sizde tam hali var mı? Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:40 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|