| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#681 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#682 |
|
Guest
|
Selamun Aleykum
Rabbimin Rida Ve Ridvani Siteye Ve Bilhassa Mustafa Ismail Bölümüne Emeği Geçenlerin üzerlerine Olsun. Iki Kayit Geçti Elime Ama Kaset Olarak. 1986 Dan Beri Takip Ediyorum Mustafa Ismailden Hiç Böyle Mükemmel Fatiha Suresi Dinlememiştim Diğeride Hucurat Kaf Teyibim Yapilinca Inşallah Kasetten PCye Oradanda Siteye Yüklerim. Konu ASIM_SADIK tarafından (01.11.07 Saat 05:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#683 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#684 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye tam bir mustafa ismail klasigi Nisa suresi eklendi.. son 24 dakikasini baska bir kayittan tamir ettigim icin sonu bozuk.. fakat bas tarafi cok kaliteli.. bu ayetleri okudugu baska hicbir kayit yok elimizde.. yani kisacasi elmas degerinde.. 4shared araciligi ile ve herkulde de verilmisti.. fakat bu 75 dakikadan 65 dakikaya inmis hali.. |
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Guest
|
Alıntı:
mustafa ismailin kayıtlarını nazara vermeniz çok etkili oluyor gerçekten dinlemeye alıştığımız bir kaç kayıt vardı nazara verdiğiniz kayıdı o havada dinliyoruz meğer buda varmış diyoruz Allah razı olsun
|
|
|
|
|
#686 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Abi benim de bir sualim olsa...
Eğer yanlış tesbit etmediysem, siteye kayıtlar alfabetik sıraya göre konuluyor. Bu sırayı dikkatli mi takib ediyoruz? Yani şöyle diyeyim; I harfi bitti, N harfinden kayıtlara başlayorsunuz şu sıralar. Necm, Nisa'dan daha önce gelmeli değil mi? Yoksa sadece ilk harf mi önemli? Her ne ise bu o kadar da önemli değildi. Bir de site düzeniyle alakalı; Ben site tasarımından anlamam ama anlayan abilerimiz var. Onlardan biri el atıverse de liste böyle uzayacağına sure sure başlıklar olsa...Başlıkların yanında da kaç kayıt olduğu parantez içinde yazılsa... Daha iyi olmaz mı? Gerçi site görüldüğü kadarıyla tam oturmuş değil ama, yine de yerinde bir tedbir bence.
|
|
|
#687 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Basta harf sirasi ile basladim.. fakat su anda kafama gore takiliyorum tabiri caizse.. Site asp ile yapildigi icin ben su an mudehale edemiyorum..Birkac hafta calissam cikarim isin icinden fakat inan vaktim yok su an.. Anlayan arkadas varsa ve gonullu olursa bas goz ustune.. |
|
|
|
|
|
|
#689 |
|
Guest
|
Abi linke tıklayın, açılan sayfanın alt sağ tarafında 'free' butonuna tıklayın...Yeni bir sayfa açılacak, bu sayfada rakamlar geriye doğru sayım yapacak, 0.0 olduğunda küçük bir kutu açılacak ve 4 harf veya rakamlı yazıyı bu kutunun içine büyük harf dikkate alınarak yazılacak ve hemen yanında bulunan downoad... yazan yere tıklayın indirmeye başlayacaktır...Bir sıkıntı olunsa söyleyin biliyorsak yardımcı olalım...
|
|
|
|
#690 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#691 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Ne yapalim.. Kamil Yusufu cok seviyorum.. Bir de cok yakisikli SLM ALKM Bu derbeder hali ile bile [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kasim ayinda 7553 kere ziyaret edilmis.. Elhamdulillah..ziyaretlerin %41 i Turkiyeden.. kalani ise dunyanin dortbir kosesinden olmus.. Ziyaretcilerin cogu google aramasi ile bulmuslar siteyi.. (google de Mustafa Ismail diye arama yapinca bir numara bizim site cikiyor. buna ilave olarak maktoob.com ankebut.net mezameer.com ve qquran.com en cok refere edenler. Allah hepinizden razi olsun.. Bir de sitenin dizaynini toparlayip istedigim yenilikleri yapabilirsek cok hos olacak.. Fakat hersey zaman meselesi.. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:42 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Buyrun Kasas-1946 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#693 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
suriyedemiki
|
|
|
|
#694 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Alıntı:
bu neml kayıdın yerve tarihini bilen arkadaş varsa söylesin burda şeyhin sesi diğerlerine nazaran daha tiz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:43 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#696 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 2 Nisaa daha eklendi.. Birisi baya tanidik bir kayit (1947 kraliyet sarayi).. fakat digeri 26. ayetten basladigi ve ayni ayetleri okudugu baska bir kayit elimizde olmayan cok nadirattan bir kayit.. Siteye nadir ve cok net bir Nisa kaydi daha eklendi.. (Daha once Herkulde verilmemisti) Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:43 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Yine üstad fennanlığını göstermiş. özelikle 24. dk. civarında saba-nihavend-acem arasında o kadar güzel işlemeler yapıyor ki... Zannediyorsunuz ki nihavend okuyacak bakıyorsunuz saba olmuş, sonra bakmışsınız başka bir yerde. Tabi bunu yaparken manaya da cok güzel vurgu yapıyor. Baştan sona muhteva-konu-musiki bütünlüğü mükemmel. Mesela "şeytanın hilesi çürüktür" kısmını nasıl okuduğuna veya bir sonraki ayette kafirlerin küstahça sözlerini nasıl okuduğuna bakabilirsiniz.
|
|
|
|
#698 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 3 Nisa daha eklendi.. Sanirim bunlardan 1970 Sharial Jaish kaydi daha evvel herkulde olmayan bir kayit..vede cok guzel.. Nisa suresi kayitlarini bu pazar gunune kadar bitirmeye calisiyorum.. Allaha emanet olun Ensar Konu ensar demirkan tarafından (06.11.07 Saat 06:28 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
[quote=ensar demirkan;172654]SLM ALKM Siteye 3 Nisa daha eklendi.. Sanirim bunlardan 1970 Sharial Jaish kaydi daha evvel herkulde olmayan bir kayit..vede cok guzel.. ensar abi gerçekten harkaymış mustfa ismail ustaz muhammed rıfatın yanında her okuyuşunda burayı okyormuş bir gün muhamed rıdfat buna ya mustafa(hafız olduğun halde) sen burdan başka yer bilmiyormusunki her okuyuşunda burayı okuyorsun demiş şeyhin yanında başka yerleride okumuş allh razı olsun muhammed rıfat ustaddan ileride asrın en güzel kuran okuyan asrın kaarisi olacak olan mustafa ismailde büyük emeği olmuş
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#700 |
|
Guest
|
Bugün Şeyhten ne dinlesem diye düşünen arkadaşlara Kasas-1957 Suriye'yi tavsiye ederim...Çok farklı bir lezzet alacağınızdan eminim...Ben bu kayıda bayılıyorum...Bu kıraat beni Hz.Musa(a.s.)'a aşık etti...Hele 31.dakikada 'necevte minel kavmiz zalimin' demesi içimi yakıyor...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (08.11.07 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|