| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#701 |
|
Kardeş
|
slm alkm
siteye 2 Nisa daha eklendi.. ikisi de daha evvel herkulde vardi.. fakat sanirim bunlarin ses kalitesi daha iyi.. ozellikle 1965 is'af (1965 - bulaq olarak da geciyordu) herkuldekinden bariz daha iyi.. |
|
|
|
|
|
#702 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
ENSAR BEY BİR GÜNDE AVATARINA KENDİ FOTOĞRAFINI KOYDA GÖZLERİMİZ BAŞKA BAYRAM ETSİN TEKRAR KAMİL YUSUFA DÖNMEK ŞARTIYLA
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:45 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#703 |
|
Guest
|
tarık makta:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#704 |
|
sa muhterem abiler ve kardeşler belki daha önce verilmiş olabilir verilmişse özür diliyorum.mustafa ismailin maide suresi elime geçti ilk defa dinledim.mustafa ismail org.baktım yoktu.sizlerle paylaşmak istedim.muhterem ensar abime bir ricam olacak arşivinize bir bakarmısınız veya karşılaştırınız.bende mustafa ismail maide surersi 1964 diye yazılmış.okuduğu yer hakkınd abilgi yok.herkese saygılar. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#705 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam,kusura bakmayin su anda Nisa kayitlarini veriyorsunuz.Ben bir önceki kayitlar olan Ibrahim kayitlarina katkim olsun diye arsivimi biraz karistirdim.6 kayit buldum,insaallah olmayan cikar.Buyurun: LİNKLER ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#706 | ||
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bu hafta sonu Nisa lari bitirip haftaya Maidelere gececegim insallah. O zaman karsilastiririz Allahin izni ile.. Alıntı:
Allah razi olsun Adil hocam.. 1974 Lubnan kesin olarak bizde daha once olmayan bir kayit.. Digerlerine de bu hafta sonu bakacagim insallah.. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:47 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Şimdi bu kayda 1974 Lübnan mı desek, 1967 Irak mı? Bende de 1974 Lübnan dı bu... mustafaismail.org un 4. sayfasında bulunan Ghashiyah(1-26)_Balad_Shams_Alaq kaydı 1975 Fecceleh diye yazıyor bende... Kamer(49-55)_Rahman(1-27)_Hakka(1-24)_Meet amr(sonu kesik)_1960 kaydını dinlediniz mi arkadaşlar? Tek kelimeyle dehşet...Dinlemediyseniz buyrun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:48 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#708 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah razi olsun Alparslan kardesim.. sonuna bakmadan Ibrahim duha baska yok diye sevinmistim..O zaman 1974 diyelim.. Sizce hangisini tutalim sitede.. ben ikisini de koydum.. Adil hocam ile sen ikisini de dinleyip birini secin.. onu sitede tutalim.. Ben sizin verdiginizi de temizleyip siteye koydum.. adil hocam.. 1955 olarak verdiginiz kayit sitedeki 1957 iskenderiye ile ayni.. 1973 huseyin olarak verilen de sitede 1966 amin said olarak geciyor.. 12-48 olarak verdiginizde sitede 12-48+ihlas olarak geciyor digerlerini karsilastirmaya devam ediyorum.. SLM ALKM Adil hocam.. mustafa ismail yeni - ibrahim(eksik).rm isimli kayit da 1967 Irak (veya 1974 Lubnan) ile ayni... Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:49 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#710 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
[QUOTE=msct;87608]Aman yarabbi Aman yarabbi Aman yarabbi
hissiyatımı nasıl anlatayım nasıl . arkadaşlar bi bakın bunda gerçektende fenafil-kur'an makamı var (makam yanlış anlaşılmasın, fenafil ihvan gibi) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( linki yeniledim) geçen sene bu maktayı msct kardeş eklemişti bende burdan almıtım alış o alış şuan bir çok insandaa bu kaydı mstc kardeş şuan bilyormu bu eklediği makta dünyada geziyor ben burdan almıştım msırda br kaç kişinin telofonuna gönderdim dinliyen zaten çok sevdii sonra bir duydum msırda briçook kaarin muzisyenin cihazlarında telofonlarında hatta sümyye eddebin babası gelmişti onun teloonuna baktım aynı bu makta bazı sitelerde eklenmiş galiba sümeyye ev abileri durmadan dinliyorduu zaten hubbul hüsyin abi anlatyor bu maktda çok incelikler bulduk ve bu maktayı yasir şarkavi tam olrak taklitini yapabilmiş zatnn baya bi kaari çalışmış bunu tam yapabilmek için ben bizzat gördüm yasir en az yanımda bu ayeti 30 kere dinledii başka yere böyle çalışmamaıştır ben bir iilahıyyattta okuyan abiye verdim bana bunu gece gündüz dinledim dinlerken kendimi cenntte hissediyorum diyor manasına göre deruni okumasından çok etkilenmiş oda baya bir kişiye vermiş msct kardeş allah senden razı olsun belki de bu maktanın böyle meşhur olacağını bilmiyordun dediğin gibi dinliyenleri fanileştirmiş
|
|
|
#711 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
[quote=kahire;173744][quote=msct;87608]Aman yarabbi Aman yarabbi Aman yarabbi
hissiyatımı nasıl anlatayım nasıl . arkadaşlar bi bakın bunda gerçektende fenafil-kur'an makamı var (makam yanlış anlaşılmasın, fenafil ihvan gibi) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( linki yeniledim) /quote] Ey mübarekler canımıza kastınız mı var. bu nasıl okuyuşdur. bu nasıl makamdır. Bu okuyuşlar kesbi değil vehbi okuyuşlar zannımca acaib-i şeyh Mustafa İsmail
|
|
|
#712 | |
|
Tesekkür: 1
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
[QUOTE=kahire;173744]
Alıntı:
Kur'an: Şu kitab-ı kebir-i kâinatın bir tercüme-i ezeliyesi.. ve âyât-ı tekviniyeyi okuyan mütenevvi dillerinin tercüman-ı ebedîsi.. ve şu âlem-i gayb ve şehadet kitabının müfessiri.. ve zeminde ve gökte gizli esma-i İlahiyenin manevî hazinelerinin keşşafı.. ve sutûr-u hâdisatın altında muzmer hakaikin miftahı.. ve âlem-i şehadette âlem-i gaybın lisanı.. |
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
Tesekkür: 7
5 Mesajına 5 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Allllaaaaaaaaaaahh Alllaaaaaaaaaahhh Maşeallahh.
|
|
|
|
|
|
#714 |
|
Kardeş
|
Hakka suresi 23 ve 24. ayetlerini okudugu bu kisacik parca milleti iste boyle yerinden hoplatiyor
Konu ensar demirkan tarafından (12.11.07 Saat 02:21 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#715 |
|
Guest
|
“Mısır kadınları Yusuf’u görünce ellerini kestiler; eğer benim Efendim’i görselerdi ellerindeki bıçakları kalblerine saplarlardı.” Hz.Aişe(r.a.)
Ne demek istedim? Anlayan anladı.... |
|
|
|
#716 |
|
Guest
|
mustafa ismailin 10 mblık bir fatiha okuyuşu var 11.27 saniye yalnız fatiha okumuş bu kayıt yoksa ekleyebilirim ...
|
|
|
|
#717 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Elhamdulillah... kaydi kotu olan son 24 dakikayi da baska bir kasetten buldum.. Kayit bomba gibi CD kalitesinde siteye yeniden kondu.. eskisini siteden cikarttim.. sizde arsivlerinizi guncellerseniz iyi olur.. SLM ALKM Siteye 3 Nisa suresi daha eklendi.. Boykece 26., 64., 69. ve 163. ayetler ile basladigi butun kayitlar tamamlanmis oldu.. Sirada 94. ayetten baslayarak okudugu 3-4 kayit kaldi.. Adil ve Alparslan hocalarim basta olmak uzere 94. ayetten baslayan Nisa sureleri haric elinizdeki diger Nisalari web sitesinde verilenler ile karsilastirarak sitede olmayanlari burada paylasirsaniz sevinirim.. Allah arzi olsun Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:50 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Bu arada elime kısa fakat çok güzel bir Hac suresi geçti Hac(75-78)-1947-Kraliyet sarayı diye yazıyor...Bende bu ayetleri okuduğu Hac suresi yoktu...Hac Suresine gelince sizlerde yoksa eklerim inşallah... Abi steye eklediğiniz şu kaydın Nisaa(064-087)_1970_Cairo sonunda bende Cemal Abdunnasır'ın Ölümü diye yazıyor...Doğru mu bilmiyorum... Abi bende Nisa(59-76)_Fas var tarihi belli değil...Birazdan upload ederim...Hizmetleriniz için Rabbim ebeden razı olsun... Buyrun bendeki Nisa(59-76)-Fas kaydı...Studyo gibi ama bilmiyorum... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#719 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
kayıt kalitesi iyi deği ama çok harika okmuş dehşet az olur buna diyecek güzel bir kelime bulmadım
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|