| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#741 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
sütudyo kaydı ama çook hoş
|
|
|
|
#742 | ||
|
Kardeş
|
Alıntı:
siteden cemaat montajli olani cikarip bu kaydi studyo kayitlarina ekleyecim insallah.. Alıntı:
SLM ALKM Elimdeki son Maideyi de koydum siteye.. 109. ayetten baslayan diger Maide montaj ciktigina gore bu ayetleri okudugu elimizdeki tek canli kayit bu. Tam bir cevher ve bir klasik.. Ozellikle Cenabi Allah ile Hz. Isa nin arasinda gecen diyaloga dikkat ediniz.. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:56 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#743 |
|
Guest
|
Studyo kayıtları sonra mı eklenecek acaba siteye?
Konu Jerusalem tarafından (17.11.07 Saat 07:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#744 |
|
Kardeş
ustaz mustafa ismailden resimler(resimlerin üstüne bir kere tıklayın)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]bir dergiden alınmış [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] buda aynı resim(mustafa ismail okurken cemaatin çoşkusuna bakın) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] buda meşhur ustaz ahmet mustafa kamille(mustafa ismailin yanındaki) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] buda şeyh abdussamedle(lakin resmin kalitesi çok kötü) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ebu ayneyn şaşai abdusamed ve mustafa ismail RESMİN ÜSTÜNE TIKLARSANIZ RESİM BÜYÜR
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (18.11.07 Saat 12:33 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#745 |
|
Erkek Üye
|
Allah Razı olsun enes abi....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Kardeş
Alıntı:
|
|
|
|
#747 |
|
Guest
|
Kahire abi bu resimler için çok teşekkür ederim, gerçekten daha önce hiç görmediğim nadir resimler...Daha kaliteli olanları bekleriz inşallah...
Nahl(1-32) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#748 |
|
Kardeş
burda mustafa ismail ile lgili yazıları okuyun gerçekten güzel anlatmışlar
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] birde burdakilerde çok hoş [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (18.11.07 Saat 02:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#749 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye iki Hud suresi eklendi.. |
|
|
|
|
|
#750 |
|
Guest
|
Abdüssamed'i mustafa ismail'in talebesi göstermeleri hata.
|
|
|
|
#751 | |
|
Kardeş
Alıntı:
belkide bundan dolayı talebesi diye adlandırmışlardır yoksa normal şartlarda talebesi değil çünkü en usta okuyucuyu her kaari takip eder zaten harika bir naziat tarık hele 1.dakka 2 saniyedeki benaha(allah onu bina etti) derken nasıl içten samimi ve yürekli bir şekilde okuyor tarık zaten harikaa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#752 |
|
Tesekkür: 170
107 Mesajına 672 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Şeyh yalnızca okumuyor sanki sesiyle resmediyor Mucizi'l-beyanı.. önce ben bir ademoğluyum diyor mahcub ve mütevazi besmelesiyle.. sonra mana alemi güruhundan gönlü sürgülü ricale değin, "onu işittirin" emri ilahisiyle, her kalbe ayrı makamda sesleniyor.. kuyuya düşüyor Şeyh yusuf'ta -gayaabeti'l-cubb", kamer'de ay yarılıyor "şakka'l-kamer". naziat'ta bina ediyor göğü, beneeeheee.
|
|
|
|
|
|
#753 | |
|
Kardeş
Alıntı:
mısırdayken ahmet mustafa kamil hocaya dedim bana güzel bir kayıt ver hocam oda bir kaset verdi kaf zariat hakka sonra dinledim çook sevdim ve internettede rastlamadım hatta ensar abi demiştii herküle ekliyemediğim daha ahmet mustafadan alamadığım kasetler vardı diye işte onlardan biri am ne muhteşem hatta okurken cemaatten kendinden geçinlerde çook hakka süresi hele çok tatlı okumuş işte bu kayıt dinleyin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] lakin kendi imkanlarımla aidoya çevirdim inşaallah ensar abi dijitalleştirip mustafa ismail.org a ekliyecek
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 02:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#754 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Mustafa Ismailin mucize kaydi hangisi diye sorsalar ben hic tereddutsuz 1976 Hud suresi derim.. Cunku gerek kiraat gerekse makamat olarak en zengin okuyuslarindan birisi olmasinin yani sira 71 yasinda tam 110 dakika akillara durgunluk verecek bir tempo ve enerji ile okumus.. Dinleyen okuyucunun 35-40 yaslarinda oldugunu saniyor.. bildiginiz kisaltmalardan sonra 95 dakika olarak CD kalitesine yakin bir kalite ile siteye eklendi.. Doyulamayacak bir Kur'an ziyafeti... Konu ensar demirkan tarafından (20.11.07 Saat 06:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#755 | ||
|
Kardeş
Alıntı:
allah razı olsun diyerek rıza abinin de çok mükemmel bir hud süresi eklendii formumuza video maşallah harika onuda dinlemenizi tavsiye ederim Alıntı:
lakin 1976 yılında okudysa videosun olmamasına şaşıyorum ama belki zamanı gelince çıkar inşaallah
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:01 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#756 |
|
Kardeş
|
Allah sana uzun omur versin.. bende ayni seyi dusunuyordum bugun.. "ne olurdu bu iki saatlik Mustafa klasigi videoda olsa.. vardi o zamanlar imkanlar.. neden insanlar akil edememisler" diye hayiflaniyordum
|
|
|
|
|
|
#757 |
|
Kardeş
1936 yıllarına ait ümmü külsümün videoları olduğuna göre ünlü kaarilerin olmamasına şaşıyorum neyse hayırlısı inşaallh bir gün ortaya çıkarlar
|
|
|
#758 |
|
Guest
|
Ensar abi sitede göremediğim bir Furkan var bende(gözümden kaçmış olabilir) Furkan(58-75)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#759 |
|
Guest
|
nisa-1964-emin said:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hud-hakka-şems-1976-ebül-ala [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#760 |
|
Guest
|
Önce daha önce olan fakat bende kalitesiz olan 3 resim:
Nahhas Paşa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1967-Fransa-Paris-Ramazan ayı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1969 yılında Endonezya'da, Şeyh Mahmud Abdulhakem ile beraber(yanılıyorsam düzeltin lütfen...Şeyhin solunda oturanı tanımıyorum) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bunlar da bende daha önce olmayanlar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:03 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|