| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#781 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
tum hizmetlerinz için rabbım razı olsun.
|
|
|
|
#782 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Alparslan kardesim.. bahsettigin Zariat-ibrahim in bir linkini verebilirmisin.. Yemen Ahzab kaydi icin cok umitlerinizi yukseltmeyin.. cok kisa bir kayit ve camide 3-5 kisi varken okumus.. (Ma'rib yaziyor kasetin ustunde.. sanirim Yemen demek degilmi?) Allaha emanet olun |
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
ustaddan bu tarığı dinledinzimi tantada kendi memleketinde okumuş ahmet bedevi camisinde [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#784 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Bahsettiğim Zariyat İbrahim şu: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:12 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#785 |
|
Kardeş
üff hemde ne kıraat bak burasıda hucrattan kafa geçiş yerleri lakin dinleyip bir şey olursa karışmam alpparslan kardeşim çünkü harika muhteşem bir kıraat
hatta 5.dakka 54 saniyden sonra kafa geçerken daha bitmeden cemaat çoşuyor (buraya dikkat et) çoşanlra değil çoşturana bak allah rahmet eylesin ustadımızı ben bu kaydı dinlerken ağlamamak için kendimi zor tuttum [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] tamamı herkülde var tantada ki okuyuşu 1961 kendi memleketinde
|
|
|
#786 |
|
Guest
|
Sağol abi o kadar çok kayıt var ki zaten dinlerken not almışım Güzel diye...Merak etme abi benim taş kalbime birşey olmaz o daha erime aşımasında...Tam adı şu: 1961_Hucurat(13-18)_Kaf(1-22)_Tarık(1-17)_İnşirah(1-8)_Tanta_GÜZEL
|
|
|
|
#787 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#788 |
|
Guest
|
hucurat-kaf-kısar-1961-tanta
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#789 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Bu Hucurat-Kaf benim haftada en az bir defa dinlediğim Herkül'de de mevcud olan müthiş kayıt değil mi?
Ensar abi; Ma'rib de değil aslında. Herhalde ğayn'ın üstündeki noktayı görmediniz
|
|
|
#790 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Nerelerdesin mubarek.. ozlettin kendini? Fas konsunda zaten sizin bilginizi cek edeyim demistim |
|
|
|
|
|
|
#791 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Merak etmeyin abi takip ediyoruz...
Bizim zahiren bir katkımız olmadığı için sessiz kalmayı tercih ediyoruz. Ama zahiren! Merak etmeyin... Eksik birşey görürsem söylerim onu da merak etmeyin Nerelerde olduğuma gelince; buralardayken siz nerelerde idiyseniz, biz de oralardayız
|
|
|
#792 |
|
Kardeş
mustfa ismailin süriyede okuduğu enfal varmış o kayıt elinde olan verebilirimi
çok makbule geçer bende var zannediyordum kaybolmuş alppraslan kardeş böyle kayıt varmı piyasada birara dinler gibi oldum yanlış hatırlamıyorsam
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (01.12.07 Saat 08:47 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Enfal(22-48) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Enfal(23-47) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Ben (23-47) olanı çok beğeniyorum...Maalesef bende başka Enfal yok..) |
|
|
|
|
#794 | |
|
Kardeş
Alıntı:
allah razı olsun bunlar süriye kayıtları demi alpparslan kardeşş
|
|
|
|
#795 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Ensar abi Hud kayıtları bitmedi herhalde, siteye hasretle bekliyoruz devamını inşallah... Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:13 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#796 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#797 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Aynisi Musvir abicigim... Allah razi olsun.. Alparslan hocam... Hud surelerini bu hafta bitirmeye calisacagim insallah.. |
|
|
|
|
|
|
#798 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Acaba Mustafa İsmail in en güzel okuduğu cuma suresi hangisi? Ensar abi link verebilir misiniz?
|
|
|
#799 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Elime bir iki nadir kıraat geçti...Biri Lokman-Hakka-Mearic diğeri ise Kasas -Tahrim...Daha önce verildi mi bilmiyorum...Ayrıca henüz dinlemedim belki stüdyodur yada eklemedir...Dinledikten sonra eklerim inşallah... |
|
|
|
|
#800 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bildigim kadari ile Cuma suresi ne canli ne de ayri olarak studyo kaydi var. Alparslan hocamin dedigi gibi sadece mucevved ve murattal hatimi icinde okuduklari sadece.. Konu ensar demirkan tarafından (06.12.07 Saat 03:56 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|