| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#801 |
|
Guest
|
I have to point out that the Egyptian radio and TV stations have a great treasure of his recitations in their library. But until now that treasure is still hidden away. More than seven hundred audio recitations from different mosques and King’s palace and videos from the year 1960 till his passing away in 1978 have not been made available by the Egyptian public through the media. We need these recordings to be made available to the general public. Therefore, I am praying and I will continue to pray till we get this hidden treasure to come to light so that we can listen and appreciate a new chapter in Shaykh Mustafa Ismael’s life.(Torunu Ala Hosni böyle diyor...)
|
|
|
|
#802 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
arabça yazsaymış keşke
tercumesi ne bunun
|
|
|
#803 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#804 |
|
Tesekkür: 3
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Arkadaşlar anladığım ve aklımda kaldığı kadarıyla tercümesini yazayım dedim. Hatam varsa affola... Tercümeye çok dikkat etmedim. Duyup anlamakla tercüme etmek arasında çok fark vardır. Bunu sizinde bildiğinizden eminim... Gelelim tercümemize;
Mustafa İsmailin Mısır radyo ve televizyon kanallarında halen hazine sayılacak kayıtları mevcut. Fakat şimdiye kadar saklandı. Mustafa İsmailin 1960 ve 1978 yılları arasında değişik camilerde ve kraliyet sarayında çekilen 700 den fazla ses ve video kaydı halen medya tarafından kullanıma açılmış değil. Mustafa İsmailin yaşamının bu safhasındaki hazinelerinin aydınlatılması ve bizlere sunulması için dua ediyorum ve etmeye devam edeceğim. Tekrar hatırlatayım. Hatırladığım kadarıyla tercüme ettim. İngilizce bilen arkadaşlar teferruatla tercüme edebilirler... Ben duyduğumu ve okuduğumu iyi anlarım ama tercüme etme konusunda pek becerikli olduğum söylenemez. Faydalı olabildiysem ne mutlu. Allaha emanet olun... Konu FurkanAhmet tarafından (06.12.07 Saat 06:26 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#805 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#806 |
|
Kardeş
allahtan tamennim
inşallah birgün ortaya çıkar zengin biri olsam o kayıtlar için yüklü paralar verirdim hiç çekinmeden
|
|
|
#807 |
|
Erkek Üye
|
Aynen abii....İnşaallah bi gün ortaya cıkar....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#808 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#809 |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
#810 |
|
Erkek Üye
|
Bu videolar yeni cıkmadı ıdmı siyah beyaz galıba
renklı videoları siyah beyaz yapmışlar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#811 |
|
Guest
|
Evet bunlar renkliden siyah-beyaz yapılan kayıtlar...Kurannuru yazdığına göre bu iş Türk işi...
|
|
|
|
#812 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Ensar abi, sizden bir ricam olsa...
Bu Hud kayıtlarını ekleme işi bittikten sonra -eğer kesin bir kararınız yok ise- Kehf kayıtlarını ekleyebilir misiniz? O da olmazsa Necm ile başlayanlar olsa...
|
|
|
#813 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Canlı cuma okuyuşu olmamasına üzüldüm. Belki vardır da abilerimizin eline geçmemiştir. İnşallah onu da bulmak nasip olur...
|
|
|
#814 | |
|
Guest
|
Elinde Meryem 1957 Suriye kaydının orjinal hali olan var mı? Şuan herkulde bulunan 1957 Meryem Suriye elden geçmiş ve ben bir türlü o eski tadı alamıyorum...Lütfen elinde eskisi olan varsa upload edebilir mi?
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:17 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#815 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem surelerinde ayrı bir hava var sanki. O derin hüzün, ayetlerin birbiriyle insicamı, mükemmel kafiyeler, ve surenin kendine has musikisi çok etkileyici gerçekten.
|
|
|
|
#816 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Üstad Muhammed Sayfi'den etkilenmiş mi? Birçok yerde ben benzetiyorum... Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#817 | |
|
Kardeş
Alıntı:
tabiki mustafa ismailde çok büyük emeği var onu keşfetmiş büyük yerlerde okutmuş birde mustafa ismailde en büyük emeği olan darulkurranın ilk başkanı meşhur kıraat alimi muhmmaed ali dabbadır zaten muhammad rıfatın bütün kaarilerde maddi manevi emeği var mustafa ismailde birde mansur baddarın çok emeği var o meşhur hucurat kafı yanında çok okumuş hatta mustafa isamilin hucuratan kafa geçişini tekraar takrar dinlemek istermiş oda okurmuş (bunun kaseti var mustafa isamil anlatıyor mansur baddarla olan muhbbetlerini şuan kaset ahmet mustafa kamilde)
|
|
|
|
#818 | |||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu resim bir iftar yemeğinden herhalde...Şeyhin solundaki Ermeni tipli adamı görünce böyle bir kanıya kapıldım... Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
#819 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#820 |
|
Guest
|
Şeyhin Fatır veya Hucurat videosu var mı?
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|