| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#841 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Hard diskler ile Ocak 15-16 sina kadar ayri kaldim.. Insallah ondan sonra olur.. |
|
|
|
|
|
#842 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#843 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Alparslan hocam... daha evvel verdiginiz kayitlari mukayese etmeye basladim.. Baqarah(153-158)_Alak(1-19)_Bas_taraf_kesik olarak verdiginiz kayit sitedeki Baqarah(151-158)_Shams_'Alaq_Fatihah_Baqarah(1-5+285-286)_1969_Alexandria ile ayni.. basi eksik ve sonunu degistirmisler.. Digerlerine baktikca iletecegim insallah...Ahzab i indiremiyorsaniz e-mail edebilirim size.. bana edemirkan@gmail.com a e-mail atiniz SLM ALKM Sirf o degil, hicbiri inmiyor su an.. Hosting firmasina mesaj attim. Ses dosyalarinin oldugu klasor bozulmus.. sanirim yedeklerinden tamir ederler.. Konu Jerusalem tarafından (22.12.07 Saat 03:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
ben indiriryorum yavaş yavaş ama dayanamadım ne yapıyım alparslan abi bu mustafa ismail çünkü niye dinlemediniz der beni sonra allah razı olsun
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (22.12.07 Saat 08:47 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#845 |
|
Guest
|
Abi maşallah çok hassassınız bu konuda...İndirmenize gerek yok derken şunun için dedim, zaten bunları Ensar abi kıyaslayıp aralarında yeni varsa mustafaismail.org a ekleyecek...Bunlar belki önce eklenenlerle aynı olabilir o yüzden...
|
|
|
|
#846 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Hud surelerinden su ana kadar kontrol ettiklerim.... Hud(25-50)-Mescidi Ömer-1959 Hud(25-50)_1957_Syria(Al_Omare-Lebanon-1959) ile ayni Hud(32-56)-Hakka(1-19)-1963-İskenderiye(Hud'un başı,Hakka'nın sonu kesik-Kayıt kalitesi çok kötü) Hud(32cut-56)_1971_Alexandria ile ayni fakat sonundaki Hakka bendeki versiyonunda yoktu.. kalitesi dusukse de alip sitedekinin sonuna ekleyecegim insallah… Hud(32-52)_İskenderiye(başı ve sonu kesik) Hud(32cut-56)_1971_Alexandria ile ayni Hud(25_57) Studio olarak daha once ankebutta paylasilmisti.. studyo kayitlarina el atinca siteye ekleriz insallah.. SLM ALKM Alparslan hocam... malesef yeni birsey cikmadi hud kayitlarindan Hud(26-60)-1958-İskenderiye(60 yarıda kalıyor) Hud(26-60,69-73)_1957_Alexandria ile ayni Hud(25-50)-1970-Sekakin Hud(25-60)_1972_Alexandria ile ayni Hud(25-35)(35 yarıda kalıyor) Hud(25-60)_1972_Alexandria ile ayni.. bir hujurat kaydi da ustune binmis. Konu Jerusalem tarafından (25.12.07 Saat 12:30 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#847 |
|
Guest
|
Allah razı olsun Ensar abi ne yapalım hayırlısı olsun...Rabbim hizmetinizi daim etsin...Şimdi hangi sureye başlıyoruz abi?Gerilerde müştak-ı nur abinin bir isteği vardı...
Necm-Kamer-Rahman-Hakka-1957-Suriye'yi dinlediniz mi? Mükemmel...Hele Rahman ve Hakka süper... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (24.12.07 Saat 07:07 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#848 | |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Evet sirada Kehf ve Meryem var insallah.. Fakat 2 sorunum var... 1- Yanima aldigim ve Riza hocam icin getirdigim hard diski bizimkiler yuksek bir yerden dusurduler ve hard disk kirildi.. bu yuzden ayin 16 sina kadar hard diskime ulasma imkanim yok.. 2- su anda site den ses dosyasi indirilemiyor.. Bizim hosting firmasi ses dosyalarinin bulundugu klasorun bozuldugunu soyluyor. Sayet [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] dan indirdigi dosyalari oldugu gibi ismini degistirmeden muhafaza eden bir arkadas var ise cozumu kolay.. Yoksa USA e donmemi beklememiz gerekecek. Allaha emanet olunuz ensar Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (25.12.07 Saat 12:31 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Gerçi ihlasımız da tam ama...
|
|
|
|
#850 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Simdi aklima geldi.. benim mp3 calarda [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] a koydugum butun kayitlar var idi.. Insallah oradan alarak 1-2 gun icinde halledecegim sorunu.. |
|
|
|
|
|
#851 |
|
Kardeş
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
26 aralık 1978 ustazın vefatı ve 29. vefat yıl dönümünü rahmetle anıyoruz vefatı sebbebiyle çok nadir bir arabça belgeselini ekliyorum lakin belgeselinin sonunda güzel okuyuşları ve kuranla ilgili konuşması var hele hele hafızlıkla ve kuran ezberiyle ilgili duygulu bir öğütü var [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ALLAH RAHMET ETSİN VE MEKANINI ALİ ETSİN BİR KURAN OKUMUŞ AMA HALEN DİNLENİYOR VE İNŞALLAH DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE DİNLENMEYE DEVAM EDECEK [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] EL FATİHA
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (26.12.07 Saat 04:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#853 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Allah razı olsun Kahire hocam. Senin verdiğin belgeseli seyrederken şu fotoyu hazırladım. Biraz acele oldu ama idare edin.
|
|
|
#854 |
|
SLM ALKM
Allah(C.C) gani gani rahmet eylesin,bizleri de Onu hakkiyla anlayip dinleyenlerden eylesin...Amin |
|
|
|
|
|
|
#855 |
|
Guest
|
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun...Eminim o mezarında yatarken hala Kuran okuyordur öteki alemdekilere Allahu alem...
|
|
|
|
#856 |
|
Kardeş
26 aralık 1978 ustazın vefatı ve 29. vefat yıl dönümünü rahmetle anıyoruz vefatı sebbebiyle çok nadir bir arabça belgeselini ekliyorum lakin belgeselinin sonunda güzel okuyuşları ve kuranla ilgili konuşması var hele hele hafızlıkla ve kuran ezberiyle ilgili duygulu bir öğütü var [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ALLAH RAHMET ETSİN VE MEKANINI ALİ ETSİN BİR KURAN OKUMUŞ AMA HALEN DİNLENİYOR VE İNŞALLAH DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE DİNLENMEYE DEVAM EDECEK [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] EL FATİHA[/QUOTE] bugüne özel birde 1978 yılında son zamanlarında süriyede okuduğu hakka süresini sizlerle paylaşmak istiyorum internette rastlamadım ama çok muthiş öteki aleme gitmeden önce suriyelilere güzel bir hediyye bırakmış hemde ne hediye hıtamunu misk [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] allah şeyh mustafa ismail (k.s) ve diğer merhum kaarilerimizde rahmet etsin
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (26.12.07 Saat 04:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#857 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Allah rahmet eylesin.kıraatını cennetde bütün ankebut ailesi ve bütün müslümanlar ile birlikte dinlemek nasib eylesin.
|
|
|
|
|
|
#858 |
|
mücrime
Kardeş
Tesekkür: 0
21 Mesajına 26 Teşekkür Aldı
sesinin havadaki akislerinin miktarınca nur ziyası kaplasın kabrini RABBimiz cennetle ve CEMALİ yle onu serfiraz kılsın inşaallah.
Konu hicreti tarafından (26.12.07 Saat 02:03 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#859 |
|
s.a öncelikle merhum kuran üstadımız şeyh MUSTAFA İSMAİL e cenabı haktan rahmet diliyorum.kanaatimce ettiği hizmet karşılığında cenab ı hak onun için ebedi mükafatını hazırlamış alemi berzahtanda seyr ve temaşa ettiriyordur.muhterem abiler belki organize edilmiştir ama bir hatim kampanyası başlatsak nasıl olur...?saygılarla
s a muhterm abiler ve kardeşler hatim kampanyasına 1.2.3.4.5. cüzleri okuyarak iştirak ediyorum.okumak isteyen kardeşlerimiz okumak istediği cüzleri yazarsa karışıklık olmaz inşlallah.cuma ya kadar bitirelim inşallah.cuma günü ikindi namazındada ben inşalllah camide cemaatimle duasını yapayım.bütün kardeşlere ve mustafa ismail aşıklarına duyurulur...saygılarla Konu Jerusalem tarafından (26.12.07 Saat 04:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#860 | |
|
Kardeş
Alıntı:
bende 6.7.8.9.10 alıyorum bir ay içinde okuyalım inşallah (bence bir ay daha iyi bir sure )
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|