| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#881 | |
|
Guest
|
Alıntı:
![]() Bide çok müthiş bir fatiha ama malesef net değil kamuoyuna sunarsak belki orjinalini buluruz Alparslan hocam düzenlediğiniz fotoğrafı avatarım olarak kullanmaya başladım hakkınızı helal edin Konu ASIM_SADIK tarafından (31.12.07 Saat 10:25 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#882 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Şeyhin burada Hud-Mearic cdsi satılıyor...Biz böyle bir kayda denk gelmedik ama... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 08:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#883 | ||
|
Kardeş
|
Alıntı:
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 08:30 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#884 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#885 |
|
Kardeş
|
buyrun kardesim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#887 |
|
Guest
|
Nisa(94-113),Tarık,Kurayş
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#888 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ama dinlemeyenler için çok iyi oldu... |
|
|
|
|
#889 | |
|
Guest
|
İşte daha önce bahsettiğim fatiha suresi mustafa ismailin hiç bir fatiha okuyuşunu bu kadar sevemedim sanki ses lahut aleminden geliyor mubarek sanki talebelerine ayetleri tefsir ediyor
inşaallah bu tilavetin orjinalini ve tamamını buluruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
![]() Kaf(31-45),Zariyat(1-28),Tarık,Kurayş,Nasr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hacc 1-37 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Buda ön ödemeli muharrem hediyesi Bana göre naziat bundan daha güzel okunmaz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (03.01.08 Saat 11:24 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#890 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
El hak.. COK Daha net.. Biraz hisirti vardi onuda temizleyip siteye koydum. Eskiyi de cikarttim.. Bu forumu takip etmeyenler mahrum kalmasin diye en sona YENI kayit ibaresi ile ekledim.. Ibrahi suresini de 4 gozle bekliyorum.. CUNKU bu kayitlar direk CD den yapilmis olduklari icin cok kaliteliler.. CD sizde mi hocam. Sayet oyle ise 160 kbps wma olarak verebilirmisiniz? Allah razi olsun.. vesile olanlardan Allah razi olsun.. benim 5 cuz tamam Konu Jerusalem tarafından (03.01.08 Saat 11:25 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#891 |
|
Erkek Üye
|
Şeyhın 25 tane vıdeosu acaba bunların harıcıı vıdeosu varmı....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#892 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Buda sitede var fakat bu daha net Ensar kardeş yüklediğim Kaf Zariyat ve Hacc sizde varmıydı? [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (03.01.08 Saat 05:42 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#893 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#894 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#895 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (04.01.08 Saat 04:21 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#896 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
SLM ALKM Bu sabah Asim hocamin vesilesi ile Nisaa(094-113)_Tariq_Quraish_1961_Syria kaydini dinlerken su parca dikkatimi cekti.. ve Fizilal'e bakmama vesile oldu.. Sizin de begeninize sunuyorum.. Diyanet meali ile.. CUMANIZ MUBAREK OLSUN. Nisa 105-(Ey Muhammed!) Biz sana Kitab’ı (Kur’an’ı) hak olarak indirdik ki, insanlar arasında Allah’ın sana öğrettikleri ile hüküm veresin. Sakın hainlerin savunucusu olma. Nisa 106- Allah’tan bağışlama dile. Şüphesiz Allah, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir. Nisa 107- Kendilerine hainlik edenleri savunma. Zira Allah, hiçbir haini, hiçbir günahkârı sevmez. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (04.01.08 Saat 04:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#897 |
|
Guest
|
Ensar hocam sitede nahl infitar dan başka nahl yok nahl'e el atmadınızmı yoksa elinizde başka nahl mi yok bende nahl cd si var nahl 1961 seyyidina huseyn camii dilerseniz gönderebilirim wma cbr 16 olarak
|
|
|
|
#898 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#899 |
|
Ensar abime hediyem olsun.. arşivlerde vardır belki ama ben hediye olarak gönderiyom.... en çok dinlediğim kayıttır.. Suriyede dede yaşlı iken okumuş ama suriyeliler öyle bir coşmuş ki ebul ala cemaatini geçmişler.. dede onların coşmasıyla coşmuş.. zevkle dinleyeceksiniz...
Kaf hakka naziat ihlas...suriye 70 ler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
#900 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|