| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#901 |
|
Tesekkür: 0
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
degerli arkadaslar
ben kendimi bildim bileli yaklasık 30 yıldır mustafaismailin kulliyatini tamamlamaya calısıyorum. internetcıkmadan once100 e yakin kayıtım vardı. ama internetten sonra ulasmak daha mumkun ve kolay oldu. halen de arsivimi artırmaya calısıyorum. özellikle internet sitelerinde görmediğim suriye mısır ve iran uydu radyolarınsdan derlemis oldugum bir suru kaydım var onları sizlerle paylasmak isterim ama nasıl yapacagımı bilemiyorum. hatta mustafa ismailin sultanahmette okudugu tahrim suresi de var bunları paylasma yontemini bana da soyleyebilirsenisz sizinle paylaşmaktan seref duyarım hürmetler |
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#903 |
|
Guest
|
Selamun aleyküm.. Buyrun kardeşler Musta İsmailden sesli tefsir.
Ana tema surkenti kardeşime aiittir ,ben sadece tema görünüş resim ve efekt olarak biraz süsledim .. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#904 |
|
Guest
|
Hani STV Belgesilindeki yarım ezanın tamamını arıyorduk ya...İşte o ezanın Muhammed İmran tarafından okunmuş şekline bakın:
|
|
|
#905 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Eliniz dert gormesin.Bunu indirebilecegimiz gibi 4shared.com veya muadili bir yerden link verebilirmisiniz. |
|
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Türklerin dosya paylaşım sitesidir, linke tıkladığınızda 15 saniye beklemeniz gerekiyor geri sayım bittimi Download butonu çıkıyor ..Gayet basittir müstehcen reklamda yok. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu By_Yunus tarafından (12.01.08 Saat 12:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#907 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
alparslanhocamızın sitesindeki taha 1-60 yeni gördüm ve dinledim çok güzel .hele على غنميdeyişi yokmu herhalde beyati makamını çok sevmemizden olucak bu raya bayıldım kayıt çok güzel herhalde sutudyo .kaydın tarihini ve içinde bulunan eksikleri mustafa ismailin tamamlamak için tekrar bazı yerlerini okuduğu tarih çok merak ediyorum.
|
|
|
|
|
#908 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
MAASAALLAH harika okuyus |
|
|
|
|
|
|
#909 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Ensar Abi!
Ne oldu yahu? Arada bir olsa da gelip bakıyorum yeni kayıt var mı diye. Ama yok... Hard diskteki müşkilat çözülmedi mi daha?
|
|
|
#910 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Alparslan Abi Allah razı olsun..........
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
ali mahmutun talebesin talebesi olan muahmmed imran gerçekten bir makam ustadı okudğu kurdi makamındaki ezan zaten onu gösteriyor
|
|
|
|
#912 |
|
Kardeş
|
Bu hafta USA e donuyorum insallah. Onumuzdeki haftadan itibaren insallah baslayacagiz yine. Hangi sureden devam edelim insallah?
|
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Gül cemaliniz bir görseydik kendimizi şanslı sayardık.
|
|
|
|
#914 | |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Hangi sureden başlasak... Kehf olsa nasıl olur? Olmaz derseniz Necm ile başlayan kayıtlar diye bağırırım
|
|
|
|
#915 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 1
3 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#916 |
|
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
arkadaslar mustafa ismailden bir ezan
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ilk defA gonderiyom ia gelmistir suriye radyusndan furkan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] değerli arladaslar ustaddan 1 tane daha tahrim duha insirah hicbir internet sitesinde görmedim.bir de siz baksaniz. ia isinize yarar. mısırın kuranı kerim radyosundan kaydettim. hurmetler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (15.01.08 Saat 07:25 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#917 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (14.01.08 Saat 11:04 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#918 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
KARDEŞİM BU ÇOK NADİR YANİ BEN İLK DEFA DİNELDİM VE ÇOK SEVİNDİRDİN ANLATAMAM ALLAH RAZI OLSUN
|
|
|
|
#919 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Masallah.. bu ne bereket.. ne guzel kayitlar cikiyor ortaya... |
|
|
|
|
|
#920 | |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Bu ezan o Mustafa Ismail belgeselindekinden cok farkli. Aynisinin Imran tarafindan okunmus sekli filan degil Ahmet |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|