| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#921 |
|
Tesekkür: 0
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
selamun aleykum arkadaslarsizlere 2 tane hud suresi studyo kaydı ama cok harıka okuyor. bırıbırıne benziyor ama farklı bir de sizlerde fetih insirah suresi var mı cok super okuyor. ben fetih suresini cemaatli okudugunu ilk defa gordum eger sizde yoksa onu da gondereyim
hud-3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hud 4 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Muhterem abiler bende bir tahrim suresi var. sadece onu okuyor. acaba bu baska biryerde varmı 27 dakıkalık bir sey size gonderiyorum. belki isinize yarar.birde sizdeki taha(1-60) suresinin bende cok net bir kaydı var cd kalitesinde radyodan cekmisitm su anda yanımda yok yarın gonderirim ia muhabbetle tahrim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (15.01.08 Saat 07:26 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#922 |
|
Guest
|
Maşallah Mahmud abi bir geldin pir geldin...Muhteşem kayıtlar gönderiyorsun...Hud'lara akşama ben bakarım ama cemaatli Fetih'i istiyoruz mutlaka...Bizde sadece bir tane stüdyo Fetih var...Bizleri çok memnun ettiniz,Allah razı olsun...
|
|
|
|
#923 |
|
Abiler size studyo kaydı Neml-Insirah-Tin-Alak ama super okuyor.bitirirkem dinleyeni ters koseye yatırıyor. simdi bitti diyorsun bir ayet daha okuyarak muthi bir final yapıyor mısırın kuranı kerim radyosundan cekmistim. olmayanlara lazım olabilir belki
hurmetler neml-insirah-tin-alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] MUHTEREM ABİLER SİZE BİR STUDYO KAYDI DAHA MULK-NUN SURELERI COK GUZEL OKUYOR [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (15.01.08 Saat 07:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#924 |
|
Guest
|
Muhterem mahmut kardeş şimdiye kadar nerdeydin kardeş müthiş kayıtlar bunlar mustafa ismail klasikleri bunlar gönderdiğin kayıtlar deniz suyu gibi maşallah içtikçe yakıyor içtikçe yakıyor mubarek
|
|
|
|
#925 |
|
Muhteremler
sizlere cok yanık bir lokman suresi studyo kaydı ama muthiş iran radyosundan kaydetmistim. arkasında bıraz ebulayneyne sasai de okuyor. temizlemeden aynen gonderiyorum asım abi faydalı olabildiysek ne mutlu lokman [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#926 |
|
Kardeş
|
slm alkm
Hakkaten neredeydiniz simdiye kadar.. hos geldiniz sefalar getirdiniz azizim. Allah razi olsun.. |
|
|
|
|
|
#927 |
|
SLM ALKM
Gercektende masaallah cok hizli ve bereketli geldiniz Mahmut Hocam,kisacasi aramiza hosgeldiniz... |
|
|
|
|
|
|
#928 |
|
Abiler size dun bahsettiğim fetih insirah super buyrun dinleyin. birde sizle taha(1-60) gönderiyorum bendeki cok net radyodan kaydetmiştim. isteyen alabilir
fetih insirah [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu da taha 1-60 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ensar abi mustafaismail.org sitesini siz mi yapıyonuz. uzun suredir orada birdegişiklik yok eger sizseniz ne zaman yeni kayıtlarla susuzlugumuzu gidereceksiniz hurmetler muhterem abiler bende bir tane tahrim var. üstadın istanbulda sultanahmette okudugu tahrim. sona dogru cemaat cosuyor. nur ol var ol diye bagırıyorlar. 1982 yılında makamı cennet olsun Abdurrahman baş abiden almıştım. bende mustafa ismail sevgisini o aşılamıştı. internet sitelerinde görmedim ben onu işine yarayan alabilir. kasetten bilgisayara aktardığım için cok net değil ama idare eder. tahrim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (17.01.08 Saat 08:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#929 |
|
Guest
|
Slm Alk
Mahmut kardeş arşivine baksanda hatim olarak okuduğu tekvir harici başka bir tekvir tilaveti varmı üstadın çok merak ediyorum
|
|
|
|
#930 |
|
tekvir malesef yok ya
ama murettel ve mucevved hatim hariç 3-4 tane kısa sureler var. |
|
|
|
|
|
#931 |
|
Guest
|
Tebrik ve Teşekkür:
mustafaismail.org'daki 200 civarındaki surelerin dinlemesini hatim etmem ve kamilyusuf.org sitesini dinlemeye başlamam sebebiyle;Buna vesile olan Muhterem Ensar DEMİRKAN Ağabeyimizi Cenab-ı Allah (c.c.) bizden yana en güzel karşılıkla mükafatlandırsın.Allah seni kuranla güzelleştirsin.Allah sana ihsan etsin.Sitede dinlenen surelerin misil sevablarını defter-i hasenatına ilhak eylesin.Allah tututuğunu altın eylesin.Hizmet-i kuraniyede muvaffak ve daim eylesin.Allahım makamını yüceltsin.Kuranı ve ehl-i kuranı şefaatçı etsin.Cennet sesli Mustafa İsmail ve Kamil Yusuf Behtimi gibi kurralardan kuran dinlemeyi, ehl-i kuran zümresine dahil olmayı nasib ü müyesser eylesin.Mahdumlarını da ehl-i kuran ve kurana hadim eylesin.En büyük mertebe olan rıza mertebesine nailiyet ve mağfurin zümresine dahiliyet ihsan eylesin.Hizmetinizi ihlaslı ve makbul eylesin.Allahım muhlis ve muhlas kullarından eylesin.Amin.Bihurmeti seyyidil-mürselin. Konu mecnunurifat tarafından (16.01.08 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#932 |
|
Guest
|
Aslında bütün mesele Kur'an-ı Azimu'ş-Şan'ı bolca okumak , dinlemek ve hayata geçirmek. Rabbim Kur'an'ı okumayı , dinlemeyi sevdirenlerden razı olsun.
|
|
|
|
#933 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#934 |
|
muhterem abiler mustafa ismailden kisa sureler
mucevved hatimden farklı isteyen kullanabilir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] birde bende bir kamer rahman naziat beled var sitelerde pek gormedim onu. olmayan varsa buyursun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] muhabbetle |
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Amerikaya daha dun gece donduk. InshaAllah bu hafta sonu yeniden calismaya baslayabilecegim.. Allah razi olsun.. |
|
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Canimdan aziz Kur'an hadimi Ahmet abicigim.. Soyleyecek soz bulamiyorum ve cok mahcub oluyorum.. Allah sizden ebeden razi olsun.. Sizin ve sizin gibi Kur'an asiklarini dualari vesilesi ile Riza hocamdan iki gun once Istanbulda teslim aldigim yaklasik 750 yeni kaseti kazasiz belasiz USA e getirmek nasip oldu.. Bana hususi olarak ayrica verdigi 2 kaseti hemen gelir gelmez dijitallestirdim ki insallah bu hafta sonu temizledikten sonra burada sizlere sunacagim.. Birisi Muhammed Seyfi nin Ali Imran ve Kehf, digeri ise Abdurradi nin Ahzab Kamer sureleri.. Ikisi de dehset kayitlar.. Allaha emanet olunuz |
|
|
|
|
|
|
#937 |
|
Alpaslan hocam sizde 70 tanemustafaismailin tahrim suresi oldugunu soylemistiniz. bu kayıtlara internetortamında ulasmamız mumkun mu acaba tabi varsa diğer surelerde
hurmetler |
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#939 |
|
Guest
|
186 dakikalık bir ses kaydı...Yeni dinliyorum ama arapça...Herhalde Şeyhin hayatı...Kaydın açıklaması bu:
الأحبة الكرام السلام عليكم في زيارة أمس لمدينة القاهرة وجدت نفسي أمام منزل الحاج حسين فرج كبير سميعة القرأن في مصر رحمه الله تعالى و أمام مسجده و جدت ابنه الحبيب الأستاذ محمد و دار بيينا حديث طويل و ذكرته بالشيخ و بالحديث النادر الذي دار في منزلهم عام 1977 و طلب مني ان أرفعه على النت له فارجو ان تسعدوا بهذا الحديث النادر بصوت الشيخ مصطفى اسماعيل و بحضور الشيخ محمود على البنا و الشيخ على حجاج السويسي و غيرهم من المحبين والحديث بجودة صوت عاليه هديه من أخوكم الشيخ ايمن عبيد Kayıt bu: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#940 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
seyh mustafa ismail den fecr suresine 20 dakikalık meal calısması yaptık insallah kardesler begenırler
![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|