| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1001 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Medrese-i Yusufiyeye aman derim... Şahsen pek istemem.
|
|
|
|
#1002 |
|
Guest
|
Arkadaşlar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] sitesine eklenen Kehf surelerinden başka elinizde Kehf suresi varsa bizimle paylaşınız lütfen...
Ensar abi siteye daha önce eklediğiniz Nisaa(069-085)_Sayyidah Zainab Mosque kaydına bir arap sitesinde 1970 tarihi yazılmış... Yusuf surelerine başlarken güzel bir Yusuf kaydı eklemek istiyorum...Görünüşte cemaatli ama studyo da olabilir...Bunu daha önce eklemiştim ve makta vermiştim ama şimdi biraz sesi tok hale getirdim...Ama bomba gibi bir kayıt: Yusuf(101-111)-Rad(1-24)-Irak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] herkul.org sitesine eklenen Ra'd Kısa Sureler 1971 Ravza kaydından Kamer-Rahman çıktı...Herkuldeki arkadaşların bilgisine... Daha önce dinlemiyenler için... Rad(1-16)-Duha-İnşirah-Tin-1957-Suriye Önce 42 saniyelik bu sureden bir makta dinleyin arkadaşlar(Rad-16) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sonra da isterseniz tamamını indirin... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kesinlikle pişman olmazsınız... Konu Jerusalem tarafından (06.02.08 Saat 12:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1003 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#1004 | |
|
Alıntı:
Çok hüzünlü geliyor.
|
|
|
|
#1005 |
|
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Muhterem abiler size 3 tane kayıt gonderiyorum. bunları herkul, quran reciters. qquran, audio quran ve mazameer de goremedim.belki ensar abide olabilir ama bilmiyom. hepsi dehset kayıtlar. hucurat kaf quran reciters da var ama aynı değil. kaf-zariyatı biryerden copy paste yapmıştım. son saniyeler eksik kalmış. tahrim hakka naziat sems ise dehset. aynı sureleri başka yerlerde de okuyor. kendimce kontrol ettim. aynı zannettim ama değilmiş. buyrun indirin
hurmetler hucurat-kaf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kaf-zariyat [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] tahrim-hakka-naziat-sems [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Guest
|
[YT]WlS1UkWcl-c[/YT]
Belgesel tarzında seyh mustafa ismail.. meryem suresi. |
|
|
|
#1007 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1008 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
#1009 |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Önce 42 saniyelik bu sureden bir makta dinleyin arkadaşlar(Rad-16)[/B][/COLOR]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sonra da isterseniz tamamını indirin... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kesinlikle pişman olmazsınız... Teşekkürler Alparslan Kardeş, Bu Ra'd,Merhum Şeyhin gençlik okuyuşlarından mı acaba? Bunun gibi başka erken dönem okuyuşlarından rica etsem bir seçki yapabilir misin? Uzun zamandır Merhumu dinleme iştiyakı uyanmamıştı bende... ALAH razı olsun. |
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Guest
|
Bu 1957 kaydı abi...Yani 52 yaşındaki kaydı...Zaten şeyhin 40 yaşından önceki kaydı yok şuan...Bundan olsa gerek kayıtların çoğu üzerinde oynama yapılıyor gençlik sesini merak edenler tarafından yada kayıtlar eski olduğundan o zamanki teknoloji ile bu şekilde kaydedilmiş...Ama bu şekilde olanları ben çok seviyorum...
Abi 1957 suriye kayıtlarını dinleyin hepsi bu şekilde...Yakında tüm 1957 suriye kayıtlarını ekleyeceğim inşallah... |
|
|
|
#1011 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 3 ader Yusuf eklendi.. Bunlarin birisi de 1957 Suriye..Rahmi kardes icin.. Bende 1. ayetten baslayip okudugu sadece 2 kayit var.. ikisini de ekledim.. Simdi 4 ayetten basladiklarina gectim.. 1. ayetten baslayan baska kaydiniz var ise bekliyorum.. Allaha emanet olun |
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Abilere bir ufak sualim olacak.
Hani Yasir'in bir videosu var.. Part-1 ve Part-2 diye ikiye bölünmüş halde bende. Orada Hacc-Rahman-Şems-Kısar okuyor. Tabi bilirsiniz, arkadan Mustafa İsmail okuyor, o da saniyesi saniyesine taklid etmeye çalışıyor. Orada arkadaki Hacc Mustafa İsmail'in hangi Hacc kaydı? Biraz tedkik ettim ama bulamadım. Yoksa bende olmayan bir kayıt mı? El atıverseniz makbule geçer abiler.
|
|
|
#1013 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Ensar abi Bende bir de Yusuf(1-34)-1974-Kauthar-Tripoli kaydı var, buyrun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Muhammed(s.a.v.)-İnsan kaydını biraz yavaşlatmaya çalıştım... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (06.02.08 Saat 12:25 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#1014 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Yeniden atağa geçen ensar beye minnettarız (Ensar bey sözümü tutacağım inşaallah Arkadaşlar her ramazan ayında bir suriye radyosu iftardan yarım saat önce mühim 5 karinin cemattli kayıtlarını yayınlar . bunlardan biride M.İ. dir. Bu meşhur alkışlı kehf denilen kasetteki neml ile kehf ensar beyinde dediği gibi ayrı zamanlarda okunmuş kayıtlar neml suresinin cemaati gayet nizami ve ahenkli kehf suresinin cemaati ise uğultulu ve ahenksiz. büyüğümüz camiye girenin ihvanı müsliminin ve seyyid kutubun kanlısı zalim cemal abdunnasır olduğunu bir hutbesinde belirtiyor. ben o hutbeyi dinledim inşaallah kaydınıda bulunca yayınlarım. dolayısıyla bu kehf kıraatinin kahirede resmi karisi olduğu seyyidina huseyn camisi olduğu büyük bir ihtimal. Neml suresine gelince bu sureyi kadir gecesinde suriyede tilavet ediyor nemlden sonra kadir suresini okuyup bitiriyor. bu kaydı her ramazan suriye radyosunda iftardan önce dinlerim. inşaallah radyodan kaydedip yayınlarım. |
|
|
|
|
#1015 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
mustafa ısmaıl ıle alakalı ıngılızce bır metın
|
|
|
|
#1016 |
|
Guest
|
Ensar abi Yusuf-1974-Tripoli'ye bakabildiniz mi?
"Bu gece Mustafa İsmail'den ne dinlesem acaba?" diye düşünüyorsanız size tavsiyem bu gece eğer dinlemediyseniz Bakara(263-281)_Neziat(26-41)_Suriye_1957... Kesinlikle dinleyin çok muhteşem, çok ihlaslı... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1017 |
|
Kardeş
|
Slm Alkm
Siteye ekledigim Yusuf(1-34)_Kawsar_Alexandria.wma ile ayni.. Fakat hangisinin sesi daha iyi henuz bakamadim.. Zaten kayitta cemaat Iskenderi cemaati icin fazla uslu gelmisti bana.. 1974 Tripoli dogrudur Allahualem |
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Guest
|
Teşekkür ederim abi sağolun...
|
|
|
|
#1019 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye cok guzel bir Yusuf daha eklendi. (Herkul de yoktu) 1971 Abul A'la da okudugu Yusuf(4-33).. Son ayetini bitiriste hata vardi.. Duzeltilmis halini ekledim.. Hatali halini de Mecnunurifat abiye yolladim ki bir kontrol etsin. Tespitim yanlis ise orjinal halini koyariz yine insallah.. SLM ALKM Iki Aadet Yusuf(3-34) daha eklendi.. 1970 Dusuq ve 1963 Abul A'la. Bunlardan 1963 Abul A'la bayagi net bir kayit. Hayirli cumalar dilerim.. Konu Jerusalem tarafından (11.02.08 Saat 11:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Guest
|
Ensar abi elinizde daha (4-34) veya (1-34) veya (4-31) kaldı mı?
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|