| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1041 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Yusuf(101-111)_Rad(1-24) kaydını cemaat monte edilmiş şekilde dinlemek isteyen olursa buyursun, dehşet bir kayıt: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1042 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 1947 ve 1951 de Kraliyet Sarayinda okudugu iki Meryem eklendi.. Ozellikle 1947 olana dikkat ediniz.. 1951 olanin basindaki ayeti(Meryemin 2. ayeti) 1959 Iskenderiyeden tamir ettim.. 1947 olanin Meryem 2. ayetini 1959 Iskenderiye, 3. ve 4. ayetleri 1951 iskenderiye kaydindan tamir ettim.. Zaten dinlerken de fark edeceksiniz.. Allaha emanet olunuz Konu ensar demirkan tarafından (16.02.08 Saat 01:23 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
mustafa ismailin kasas suresindeki muahmmed rıfatı takliten okudğu bu muhteşem makta hangi yıla ve yere ait bilen varmı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] tamamı olan paylaşırsa sevinirim allah razı olsun
|
|
|
#1044 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Bu kesit daha once de verilmisti.. Meryem'lerden sonra haftaya Kasas lara baslayalim insallah.. Bakarsiniz cikar.. |
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Tesekkür: 1
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Muhterem ensar hocamdan çalışmaları için Kur'an-ımızın ona şefaatçi olmasını diliyorum.
dinlememe sebeb olduğunuz Kahf(13-32)_Inshirah_1963_Alexandria kaydında bir ayet var rabbim o ayeti dinleyenlerin dinledikten sonra söyledikleri ALLAH ALLAH kelimeleri kadar size ecr-ü mükafat yazdırsın.sizi ve ecdadınızı cennetiyle şereflendirsin........... Kehf suresindeki beni coşturan ve Şeyhi 15 senedir dinlememe rağmen yepyeni makamlarla daha çok iştiyakımı arttıran kaydın maktasını aşağıya vereceğim. !!!!!!!!!!!!lütfen kalbi olan dinlemesin(!!!!!!!!!!!!) makta: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hele bir inşirah suresine girerken çektiği besmele varki Allaaaaaaah tamamı: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Kur'an: Şu kitab-ı kebir-i kâinatın bir tercüme-i ezeliyesi.. ve âyât-ı tekviniyeyi okuyan mütenevvi dillerinin tercüman-ı ebedîsi.. ve şu âlem-i gayb ve şehadet kitabının müfessiri.. ve zeminde ve gökte gizli esma-i İlahiyenin manevî hazinelerinin keşşafı.. ve sutûr-u hâdisatın altında muzmer hakaikin miftahı.. ve âlem-i şehadette âlem-i gaybın lisanı.. |
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Guest
|
msct kardeş çok güzel yer seçmişsin, Allah razı olsun...
Bu gece ne dinlesem diye düşünenlere: 1953_Necm(31-62)_Kamer(1-15+54-55)_Rahman(1-23)_Salamah Ar-Radi Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kaç defa dinledim bu kaydı...Ama muhteşem...Hele Kamer kısmında "kalu mecnun" u her duyuşumda HE'nin o meşhur "rabbi inni mağluuub" haykırışı geliyor gözümün önüne...Mealli takip süper olur.. Konu Jerusalem tarafından (18.02.08 Saat 02:49 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1047 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Ensar abi şu ibtihale bi bakarmısın.Sanırım Mustafa ismail okuyor.diğer abilerin de dikkatine.bunu Şeyh Abdussamed hocamın kıyame stüdyo okuyuşundan sonra eklemişler.Dua ediniz inşeALLAH
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kaynak Değerli EYÜP abinin arşivi Konu emuhfaruk tarafından (18.02.08 Saat 02:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Kardeş
Alıntı:
bu mustafa ismail değil meşhur tahalfeşnii ya eyyuhelmuhtar ibtihali
|
|
|
|
#1050 |
|
Erkek Üye
|
Şeyhin Mücevved Hatim Seti (rm)
1-Fatiha-Bakara-Al-i İmran [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Nisa-Maide-Enam [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-Araf-Enfal-Tevbe [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-Yunus-Hud-Yusuf-Rad-İbrahim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5-Hicr-Nahl-İsra-Kehf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6-Meryem-Taha-Enbiya-Hac-Muminun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7-Nur-Furkan-Şuara-Neml-Kasas [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8-Ankebut-Rum-Lokman-Secde-Ahzab-Sebe-Fatır [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9-Yasin-Saffat-Sad-Zumer-Mumin-Fussilet-Şura [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 10-Zuhruf-Duhan-Casiye-Ahkaf-Muhammed-Fetih-Hucurat-Kaf-Zariyat-Tur-Necm-Kamer-Rahman-Vakıa-Hadid [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 11-Mucadele-Haşr-Mumtehine-Saf-Cuma-Munefikun-Teğabun-Talak-Tahrim-Mulk ve Nebe Cuzleri [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1051 |
|
Erkek Üye
|
Şeyhın Murattel Hatim Seti (mp3)
Part 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Part 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Part 3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Part 4 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1052 | |
|
Kardeş
Alıntı:
tevafukun böylesi olur bende bu gece aynen dediğin bu yeri dinledim hemde tevafuk hicaz makamında okudğu bu yerin anlmındanda çok etkilenmiştim meali şöyle KAMER 9 ONLARDAN ÖNCE NUHUN KAVMİDE YALANLADI HEMDE KULUMUZUN YALANCI OLDUĞUNA ISRAR EDEREK O DELİRDİ DEDİLER VE (NUH DAVETEN VAÇGEÇMEYE) ZORLANDI 10-BUNUN ÜZERİNE RABBİNE BEN YENİK DÜŞTÜM BANA YARDIM ET DİYEREK YALVARDI 11-BİZDE DERHAL NEHİR GİBİ DEVAMLI AKAN BİR SU İLE GÖĞÜN KAPILARINI AÇTIK 12-YERYÜZÜNDE KAYNAKLAR FIŞKIRTTIK buranın maktasını yaptım dinelrken mealade bakıldımı inanaın çok etkileyici olyor işte muhteşem makta [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu 1953 necm kamer değilmiş 1959 muş mustafa ismailin torunu dedi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (19.02.08 Saat 12:30 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye benim cok sevdigim bir Meryem suresi eklendi.. 1959 Iskenderiye.. Acele etmeden, tabiri caizse zevkini cikara cikara okumus.. Cok harika "karar" lar var.. Orjinal kayit cok ince sesli ve hizli idi.. Tahminimce orjinal sese en yakin hale getirmeye calistim.. |
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Kardeş
2008 de mustafa ismailin makamında mesdinde ve kabrinde yenilik yapılmış
iki resmi üstüne tıklayınca büyür [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu resimleri az önce mustafa ismailin torunundan aldım allah ondan razı olsun ensar abidende
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (19.02.08 Saat 12:57 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye bir Meryem daha eklendi. Elimde sadece 1957 Suriye kaydi kaldi.. Onda iki hata var.. Mecnunurifat hocamiza link vedim.. O da teyit ettikten sonra gerekli duzeltmeleri yaptiktan sonra onuda siteye ekleyip baska bir sureye gecelim insallah.. |
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Mecnunurifat hocamiz 1957 Suriye kaydi Meryem icin gerekli duzeltmeleri onayladi ve ilgili kayit siteye eklendi.. Boylece elimizdeki Meryemle'lere hatime cekmis olduk.. Elinizde baska var ise lutfen paylasiniz.. Ayrica 1957 Suriye kaydi Yusuf suresinin indirildikten sonra calismadigi soylendigi icin siteye yeniden eklendi.. Bu sorunla karsilasan arkadaslarin yeniden indirmelerini rica ederiz. Insallah Kasas sureleri ile devam ediyoruz.. Alıntı:
Bu okuyusu icin Misir melikinin kendisine bir ev hediye ettigini duydum.. Tahminime gore 40larda yaptigi bir okuyus.. Konu Jerusalem tarafından (20.02.08 Saat 02:14 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Guest
|
Ensar abi bir bu kaldı bende:
Meryem(12-35)_Ramazan ayı_Beyrut_Lübnan(son kesik) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1059 |
|
Kardeş
ensar abi 1959 iskenderiye meryem gerçektende çok harika bir kayıtmış
mansına göre yaptığı kararlar can alıcı bir maktasını yaptım dinlemenzi tavsiye ederim çok muhteşem bir okuyuş işte makta baştan sona bazı kesitler 6 dakka [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#1060 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah razi olsun kardesim.. editleyip koydum siteye.. |
|
|
|