| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#101 |
|
Guest
|
Şeyh 40 dakika bayat makamında okumuş.( Halbuki yüksek sesle bu makamda 5 dakikadan fazla okumak mümkün değilmiş) Bazı makamları bazısına mezcederek yeni icralar yapmış.500 bin saat kuran okumuş.2000 saati kaydedilmiş.İzaa radyosunda bu kayıtların muhafaza edildiği bir daire varmış.Fakat radyo bunları henüz yayınlamamış.Bu kayıtların kopyası radyodan alınamazmı?Mustafa İsmail aşıklarına...
|
|
|
|
#102 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Guest
|
ensar hocam valla haklısın ben gönüllüyüm.Bide şuraya bakarmısınız arapçam çok iyi değil? Selamlar...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#104 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Selamun aleykum...
Şu an(bir haftadır) Antalya'da okuma programındayız... Tabir-i diğerle "kamp" Maşaallah çok yazı, dosya var. İnşaallah program bitimi hepsini okuruz... Bunları gördükten sonra nasıl sabrederim bilmiyorum ama... Allah'a emanet olunuz. Dua ediniz... MUHAMMED
|
|
|
#106 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
hocam bu hatim daha önceki 4 şeyhin (husari , mahmud el benna , abdussamed ve mustafa ismail ) beraber olduğu hatimden farklı mı yoksa aynı mıdır? orada da mucevved okuyor.
|
|
|
#107 |
|
Kardeş
|
Farkli ustadim.. orada sadece yaklasik 2 cuz kadar toplam okumus.. Bu ise butun hatim.. Su anda bende Mustafa Ismailin bu hatim setini dijitallestiriyorum.. abihayat.org da daha iyi ses kalitesinde olacak insallah.. arkadaslar sabrederlerse beklesinler... yoksa bu siteden de indirebilirler simdilik.. Kaldi ki, minshawi ve abdussamedin mucevved hatim setleri bence cok daha etkili ve guzel..
Konu ensar demirkan tarafından (28.01.07 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Kardeş
|
hayret ensar ağabey siz mutafa ismaile ait bir kıraate hatim setide olsa mınsavi we abdulbasıtın daha etkileyici dediniz şaşırdım doğrusu
|
|
|
|
#109 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Guest
|
merhaba siteye yeni kaydoldum siteyi çok iyi kullanamıyorum henüz inşallah yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
#111 |
|
Kardeş
|
şeyhin bu fotosunu ben yeni gördüm gmrmeyenler için ekleyeyim dedim
|
|
|
|
#112 |
|
Guest
|
Arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben yeni buldum.Mustafa ismail'den görüntülü ahzab suresi.Yaklaşık 4,5 dakika.Kayıt kalitesi eski gibi.Buraya link verecem çünkü indirdiğim dosyayı açamıyorum.Youtube downloader ile indiriyorum fakat açamıyorum.flv player ile açılır dediler ama olmuyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Allah'a emanet olun...Selamlar... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#113 |
|
Guest
|
Tahrim makta:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 09:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#114 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
dabbe filimindeki tarik suresi kasas suresinden sonra okudugur kasas tarik(veya kisa sureler) diye satiliyor kaseti ben misirdan aldim ama turkiyedede satiliyordur
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (08.02.07 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Guest
|
selamun aleykum kardeşler sizden bir şey isticem zahmet olmassa mustafa ismailin en düzel tilavet ettiği sureler hangileri onları indiricem sitelerde bir çok kayıt var da bazıları nette değil yardımınızı bekliyorum . rabbim şimdiden razı olsun
|
|
|
|
#116 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
SA. Kahire Kardeşim. Peki bahsettiğin kayıt herkul de mevcut mu acaba ben daha önce araştırmama rağmen bulamamıştım. Yine bakmak gerekiyor galiba.
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Dabbe filmini izlemişliğim yoktur... İzlemeye vaktim ve niyetim de yoktur... Lakin kahire kardeşin bahsettiği Kasas'ın hemen ardındaki Tarık kaydı(tarife uygun
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Bu gönderdiğim kısım Nil Sesli Yayınları'nın Mustafa İsmail serisindeki bir kasetten. Orada Kasas'tan sonra Tarık ve İhlas surelerini okuyor. Ancak kesilmiş olduğu çok belli. Bu kaydın aslı olan Kasas-1958-Amin Said Camii'nde, Kasas'tan başka hiçbir sureyi okumuyor. Ve elimizdeki kasetteki yerde de bitmiyor, daha devamındaki ayetleri de okuyor. Şahsi kanaatim bu Tarık, başka yerde okuduğu bir kayıttan alınıp kasede eklenmiş. Yalnız ben daha orijinal kayda rastlayamadım. Ensara ağabeye diyeceğim konu ise; elinizdeki kasetleri Türkiye'de satılan Nil serisi ile karşılaştırıp karşılaştırmadığınız... Mesela İbrahim kaydı Herkul'dekinden(Ibrahim-1959-Dusuq) ses olarak daha kaliteli. Bir de bunlarla karşılaştırsanız daha faideli olur kanaatindeyim. Yalnız kasetlerde süreyi kısaltıp sığdırabilmek için kesilmiş yerler de var. MUHAMMED
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 09:25 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#118 |
|
selamun aleykum.. sadece bilgi olsun diye.... bende ayni tarik suresini netteki kayitlar arasinda zariat suresinin ardindan dinlemistim.. ama nerde dinledigimi hatirlayamiyorum.... selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Guest
|
Bedi711 kardeşim! Bu bölümde de veriliyor, ayrıca "mustafa ismail'den seçmeler" bölümü var bu sabit konuların altında. Orada okuduğu surelerden kesitler alıp yayınlıyoruz. Özellikle klasik sayılabilecek ve mustafa ismail kıraatını tanımak isteyen kardeşlerimize yönelik. Faydalı olur inşaallah.Allah'a emanet olun.
Konu Jerusalem tarafından (10.02.07 Saat 12:49 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#120 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Allah razi olsun Müştak-ı nur kardeşim.
|
|