| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1181 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
bazı yerlerde aynı ayeti iki kere ekleme yapmışlar sesindede oynamışlar galiba
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (06.04.08 Saat 05:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
mücrime
Kardeş
Tesekkür: 0
21 Mesajına 26 Teşekkür Aldı
Alıntı:
ALLAH razı olsun.
|
|
|
|
|
#1183 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Birincisi studyo kayda suni montaj yapildigi icin siteye canli kayitlar kismina koymuyorum. Bu tip kayitlari genelde mucevved hatim setini manipule ederek (Bazi yerleri birkac tekrar yaptirarak ve cemaat sesi ekleyerek yapiyorlar) Ikincisi ise sitede 1974 Libya olarak daha iyi ses kalitesi ile var.. Allah razi olsun.. |
|
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Kardeş
Alıntı:
aynısı(biraz kayıtta oynamışlar) zaten mubareğin mücevved okuyuşları bile muhteşem
|
|
|
|
#1185 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Arkadaşlar sizi bilmem ama benim en sevdiğim ve dinlerken en çok etkilendiğim ahsenul Kasas 1957 Suriye olan... 1969'da Türkiye'ye gelen Mustafa İsmail dönemin Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay ile görüşmüş ve yine dönemin Kültür Bakanı da bu ziyarette yer almıştır....Bu bilgi Stv belgeselinde vardı...(Ne gariptir Cevdet Sunay 1918 tarihinde Mısır'da İngilizlere esir düşer)...Biraz araştırdım...1969 da Ramazan hangi ayda idi acaba....Çünkü 31. Hükümet 3 Kasım 1969'da Süleyman Demirel tarafından kurulmuş ve bu hükümette Kültür Bakanlığı yok...Turizm ve Tanıtma Bakanlığı var...Ve Turizm ve Tanıtma Bakanı herkesin bildiği Necmettin Cevheri....Bir önceki 30. Hükümet 27 Ekim 1965'ten 3 Kasım 1969 a kadar görev yapmış...Bu hükümetteki Turizm ve Tanıtma Bakanı ise Nihad Kürşad...Tam 4 yıl bu bakanlıkta kalmış ve en uzun Turizm bakanı olarak görev yapan kişidir....Acaba Mustafa İsmail Necmettin Cevheri zamanında mı(Kasım 1969'dan sonra) yoksa Nihad Kürşad zamanında mı(Kasım 1969'dan önce) Türkiye'ye geldi? Çok mu önemli bu? Bilmiyorum belki ilgilenenler olabilir diye yazdım.... Konu Jerusalem tarafından (10.04.08 Saat 09:09 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#1186 | |
|
Kardeş
Alıntı:
1969 da Ramazan hangi ayda idi acaba.... evet bu cümlenin cevabını bulursak tamam ama 1969 ekim aylarına dekkelmesi lazım ekim yada ekimin sonlarına dekkelmesi lazım (hesaplama yapmaya çalıştım)
|
|
|
|
#1187 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Tadina doyulmaz 1947 Lokman [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] . ticari oldufu icin 4shared den verdim.. Bunun haricinde 4 Lokman da siteye eklendi. Okunma yeri belli olmayan Loqman(1-34) e ozel dikkat. Muthis bir enerji ile okumus.. Ekleyecegim 4 tane daha var.. Insallah bu hafta sonu ekleyecegim.. Allaha emanet olun |
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
1969 Takvimine baktım.Aralık 11 Ramazan bayramının ilk günü.
|
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
1 Ramazan 1389 -- 10 Kasım 1969 30 Ramazan 1389 -- 9 Aralık 1969
|
|
|
|
#1190 |
|
Kardeş
hafız rıza abimizde mustafa ismailin neml ve enbiya suresinin başından başladığı nadir bir kayıt varmış (cemaatli)
kendisi eğer internette yoksa veriyim dedi allah razı olsun ben yok dedim galiba yinede bir soruyum dedim sizlere
|
|
|
#1191 |
|
Guest
|
Cemaatli Enbiya yok abi bende studyo var...Neml suresi var ama Neml-Enbiya şeklinde yok...
Ensar abi kayıtlar için çok teşekkürler...Studyoları ekleyecem demiştiniz, Lokmanları görünce çok şaşırdım ve sevindim...Abi 1947 olan bende 1948 şeklinde düzelttim...Allah razı olsun... |
|
|
|
#1192 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Neml enbiya buyuk ihtimal sunni montajdir... Simdilik eski duzen gitmeye karar verdim.. Millet canli kayitlari bekliyor. Hem gordumku siz zaten studyolari vermeye baslamissiniz.. Bazilarinda 1947 digerlerinde 1948 yaziyordu.. ben 1947 deyiverdim.. 4shared den verdigim okuyus 7-8 kaset olarak degisik kalitelerde vardi... bunun kalitesi en iyisi idi.. Konu ensar demirkan tarafından (10.04.08 Saat 06:49 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Kardeş
Alıntı:
neml süresi tek cemaatli diyor bende dinlemedim ikiside ayrı surenin başından başlamış inşallah nadir bir kayıttır
|
|
|
|
#1194 | |
|
Guest
|
İnşallah Enes abi...Kaydı sabırsızlıkla bekliyoruz...
Alıntı:
Arkadaşlar bu gece şeyhten ne dinlesem diye düşünüyorsanız, şunu tavsiye ederim: İsra(1-37-78-85)_İskenderiye_1959 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Gerçekten çok harika bir kayıt... |
|
|
|
|
#1195 |
|
3 Mesajına 5 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
sahtopuz´isimli üyeden Alıntı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] sagolun abi o zaman bir ricada bulunacağım. ayna programının yaptıgı şeyhin belgeselinde ilk girişte okudugu sure hangi kayıt acaba ve elinizde var mı Tam dakika verirmisiniz...İlk okuduğu videoyu mu diyorsunuz.. evet abi videonun başındaki besmeleden hemen sonra okuduğu Konu sahtopuz tarafından (11.04.08 Saat 02:04 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
![]()
|
|
|
|
#1197 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Birkac gun evvel eklenilen Lokman(1-34) (yeri ve tarihi belli olmayan ve cok begendigimi soyledigim) kaydi siteden cikarttildi. Cunku kaydin daha iyi kalitelisi ve sonunda Hakka ya devam ettigi versiyonu gecti elimize. Lokman(1-34)_Hakka(1-12)_1969_Iskenderiye olarak yeniden eklendi siteye.. --------------------------------------------------------------------- Buna ilave olarak Lokman 1967 kaydi da eklendi. Bu kaydin ilk 4 ayeti eksik oldugu icin eksik kisim 1969 iskenderiye den tamir edildi.. __________________________________________________ ___________ Pazar gunu tum gun programimiz oldugu icin malesef Lokmanlar haftaya sarkti. Koymadigim 2 adet kaldi.. Selametle Konu ensar demirkan tarafından (13.04.08 Saat 09:23 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Guest
|
1957 Rad suresinden kesit aldım:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1199 |
|
Erkek Üye
|
Ya acaba bu Mustafa Ismaıl mı ??
Cunku hep mustafa ısmaılın resımlerı ıcınde bulunuo ama ben benzetemedım omu acaba...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (13.04.08 Saat 07:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Kardeş
bu mustafa ismailin 2 nadir kaydımı ki acaba
allah razı olsun mecnunurıfat abimiz eklemiş kurralardan haberler bölümüne ben buraya aldım tevbe suresi kasrımelik [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] tevbe 51 ila 64. ayetler ve şems suresini okumuş buda feth muddesir feth suresinin sonunu almışlar ve muddesir bu suriye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (14.04.08 Saat 12:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|