| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1241 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
ali imran 1 27 olan kayıt gerçekten hoş bir okyuş lakin mücevved hatim kayıtlarından
mustafa ismailin mücevvedlerde bir başka ama mücevved hatim oluşu hemen bellli oluyor nekadar üzerinde oynansada çünkü bir haraketlilik ve akıcılık var mücevvedlerde
|
|
|
#1242 |
|
Guest
|
Sağ baştaki Mustafa İsmail mi? (Sağ baştakinin yanında oturan ve tam seçilmeyen Husari imiş...)
|
|
|
|
#1243 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
mustafa ismail den bir makta sesde inciltme gibi bir değişiklik yapmadık.ama ses debir değişilik hissediliyo bu rad suresinden bir arkadaş bunun tarihini ve asıl sesin böyle olup olmadığını söyleye bilirmi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
mustafa ismailden ezan kayıtı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kardeşlerim yaşım 15.Tam bir mustafa ismail delisiyim yani onu dinlediğimde cennette dolaştığımı sanıyom.Zaten BEDÜİZZAMAN SAİD NURSİ hz.leri (allah o evliyadan o büyük zattan razı olsun. allah bizi de onun gibi kullarından eylesin)şeyh mustafa ismaili dinlediği zaman cennetten bir ses olduğunu işitmiş yani şeyh mustafa ismailde cennette gelen bir ses var demektir.Şeyh MUSTAFA İSMAİL benim için güneştir. Bakın bütün kuran okuyucularına rica ederim şeyh mustafa ismail ve bunu gibi büyük zatlara karşı düşünerek konuşalım.Yani bunu dememin amacı size değil bazı patavasızlar bu kurraları kötüleyebilirler. yani abilerim ve kardeşlerim bi olayımı anlatayım:ben imam hatip liyim ama hiç bi özelliği yok öğrenciler konusunda.neyse bizim kuran-ı kerim hocamız bu şeyhlerin bişe bilmediğini söylüyo...arkadaşlar da mustafa ismailime küfür atmışlardı o yüzden kuran okumamıştım.çünkü o büyük zatta küfür atacaklar bende hiç bişe olmamış gibi davranıcam olmaz böyle... ya abiler daha ne görmedim ki birgün camii de kuranı kerimi kırratı aşereyle okumaya çalıştım arkadamdan demedikleri kalmamış.işte bu çocuk ağzını gözünü oynatıyo....neyse işte abilerim kuran okumak heleki kıraatı aşereyi okumak burda zor. işte bunları dememin amacı ben bu zatları kötüleyenleri dinlemedim işte şeyh mustafa ismail güzel okumuyo diyenleri hiççç dinlemem benim şeyime saygısızlık yapanı bende ona ne diyeceğimi biliyorum neyse abiler kardeşler hakınızı helal ediniz.çook konuştum biraz kafanızı şişirdim hakkınızı helal ediniz.dua ederken beni de katın çünkü dua ya çook muhtacım allah bizi kuran ehli yapsın şeyh mustafa ismail gibi kuran okumayı nasip etsin allah bu azgın ve ne dediğini bilmiyen toplumumuzu da affetsin ıslah etsin saygılarım mustafa adem KAYA msn adreslerim isteyen kaydedebilir daha ii konuşuruz kabe_imam@hotmail.com Qurra_Qiraat@hotmail.com şimdiden teşşekürlerimi iletiyom bi hatamı yani yazdıklarımdan görürseniz hiç çekinmeden bana yanlışlarımı yazabilirsiniz hatta daha çook sevinirim....... saygılarımla...... Konu Qari tarafından (04.05.08 Saat 08:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 6 adet Necm-kamer eklendi.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mustafa Ismail cok ama cok muhtesem okuyor Necm-Kamer leri.. |
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Guest
|
Hoşgeldin Qari kardeş...Aldırma sen o densizlerin davranışlarına ve küfürlerine...Buradaki arkadaşlar Mustafa İsmail'in kim olduğunu çok iyi biliyorlar...Forumumuza hoşgeldin...Mustafa İsmail hayranıysan bu başlıktaki 50 sayfayı okumak zorundasın
|
|
|
|
#1247 |
|
Guest
|
Ensar abi Allah razı olsun...
1966 Abdussamed ile beraber olan Mescid-i Osman Camiinde okunmuş...1975 Almaraj olan bende alMabdah diye yazıyor ve sonunda dua var...1970 Sungur olanın Sungur'unu bilmiyordum teşekkür ederim... Abi ben Necm surelerini ayırmıştım: Necm-Kamer Necm-Kamer-Hakka Necm-Kamer-Neziat Necm-Kamer-Rahman Necm-Kamer-Şems Necm-Kamer-Tarık Sevgili abim hepsini ekledikten sonra mı elimizdeki kayıtları kıyas için ekliyelim yoksa şimdi ekliyebilirmiyiz...Zammedersem Necm-Kamer ve Necm Kamer-Hakka sizde bitti...Yoksa hepsinin bitmesini bekliyelimmi? Arkadaşlar hala Maide-Nasr studyo okuyuşunu dinlemiyen varsa mutlaka tavsiye ederim...Şeyhin en muhteşem kıraatlarından biri bu...Bunun tarihi yok ama bana tarih ver deseler 1957 derim Maide(109-120)-Nasr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1248 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1249 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Daha coook var kardes.. bence hepsi bitene kadar bekleyiver.. sanirim 25 civari olacak.. |
|
|
|
|
|
|
#1250 |
|
merhum şey mustafa ismailin 1957 yılında iskenderiye de okuduğu ibrahim suresinden mükemmel bir kayıt
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Qari tarafından (04.05.08 Saat 08:12 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Guest
|
Daha önce Ensar abi İsra surelerini eklemişti...Elimizde tek İsra-Hakka olan İsra(1-36)-Hakka(1-24)-İskenderiye-1959 kaydı vardı...İran sitesinde şu kaydı gördüm:
İsra(1-36)-Hakka(1-24)-Beled(1-3) Acaba bizdekinden farklı mı yada bizimki eksik mi? [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1252 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
O Husari değil bence... Ama sağ baştaki ihtimal-i kavi ile Mustafa İsmail.
|
|
|
#1253 | |
|
Alıntı:
Ne kadar samimi bir ifade... Kalbinizden kalbimize geldi abi bu cümle. Emin olun. Tasannu değil, tekellüf değil bu dediklerim. Aldık, kabul ettik. Aynen...
|
|
|
|
#1254 | |
|
Alıntı:
Hoşgeldin Mustafa Adem kardeşim... Sendeki başta Kur'an'a, sonra da Mustafa İsmail'e olan büyük iştiyak bize de şevk veriyor. Allah razı olsun. Elindeki kayıtlar için önce [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] sitesine, Sonra [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] adresine, En son da bu forumdaki geçmiş 50 sayfaya bakmalısın. Eğer sende olup da mezkur yerlerde göremediğin bir kayıt varsa hiç durma, gönder. Zira bizdeki susuzluk azalmıyor, bilakis her yeni kayıtta artıyor. Ama dediğim gibi; önce mutlaka zikrettiğim yerlere bakmalı, karşılaştırmalısın.
|
|
|
|
#1255 |
|
Guest
|
kasas
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (06.05.08 Saat 12:01 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1256 |
|
şeyh mustafa ismailden ibrahim suresi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] abdulmunim et tuhi kısa bi video [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Qari tarafından (05.05.08 Saat 05:53 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1257 |
|
s.a abiler şeyh den ibrahim şöleni
allah rahmet eylesin şeyhe ve onun gibi olanlara.... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Ah şu resmin bir de videosu olsaydı...
|
|
|
#1260 |
|
1 Mesaja Tesekkür Edildi
TAM BİR MUSTAFA İSMAİL HAYRANIYIM
BU FORUMDA BU kadar Mustafa İsmail hayranını görmek beni çoook sevindirdi.. şaşkınlık içindeyim haalaaa |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|