| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1301 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
abiler forumumuzda makam dersleri var mı? bilen varsa söylemesini arz ederim..
|
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
geçen sene mustafa ismailin kabrinin ve civarındaki çektiğim resimlerle ve videolarla bir flim yapmıştım
bu videoda necm kamere geçiş olan ayetleri eklemiştim o ayetleride kasetten çekmiştim bu kasetide mısırda ustaz ahmet mustafa vermişti bana işte o film [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] şahane bir okuyuş yanlız secde yapmayı unutmayın bu hangi yıla ait necm kamer olduğu bulamadım ensar abim buna bakarmsın bi senin eklediklerinde veya ekliyeceklerinde varmı birde nette olmadığını bildiğim ahmet mustadan aldığım kaf zariat hakka tarık var ikiside oldukça net eğer buda yoksa iki kasetide aidoya çevirtecem yanlız kaliteli çevirtebilirlermi bilmiyorum
|
|
|
#1303 | |
|
Kardeş
Alıntı:
ustad ahmet mustfadan aldığım nadir ve muhteşem kaf zariat hakka tarık tan hakka süresinden bir kesit alparslan ensar abim ve saygıdeğer kardeşlerime hediye keşke çok nadir kayıtalrı elimize geçse hepsini paylaşsak lakin teyipten telofonla çektim yüzde 40 netliği gitti ama bu bile baya net çok muhtşem bir okuyuş bayıltma ihtimali yüksek beni acaip alemlere götürüyor işte kesit inşallah aidoya çevirip tamamını en kısa zamanda veririz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#1304 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
arkadaşlar şu makam bölümünü bi türlü bulamadım adresini atsaz..iiii olur.kahire abi bulamadım
|
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Muhterem Kahire hocam.. bence siz bahsettiginiz kasetleri elinizden geldigince dijitallestirin. Sayet bizim kolleksiyondan cikmaz ise ileride ben bir sekilde sizden kasetleri alir ve guzel sekilde dijitallestiririm. Aslinda size bir studyo kursak da misirdan gelecek kasetleri siz Istanbulda dijitallestirseniz bundan sonra.. 10 dakikada butun puf noktalari anlatirim ben size insallah. Asil mesele temizleme safhasi. bende sizin dijitallestirdiginiz kayitlari ftp yolu ile alir USA de temizlerdim. Sadece bir fikir... Konu ensar demirkan tarafından (17.05.08 Saat 02:05 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Alıntı:
s.alkm ensar abi ya seni yine mşgul edecem ama benim dediğim Hud bu değildi ben yanlış vermişim kusura bakma...kastettiğim kayıt Hud(26-60,69-73)_1957_Alexandria imiş yanlış bilgi vermişim k.bakma...senden ricam bu kayıttaki sesi çok hafif inceltebilirmisin??zira bu kayıtın yanımda çok özel bir yeri var...şimdiden ALLAH razı olsun... |
|
|
|
|
|
|
#1307 |
|
birde şunu soracam bu kayıtta şeyh neden 60 .ayetten sonra 69 .ayete geçiyor??bilgisi olun varsa bilgilendirirse çok makbule geçer....
|
|
|
|
|
|
#1308 |
|
son olarak kaydı hafif inceltirken hafifte hızlandırsan ensar abicim sana o kadar dua ederim ki....
|
|
|
|
|
|
#1309 |
|
bu arada arkadaşlar benim hayran kaldığım bir yusuf suresi var ki (bu kayıt için ensar abi radyo kaydı dolduğnu düşünüyorum demişti)acaba cemaat olsa ne yapardı çok merak ediyorum...
buyrun bir de siz bakın tadına...... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] inşallah link doğrudur biraz acemilik var da |
|
|
|
|
|
#1310 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Hizxlandirmadan incellitim.. Umarim begenirsin.. Saayet hizlanmis ister isen yine soyle.. fakat bu iyi bence.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ----------------------------------------- Konu ensar demirkan tarafından (18.05.08 Saat 10:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Sitedeki Najm(31-62)_Qamar(1-15)_Tariq kaydi ile Najm(31-62)_Qamar(1-15)_Tariq_Shams_Duha_Inshirah_Tin_1977(1963)_Abdul fettahShaishai Zikrah Evet kardesim.. haklisin bu iki kayit ayni... Insallah ses kalitesi hangisi daha iyi ise bir baktiktan sonra digerini sileyim.. Allah razi olsun... |
|
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
mukerrer oldugu tespit olunan kayitlardan 1977 kaydini siteden cikarttim. Son kisminin zaten sonradan ekleme oldugu da asikardi.. Siteye 4 yeni kayit eklendi... Buda ticari satilan Necm kamer [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Boylece sitede 17, 4shared.com da de 1 kayit ile 18 e ciktik.. Siteye ekleyecegim 4 adet daha var.. |
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Guest
|
İbrahim-Studyo-Fas-nadir...Arap arkadaşlar böyle yazmış, şahsen bende hiç studyo İbrahim yoktu:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1314 |
|
Guest
|
Kaç defa izledim stv belgeselini, hala yeni fotoları yeni yeni farkediyorum...Bu fotografın orjinali elinde olan var mı?
|
|
|
|
#1315 |
|
Guest
|
Ensar bey yusuf kevser'in (Tripoli) orjinal cd si elime geçti inşaallah en kısa zaman da yüklerim diğerlerinide 1 temmuzdan sonra gönderebilirim idarecilik ten dolayı okulda çok işler bitmiyor çok yoğunum öğrencileri öğretmenleri gönderince ortam sakinleşir inş.
Hocam bu yusuf kevser tahminim trablus 1960 olabilir. Çünki tarz 1970 tarzına benzemiyor. Bana göre üstadın 4 tarzı var yıllara göre bu tarzlar değişmiş mesela 1945 -1950 ile 1950-1960 ve 1960-1970 vede 1970-1978 ... tarzları bariz belli oluyor mimar sinanın çırak kalfa ustalık tarzları gibi kasas seyyidina hüseyin camii 1970 dosyasıda 1960 gibi geliyor bana Ensar hocam hani üstad için cennet sesli demişlerdi ya işte sanki üstadın cennetten okuyor gibi bülbül sesi eşliğinde okumuş olduğu hud ahzab özel stüdyo kaydınında cd si bana ulaştı inşallah onuda yarın yüklerim Konu ASIM_SADIK tarafından (21.05.08 Saat 03:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1316 |
|
Guest
|
İnşallah abi Hud-Ahzab'ı bekliyoruz...
|
|
|
|
#1317 |
|
Guest
|
Üstadın mücevved hatmini gözden geçirirken isra suresini bol kıraatli ve muhteşem okuduğunu keşfettim inşallah onuda düzenleyip tütsüleyip güzelleştirip yarın yüklerim
|
|
|
|
#1318 |
|
Guest
|
ha birde üstadın uzun nefes denemelerini birleştirip sizinle paylaşmayı düşünüyorum rabbim yardım etsin
|
|
|
|
#1319 | |
|
Kardeş
Alıntı:
inşaallah Asım abi en kısa zamanda bekleriz kayıtları içimiz yanıyor çünkü
|
|
|
|
#1320 |
|
Guest
|
Enes abi Allah razı olsun....Bu kaydın son tarafı Tarık'ta bitiyor mu yoksa Tarık'tan sonra başka sure var mı? Varsa hangisi? Bende Tarık'tan sonra Beled ve Şems var...
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|