| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#121 |
|
Tesekkür: 1
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Muhterem arkadaşlar belki M.ismail in videolarını arayan kardeşler vardır , ben bu gün videoları ararken böyle bir linkte tüm videolara ulaşıla bilineceğini gördum .Sevgi ve muhabbetle.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bunları ekleyenlerden allah razı olsun Konu msct tarafından (14.02.07 Saat 12:47 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Guest
|
Şeyhin videolarının toplandığı sayfa
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu aşık-ı rifat tarafından (16.02.07 Saat 01:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#123 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Elimde olan butun 171. ayet ile baslayan Ali Imranlari [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ekledim.. Lutfen kontrol ediniz.. Web sitemizde olmayip sizde olan veya ses kalitesi elinizde daha iyi olan bir kayit var ise burada paylasiniz.. Muhabbetlerimle ensar |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Guest
|
M. İsmail Altın Arşiv:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sureler: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Videolar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu aşık-ı rifat tarafından (20.02.07 Saat 05:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#125 |
|
Guest
|
Ahmet hocam bence bizim ankebut forum arşivimiz, herkül tamamlanınca da mustafaismail.org daha çok içeriğe sahip. Ama verdiğiniz link te çok güzel.İnşallah akşam evde bir kıyaslama yapacağız.Allah razı olsun.
|
|
|
|
#126 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Elimdeki butun canli kayit Ali imranlarin yuklenmesi tamamlandi (2 adet ticari kayit haric.. bunlari haftaya abihayat.org da bulacaksiniz insallah.) su anda [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] daki Ali Imran canli kayit sayisi 34 adet.. Adil hocam ve diger MI ciler.. lutfen kolleksiyonlariniza bakip sitemizde olmayan var ise bildiriniz.. Muhabbetlerimle ensar Konu ensar demirkan tarafından (17.02.07 Saat 01:36 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Allah razı olsun . eline yüreğine sağlık.
diğer kayıtları da dörtgözle bekliyorum
|
|
|
#128 |
|
slm.mustafa ismailin tam olarak mp3veya wma olan hatimi nereden bulabilirm yardımcı olursanız çok sevinir ve size dua ederim saygılarımla....
|
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
SLM ALKM Iki adet Zumer suresi ekledim.. Ozellikle 1969 iskenderiye inanilmaz.. Bu kayit daha once herkulde vardi fakat kayit bozuktu..cok yavas caliyordu.. simdiki kaset cok daha iyi idi.. yaklasik 68 dakika olan kaydi luzumsuz bagirismalar ve beklemeleri cikarinca 59 dakikaya dustu.. kesintileri fark bile etmeyeceksiniz insallah.. benim favorilerim arasina girdi bu kayit.. Digeri ise yeni bir kayit.. kasetin pitch seviyesi cok yuksek oldugu icin cocuk sesi gibi idi.. gerekli duzeltmeyi yapinca biraz birseye benzedi.. Allaha emanet olun.. ALPARSLAN kardesim.. su an icin sure sure gitmeye calisiyorum.. ileride hepsi bitince kuran sirasina gore bir siralama yapacagim insallah. yanlarindaki ekleme tarihi de bir belirleyici ozellik olacak.. SLM ALKM Elimde olan tek NUR suresini de ekledim.. yine 1969 iskenderiye ...muhtesem.. (daha evvel herkulde vardi fakat bunun ses kalitesi sanirim biraz daha iyi..) SLM ALKM Adil hocam... Allah razi olsun.. Resim bende yoktu.. 5 numara Ahzab mustafaismail.org da olan bir kayit ve Ahzab(38-48 _Balad_Shams_Alaq(1-5)_Fatihah_Baqarah(1-5)_1975_AminSa'id olarak geciyor.. 1 numarali ali imran 171-200 sitemizde Aal_Imran(171-200)_1975_Sawqassamak olarak geciyor.. Digerlerini kontrol edip olmayanlari veya daha iyi ses kalitesinde olanlari siteye ekler ve burada bildiririm insallah Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 09:45 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Guest
|
BEN DE MISIR TELEVİZYONUNA OKUDUĞU AHZAB SURESİNİ EKLİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞALLAH
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#132 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Elimde olan iki adet Naziat suresini ekledim.. Naziat suresini cok okuyordu ...fakat ilk bastan naziat ile baslamasi nadirattan idi.. Herkulde 1957 Mescidi aksa diye gecen naziat aslinda naziat degil Kamer_Rahman... Yani bu ekledigim iki naziat kayitlari daha once yayinlanmamis kayitlar.. Ozellikle 1957 mescidi aksada okudugu cok guzel..1977 huseyin mescidinde okudugu zaten bilinen bir kayit.. videosu da var.. Konu ensar demirkan tarafından (18.02.07 Saat 10:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Bu Zümer ne imiş böyle yahu!...
Keşke Zümer suresinin bu son ayetlerini başka yer ve zamanlarda da okusaymış dedim kendi kendime... Bazı kayıtlarda sesi bana sanki zorluyormuş,okumakta, nefes yetirmekte zorlanıyormuş gibi geliyor. Nahl-Zariat-1969-İskenderiye aklıma ilk gelenlerden biri. Bu Zümer kaydı da bana öyle geldi. Bilmiyorum siz nasıl hissediyorsunuz ama... Bunu teknik bir sebebi varsa Ensar ağabeyden isteriz Ama kıraatin Fecr-Beled-Duha-İnşirah kısmını mükemmel okumuş. Aynı hissi verse de çok hoşuma gitti... Vesselam...
|
|
|
#134 |
|
Mustafa İsmailden Hasta olduğum iki okuyuş...
Muhterem ağabeylerim lütfen bu iki okuyuşu dinleyin.. çünkü bu okuyuşlar tarzında zariyat vardı kasette dinlemiştim ama bulamıyorum...lütfen yardım.. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) bu tarz ağır okuyuşu çok iyi... cemaat de fazla bağırmıyor kulaklar rahatsız olmuyor... deiğim zariyat da muhtemelen bu iki kayıtla aynı yerlerde okunmş olabilir...
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 09:50 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Guest
|
Hepİnİzden Allah(c.c) Razi Olsun
|
|
|
|
#136 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
5 adet Fecr suresi eklendi.. 4 daha eklenecek insallah.. |
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 09:52 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#138 |
|
SLM ALKM
Buyur Surkentli Kardesim.Sure-i Kaf-Zariyat-Tarik-Ihlas: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 09:52 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Tesekkür: 1
1 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Zumar(69-75)_Fajr_Balad_Duha_1969_Alexandria
Ahzab(38-48)_Balad_Shams_Alaq(1-5)_Fatihah_Baqarah(1-5)_1975_AhmedSaid mustafaismail.org da bu linklerde bi sorun var galiba. Ensar abi bi bakarsan... |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Allah razı olsun bir güzel mübarek insan; sesiyle şereflendirdi MUSTAFA İSMAİL'İN ..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Her kitap, tılsımlı bir saray. Kapıları ilk gelene açılmaz.İnsan şehriyle biner trene; şehri, yani zaafları, alışkanlıkları, zilletleriyle. Her kitapta kendimizi okuruz. . Kitaplar, kadınlar, şehirler, metruk kervansaraylar gibi boş. Onları dolduran senin kafan, senin gönlün. .(cemil meriç).
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|