| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1401 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
ustadın bir kaç yerde böyle mutaşibihe kaçtığı ve sonradan düzeltiği yerler var
|
|
|
|
#1402 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Buyur Abi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#1404 |
|
SLM ALKM
Maalesef eksik fakat büyük ihtimalle nadir olan bir kayit.Sure-i Rahman-Naziat: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1407 |
|
SLM ALKM
Bu dosya bir Real Player dosyasi kardesim.Sonuna .rm yaz.Selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Necm-Kamerlerle ilgili olarak... 1- Adil hocam.. malesef sizin verdiklerinizin icinden yeni bir kayit cikmadi. 2- Elimizdeki dusuk kaliteli iki kaydi MI in torunundan istedim. Belki elinde daha iyi kalitelisi vardir diye... Malesef ses cikmadi. Elimden geldigince temizleyip bu iki kaydi siteye koydum. Iran radyosundan cikan Isra suresi sitedeki Israa(1-36)_Haqqah(1-24)_1959_Alexandria ile ayni. Sitedekinin ses kalitesi bariz olarak daha iyi. Sadece sonunda beled suresinin uc ayeti eksik.. Simdi besmele cekip Neml suresine baslayalim.. Yazin hepimize rehavet coktu herhalde Allaha emanet olunuz Ensar |
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Ticari satilan Neml [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Siteye de 7 adet Neml eklendi.. Ekleyecegim 2 adet daha var. Allaha emanet olunuz |
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Guest
|
Alıntı: ebuturab´isimli üyeden Alıntı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mülk-Kalem Sureleri-Suriye Şam radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bunu kıyaslayan var mı abilerim, mücevved hatimden mi? Değilse bende bu yok yeni herhalde.... KARDEŞİM BU KAYIT ÖZEL KAYIT HATİMDEKİYLE KIYASLADIM HATİMDEKİNDEN DAHA HOŞ VE AKICI BİR OKUYUŞ BU OKUYUŞTA TEKRAR VE VUCUHLAR VAR. YENİ BİR ŞEY KEŞFETTİM TAMAMLAYABİLİRSEM İLK SİZİNLE PAYLAŞACAM İNŞ. SÜRPRİZ |
|
|
|
#1411 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
2 adet Neml daha siteye kondu. Bende baska canli neml kalmadi. Toplam 10 adet olmus oldu. Bu hafta sonu Nahl lere baslamayi dusunuyorum. Baska bir arzusu olan var ise basim ustune. Alllaha emanet olun Ensar |
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Guest
|
Ensar abi bende 2 tane Neml kaldı, buyrun:
1-Neml(15-42) 50ler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-1974_Neml(15-44)_Dua_Lübnan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1414 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allaha emanet olun Konu ensar demirkan tarafından (25.06.08 Saat 07:02 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Guest
|
Sağolun abi, emeğinize sağlık...
|
|
|
|
#1416 |
|
Tesekkür: 170
107 Mesajına 672 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Madem alakadar olduğumuzu belli etmek isiz memnun ediyor abi; Eğer mümkün ise, Hacc surelerini istiyorum ben.
|
|
|
|
#1418 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
hucurat kaf larda ta benim arzum
|
|
|
#1419 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Sizden ses cikmayinca Nahl lere basladim |
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
s.a
Hocalar siz adama kafayı yedirirsiniz. Şeyhin daha bir kasedini dinleye dinleye bitiremedim. Diğer yüzlerce kayıda nasıl geçeceğiz. Bu açık büfe yemeğe benziyor. hani otelin açık büfesine gidince o kadar çok çeşit vardır ki ne yiyeceğinizi şaşırırsınız öylece bakar beklersiniz. Arabamda şeyhin bir kasedi var. Yusuf suresi. ama ne yusuf. her gün durmadan çalar. döner durur. Bir günde bu kaset beni yormadı. Kur'an da adamı yorar mı demeyin. Kulağınız güzel seslerden kuran dinlemeye alışmışsa diğerleri yorar. artık kapılar ne zaman açılır bilmem. bu kasedi 1000 kere dinlediğimde açılır mı acaba. Bir şeye vukufuyet ancak onunla hemhal olunca gerçek olurmuş. Şeyhle ne zaman hemhal olacağız.? üç nokta ... Allah'a emanet olun.
|
| enderun Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Toraman (11.02.11) |
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|