| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1441 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Mustafa İsmail ile ilgili 3 saat süren görüşme:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Adil hocam.. malesef sizin verdiginiz Neml lerden yeni bir kayit cikmadi.. Siteye 3 adet Nahl daha eklendi.. Allaha emanet olun |
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bu 1969 Kadir gecesi Sultan ahmet te ezaninin ardindan okudugu salat.. |
|
|
|
|
|
|
#1444 | ||
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
'Bu surenin tamamı uzun olur, potbori yaptım buyrun buraları dinleyin' der gibi Alıntı:
Biz de yardımcı oluruz abi. Dikkatli dinleriz vesselam.
|
|
|
|
#1445 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam,biliyorum asagida verdigim kayit da var sitede,ama bana baya net geldi.Misirin Izaatülkuran radyosundan cekilmis (Emevi mescidi 1950 ler) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Alıntı:
çok hoş kayıtmış
|
|
|
|
#1447 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Muhterem hocam.. bu kayit meshur Neml+Kehf(alkisli) olanin basindaki Neml suresi. Sitede Naml(15-44)_1961_Syria olarak bulunan kayit. Sitedekinin ses kalitesi de bana bayagi iyi geldi. Sizlerde bir kiyaslayin. Umumun kanaati ne yonde ise onu uygularim insallah. Siteye yeni bir Nahl daha eklendi.. (Uzun suruyor.. hakkinizi helal ediniz. Bu son kayit 70 dakikadan 56 dakikaya indi... mumkun oldugunca kaydin havasini bozmadan ve dinleyenin farketmeyecegi sekilde kesmeye calisiyorum) Nahl kayitlari toplam 22 adet olacak insallah.. Allaha emanet olunuz... Konu ensar demirkan tarafından (15.07.08 Saat 09:47 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Guest
|
Ensar abi en son eklediğiniz Nahl(1-32+64-89)_1963_Alexandria yanlışım yok ise 1963_Nahl(1-32+64-71+76-89)_İskenderiye şeklinde olacak...
Ensar abi bir de sondan bir önce eklediğiniz Nahl(1-32+64-83)_1961_Sawhaj isimli kaydın ayet noları şu şekilde olacak:Nahl(1-32+64-69+77-81+83)...Bir de bu kayıt bende 1960 Suhac şeklinde... Konu Jerusalem tarafından (20.07.08 Saat 12:15 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1449 |
|
Tesekkür: 170
107 Mesajına 672 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Şeyh Mustafa İsmail, İsra 29-31'de Rabbimizin kullarına öğütlerini sonsuz bir şefkat ikliminden esen hüzünlü sesiyle vurguluyor.
İsra 29 - 31 : وَلاَ تَجْعَلْ يَدَكَ مَغْلُولَةً إِلَى عُنُقِكَ وَلاَ تَبْسُطْهَا كُلَّ الْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُومًا مَّحْسُورًا (Eli sıkı olma, büsbütün eli açık da olma. Sonra kınanır ve çaresiz kalırsın.) (Şeyh, Rahmeti Rahman'ın kullarını bilen ve zayıflıklarına karşı onların iyiliğini isteyen ve dengeyi öğütleyen bir şefkat tonuyla sesleniyor) إِنَّ رَبَّكَ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن يَشَاء وَيَقْدِرُ إِنَّهُ كَانَ بِعِبَادِهِ خَبِيرًا بَصِيرًا (Şüphesiz Rabbin, dilediğine rızkı bol bol verir ve (dilediğine) kısar. Çünkü O, gerçekten kullarından haberdardır ve onları görmektedir.) (Şeyh giriş ayetini üç kere tekrar ediyor; ilkinde Rabbin kullarına şükrü, ikincisinde sabrı, üçüncüsünde ise itidali öğütlercesine bir ikaz tonuyla) وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُم إنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْءًا كَبِيرًا (Yoksulluk korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Onları da, sizi de biz rızıklandırırız. Onları öldürmek gerçekten büyük bir günahtır.) (Şeyh, kullarının rızık korkusuyla işleyebileceği günahlardan kaçınarak, Allaha sığınıp güvenmelerini üst perdeden bir sada ile telkin ediyor.) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu asiqbasit tarafından (19.07.08 Saat 07:35 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Şark ul Evsad gazetesinde yayınlanan Mustafa İsmail ile ilgili bir değerlendirme:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Gerekli duzeltmeleri yaptim hocam.. Siteye 3 kayit daha eklendi.. Vaktin olunca onlar da ellerinden oper |
|
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Sorumlu
|
selam biraderlerim yaaa muıstafa ismail neymiş yhaaaaaaaaa.................
ben mustafa ismaili mübareği fazla dinlemezdim...yavaş okuyoo diyeeee............ ama muhteşem miş yhaaaaaaaaaaaaaaaa...................... vallahi ne güzel okuyoo.............
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Kardeş
Alıntı:
ustalığından dolayı ilk etabta yavş başlayışı sesini fazla salmaması ilk dnliynelr için belki pek sevilmeyebiliyor ama biraz dinlensn birde okuduğu süre ve ayetlerle ilgili malumat olsun birazda olsa musikiden anlasın o zaman işte ustaz mustafa ismaili anlamak ve dinlemek başka oluyor çoğu kuran ustadı bu ayeti böyle okusaydı diyemiyoruz diyorlar onun için çünkü dopdolu makamları manasına göre kuranın edebi arabça kuralarına göre okuması birde sesini çok iyi kullanması birde sesindeki o ihlaslı hava onu zirve kuran okuyucusu yapmıştır inan allahın nuru kardeş daha dinledikçe seveceksin o 1949 tahrim 1955 meryem ve 1957 süriyede okudğu yusuf ve diğer süriye okyuşarı onlardan sonra iskenderiye okuyuşları
|
|
|
|
#1454 |
|
Guest
|
Nahl-1954-Ebulala kaydı muhteşem...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ensar abi eklediğiniz son üç kaydın ikisinin ayet noları doğru...Nahl(1-32+65-89)_1960_Alexandria isimli kaydın ayetleri şu şekilde olacak: Nahl(1-25....30-32....65-69....77-83....89)_İskenderiye_1960 Konu Jerusalem tarafından (20.07.08 Saat 01:47 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1455 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah razi olsun.. 1954 Ebul Ala kaydi benim icin de su ana kadar eklenenler icin de en guzeli. Tek kelime ile saheser.. |
|
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
o zaman bize dinlemek düşer ve nasiplenmek...
|
|
|
#1457 |
|
Kardeş
Nahl-1954-Ebulala kaydı muhteşem...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu okuyuş habibi muhteşem ustazın başta beyatiyi ne okumuş dedim sonra hicazı okurken ne hicaz okumuş dedim sonra bu segah ta oldu bu sonra rasta hele acaip oldum ardından carikahta sabayı dokundurup okuması hele ve o tatlı bitirişi bunların ötesinde manasına göre okuması muhteşem bir kayıt yani baştan sona yorum yapılmaycak kadar muhteşem bir okuyuş dinlerkende başta şeyh mustafa ismaile sonra bu kaydı dinletmeye vesile olanlra hep dua ettim
|
|
|
#1458 |
|
Sorumlu
|
selamun aleykum.....ben burda gremedim şu kayıtlar elinde olan ve ya kahire abi rica etsem bu kayıtları tekrar verirmisin????acaba...........
1949:tahrim suresi 1955:meryem suresi 1957:suriyeee(yusuf suresi) şimdiden tşkkrler abiler............................
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#1459 |
|
SLM ALKM
Üstaddan cok nadir bir Lokman ( Stüdyo )kaydi.Ama inanin cemaatliden farki yok,bir de tilavete besmeleyi baglayarak yani Bismillahirrahmanirrahim-i Elif Lam Mim diye basliyor.Buyurun: Konu Sipahi tarafından (19.08.09 Saat 05:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye iki Nahl daha eklendi..Allah'a emanet olun |