| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1501 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
üstüne tıkla mustafa ismail ve abdussamed abdussamed sayfasında zatan aşıkbasit te ekledi
|
|
|
#1502 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 1 yeni Nisa ve 7 adet Hac suresi eklendi... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ticari olarak satilan Hac [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Elimde ekleyecegim 2 Hac kaldi.. Toplam 10 olmus olacak.. Buna ilave olarak daha evvel siteye eklenmis olan Ahzab(38-48)_Ma'rib kaydinin daha iyi ses kalitesine sahip versiyonu bulunup eskisi ile degistirildi. Yeni halini asagidaki sayfadan indirebilirsiniz ... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kandiliniz mubarek olsun... Konu ensar demirkan tarafından (17.08.08 Saat 12:38 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Kardeş
ustadın kamil yusufla beraber okuduğu kayıttaki
son okuyuşu raad süresi muhteşem tatlı bir okuyuş tek ses kalitesi iyi değil çok kaliteli bir okuyuş yapmış buradada mustafa ismail buyrun dinlemeyenler dinlesin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#1504 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#1505 | |
|
Kardeş
Alıntı:
ses te cızırtı var lakin mustafaismailorg tada var o maktaın ayınsı daha temzini ordan kestim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#1506 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
yaş 72 asrın karisi okuyor.
yer huseyin camii 1977 yılı ahirete intikalinden 1 yıl önce. naziat suresi okunuyor. ءَاَنْتُمْ اَشَدُّ خَلْقًا اَمِ السَّمَاءُ بَنٰیهَا bunları Şeyhin videosundan izlerken duygulanmamak mümkün değil. ömrünü insanlara sesi ile kuranı ulaştırarak geçiren bir insan ve hala ulaştırıyor. Güzel ses insanı Kuran a yaklaştırıyor. Bunu bir kez daha yaşadım bugün. Cumada müezzin efendi bes bes bağırıyordu. Mustafa İsmail gibi dehalara fennanlara alışmış bir kulak durabilir mi orada. ... Hani Kuran-ı azimuşşan okudukça kendisini nasıl size açar Şeyhde böyle tanıdıkça size zenginliklerini açıyor.doymuyorsunuz. dinledikçe dinleyeseniz geliyor.Allah (C.C) ın kitabına yakınlığınız artıyor. Bunu bazı meal tefsirlerde de görebilirsiniz. Bazısı nasıl ruhsuz soğukdur. Bazısı ise size Kur'anı nasılda heyacanla takdim eder. Ruhuna özüne iner yaşatır size. Şeyhde sesi ile hem musiki ihtiyacımız giderdi hem bizleri Kur'an a yaklaştırdı. Allah'ım ondan razı olsun.taksiratını affetsin. neml 2-3) Kur’an, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve ahirete de kesin olarak inanan mü’minler için bir hidayet rehberi ve bir müjdedir.
|
|
|
#1508 |
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Mustafa İsmail ve dolayısıyla Kur'an aşıkları görüşmeyeli nasılsınız
|
|
|
|
|
|
#1509 |
|
64 Mesajına 121 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
müthiş bir tarık suresi kaydı
biraz önceden almış baş taraflardaki nihavent müthiş tarık başı rast müthiş bu kaydın tamamının ismini bilen var mı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#1510 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Biraz gec oldu fakat son iki Hac suresini de 10-15 dakikadan siteye ekliyorum. Gecikmeden dolayi affiniza siginiyorum.. Kabul buyurursaniz Ramazan hediyesi olsun.. Insallah yarindan itibaren Ra'd surelerine el atacagim. Ramazanda bitirip bayramdan evvel Kamer-Rahman lara baslamayi umit ediyorum. Allaha emanet olunuz |
|
|
|
|
|
#1511 |
|
64 Mesajına 121 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
tv5 de yapılan yasir ile mustafa kamilin bir hakka okuyuşu vardı
mustafa ismaili taklid ediyorlardı kaydın orjinali yani m.ismailin okuyuşunda yanlış hatırlamıyorsam çok aşırı coşkulu bir cemmaat var şeyh okuyunca herkes bağırarak yorum yapıyor. o kaydın kesilmiş şekli veya tamamını bilen var mıdır acaba
|
|
|
|
#1512 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
5. yi teravihten sonra kontrol edecegim insallah.. Bende de 20 ye yakin internetten topladigim Hac sureleri var. Bir iki gun onlari da bir karistirayim. Insallah yeni birsey cikar.. Yukarida yeni cikan 2 kaydi (ve bendeki internetten toplanan Hac'lardan yeni cikan olur ise sayet) yakinda siteye koyacagim insallah... |
|
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Erkek Üye
|
Furkan (57-77) Hakka (1-7) Tarık (1-9) Emevi Mescidi 1961
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
jerusalem ve ensar abi özellikle sizden ve tabi ki diğer Kur'an aşığı abilerimden bir ricam olacak...
memlekette abimin bir kasetinde bir ibrahim vardı...mustafa ismail.org da ki bütün ibrahimleri indirdim ama onu bulamadım...sizde var mı diyeceğim ama siz doğal olarak hangi ibrahim diyeceksiniz... sorunda burda ya...zira kaset yanımda değil o yüzden buraya aktaramıyorum....siz de kıyıda köşede kalmış ibrahim lere bakıp buraya koyabilirseniz çok memnun olurum...şimdiden ALLAH razı olsun.... |
|
|
|
|
|
#1515 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Yapilan calismalardan maksat kiyida kosede birsey birakmamak zaten. |
|
|
|
|
|
|
#1516 |
|
muhterem bendede bir yusuf kasedi var iskenderiyede okunmuş.
şu ana kadar bu kaydın dijitalini bulamadım. belki gözümden kaçmışdır diyorum. tekrar bir check edeyim.
|
|
|
#1517 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Guest
|
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM
|
|
|
|
#1519 |
|
Kardeş
|
Es-selamu aleyküm;
Sevgili mübarek abilerim; lütfen yanlış birşey yapıyorsam kızmayın.. İnternet kafeye 1-2 haftada bir gelebiliyorum. Fazla da kalamıyorum. Bu mesajın yeri burası değilse baştan özür dilerim. Bütün Mustafa İsmail severlerin okuyacağı bir yere yazmak istedim. Ben sizin gibi mübarek insanlarla tanışıp vakit geçirmeyi çok istiyorum.. Mesela şehzadebaşı camiinde teravihte, veya müsait bir günde iftarda veya yarın akşam naina'nın ziyafetinde veya eyüp'te sabah namazında bir araya gelebilir miyiz? Abi bir de şu kayıt var mı elinizde? Neml 1964 Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu muhammed_yunus tarafından (04.09.08 Saat 05:05 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
Alıntı:
sevgili kardeşim bilakis çok güzel birşey yapmışsın. mustafa ismail sever olarak doğru yere yazmışsın. bu sitede kuran severlerin buluşma toplantıları oldu. kuran ziyafetleri oldu vs. ben eyüpte oturuyorum. bir vakit sabah namazında buluşabiliriz.
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|