| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1521 |
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
s.aleykum...ensar abi sitede kayıt indirmeye çalışırken Nahl(1-32+64-69+77-81+83)_1961_Sevhac ve Nahl(1-32+64-69)_1969_Bi Jiwaril Masjid Tulun kayıtlarını indiremedim...bu iki kayıt sürekli hata verdi....
bir el atarsan seviniriz abicim.....Selam ve dua ile.... |
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Kardeş
|
Selamun aleyküm;
Abi yasir abinin şu videoda taklit ettiği okuyuşun orijinalinin linkini verebilir misiniz? [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Muhterem kardesim.. hatalar giderildi.. sayet yine sorun olur ise bildirirseniz sevinirim.. Allah razi olsun |
|
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Erkek Üye
|
Rahman (yanında kemiletün كاملة yazıyor bu nedemek oluyo acaba)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Eyvallah saolasın bısey daha ogrenmiş olduk....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Guest
|
s.a sevgili kardeşlerim hocalarım Mustafa İsmaili büyük kitlelere ulaştırabilmek adına güzel bir vesile yakaladım memeleketimizin güneydoğu tarafına düşen aşşağı camisinde ramazanda çıkarılan hatmi şerifi dışarıda çevre civardaki sakinler esnaflarda dinlesinler diye cami bahçesinde hoperlöre ses çıkışı vermişler öğlen ile ikindi arasında hatimden sonra yarım saat kadar kaset çalıyorlar orada görevli müezzin arkadaşım Mustafa ismailde çalmak istediğini söyledi şimdi sizlerden ricam Bana Musta ismailin En çok beğenilen ses kalitesinin ve cemaatin çook iyi olduğu şöyle 10 tane kadar kaset linki verebilirmisiniz. download edeceğim..Ben hernekadar Mustafa İsmail sayfasını pek takip edemesemde onun Kur'anı yorumlama tarzına hastayım Mustafa ismaili hala tanımayan bir sürü insanımız var böylesi bir Kur'an profösürünü halka tanıtmakta vesile olmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız hepimiz büyük bir hayra vesile oluruz inşallah
|
|
|
|
#1527 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
selam
şeyhimizin tüm okuyuşları güzel ama 1945-1958 yılları arasındaki tüm okuyuşları ilk dinleyenlere tavsiye edilir.mustafaismail.org daki sitelerde mevcutturlar.beni ektileyen hac 1945, rad 1946, furkan 1949, ibrahim 1955 , yusuf suriye 1957, fatir 1958 ,ali imran suriye 1957 isimleri tam yazamadım ama siteden tam olarak okusan anlayıp indirebilirsin kardeş |
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Guest
|
Hocam ben genelde Abdussamed dinlediğim için Abdussamedi ilkez dinleyecek olanlar için tavsiye edebileceğim sureleri iyi seçebiliyorum ama Mustafa İsmailde malesef böyle bir tecrübeye sahip değilim o yüzden bu sayfanın üstatları daha iyi bilir Araştırmayı ve tercihi o yüzden kendim yapmıyorum bana işin ehli olan hocalarım direk sure linkleri versin şöle 9/10 tane kadar.15 gün kadar dinleteceğiz hergün ayrı bir sure çalmayı düşünüyoruz..Kardeşlerim bana lütfen formu ara bul indir şeklinde çözüm sunmayın bunu zaten düşündüm size sormamadaki sebebi yukarıda ifade ettim.Bana acilen yarım ediniz lütfen çünkü audileri dünden yetiştirmem lazımdı..
|
|
|
|
#1529 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
edemirkan@gmail.com a bir e-mail atabilirseniz ben size cevaben istediginiz kayitlarin hepsini e-mail edebilirim.. Allaha emanet olunuz |
|
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Guest
|
![]() Bu fotografın bir başka anı:
|
|
|
|
#1531 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
sa jerusalem kardes ne yaptın mutevellinin cd lerini halledebilidnmi bizahmet ilgilenirsen cok sevinirm özel msj atamyıorum ancak burdan atabilidim cvbnı mutevellinin sayfasına atarsan sevinrim aeo
|
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye 4 Hac suresi eklendi.. Bunlardan birisi Daha evvel 1-26 suriye olarak sitede verilen kaydin tam hali.. 1-36 suriye.. Digeri Alparslan hocamin 1-17 olarak verdigi kaydin daha uzun hali 1-24.. 1940 lar.. Digeri yine Alparslan hocamin verdigi kisa bir kayit. 1947 kraliyet sarayi.. Sonuncusu ise 1-36 okudugu yeni bir 1966 kaydi.. Bayrama kadar Ra'd lari yetistirmeye calisiyorum insallah. Allaha emanet olunuz. Ensar Not: bir ustteki mesaja yanlislikla tesekkur ettim.. geri alamiyorum ----------------------------------------------- Not2: Siteye ilk Ra'd suresi eklendi.. toplam 11 adet olacak insallah
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (22.09.08 Saat 08:39 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Guest
|
Ensar abi Allah razı olsun...Hac(1-36)-1966-Mescid-i Mursi Abbas Yeni. demiştiniz, bunu eklediniz mi?
mustafaismail.org'a bakmadan sordum abi eklemişsiniz Allah razı olsun... Konu Jerusalem tarafından (22.09.08 Saat 12:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1534 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Sorumlu
|
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Sorumlu
|
Mustafa_Paris_Salute_Ramadan_1967.jpg
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Ticari olarak satilan Ra'd suresi orjinal kaydindan hazirlandi. Ticarisinde bas tarafi kesmislerdi...Siteye koyamiyorum fakat linki asagida [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Buna ilave olarak siteye 5 Ra'd daha eklendi.. Boylece sitede 6, yukaridaki linkte 1 olmak uzere toplam 7 adet verilmis oldu.. 4 tane daha var.. insallah bayram tatili bitmeden onlar da hazir olacak.. Herkesin mubarek bayramini tebrik ederim. Ensar
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (01.10.08 Saat 08:33 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
mustafa ismail ve muhammed rifatın ile hazırlanmış mükemmel bir foto .. Konu Qari tarafından (05.10.08 Saat 09:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Siteye Ra'd surelerinin eklenmesi tamamlandi. 1957 ve 1958 Suriye kayitlari sanirim farkli. Mudakkik arkadaslar inceleyip fikirlerini paylasirlarsa sevinirim Kamer Rahman lara geciyoruz insallah Allaha emanet olun
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (06.10.08 Saat 06:26 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Guest
|
Rad(1-16)-1958-Suriye kaydını, Rad(1-16)-Duda-İnşirah-Tin-1957 kaydı ile kıyasladım abi...Bence kesinlikle aynı değil...İlk 10 dakikaları çok benziyor ama sonraları çok değişiyor...Özellikle 16. ayetleri kıyasladığımızda çok farklı oldukları anlaşılıyor...Ama şunu söyliyeyim, (1-16)-1958-Suriye kaydı muhteşem bir kayıt...Klasikler arasına girebilecek seviyede...Herkese tavsiye ederim...
Ticari olan kayıtla beraber sizin eklediğiniz 11 kayda ek olarak bende şu iki kayıt var abi, siz de incelerseniz sevinirim: 1-Rad(1-31)-Ezan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Rad(1tilke-31)-Bab-ı Şeria(1955 veya 1965)......(Sizin eklediğiniz Rad(1tilke-31)-1957-İskenderiye kaydı ile kıyasladım, farklı olabilir) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|