| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1541 |
|
Guest
|
Rad(5-24)(Yusuf-Rad kaydındaki Rad-Studyo)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Yusuf-Rad kaydındaki Rad ile bu Rad aynı...Burada (5-24) orada ise (1-24) hangisi gerçek hangisi sahte bilmiyorum ama bu cemaat eklenmemiş olanı.) |
|
|
|
#1542 | |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Alıntı:
|
|
|
|
#1543 |
|
Guest
|
Olur abi çok teşşekkürler...Allah razı olsun tüm emekleriniz için...
|
|
|
|
#1544 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
bu kaydi bir turlu wma veya mp3 e ceviremedim.. yapabilecek varmi..
|
|
|
|
#1545 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1546 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah razi olsun kardesim. Sana zahmet 32 kbps yapabilirmisin. (yaptigin 16 kbps) Hangi program ile yapti iseniz bende programi indirip yapabilirim. Tesekkur ederim
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (08.10.08 Saat 11:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1548 |
|
Guest
|
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته قد اذيعت اول امس حلقه خاصه عن فضيلة الشيخ /مصطفى اسماعيل رحمه الله وكانت حلقه جميله جدا ومؤثره جدا لم عرض فيها من جوانب كثيره من حياة فضيلته رحمه الله ولقد يسر الله لى ان اسجلها لكم ولاكن صوت فقط ولعل قد يكون احد محبى الشيخ قد سجلها فديو ويرفعها فى القريب العاجل الجزء الاول [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الجزء الثانى [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1549 |
|
Guest
|
Henüz izlemedim ama nadir şeyler var bunda...
فيديو برنامج أعلام القراء عن الشيخ مصطفى اسماعيل .. بجودة حصرية ![]() الجزء الأول أعتذر عن رفعه .. ( إن تيسر لي إعادة تسجيله فسأرفعه لكم ) ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() صور من البرنامج [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] لتحميل المزيد من الصور العالية الجودة .. اضغط على الصورة تحت [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#1550 |
|
Guest
|
En üstteki resim video içinde hareketli...Yani böyle okuduğu bir video var...İnşallah gün yüzüne çıkar...Şimdilik 1-2 saniye...
|
|
|
|
#1551 |
|
Guest
|
SA
JERUSELM KARDEDIM İNŞ BU VİDEO BULUNUR ACAB NE OKUDUGUMU BELLIMI BEN DAHA ONCE BITLISTE GOREV YAPAN BIR ARKDAS SUNU DEMIŞTIM MUSTFA İSMAİLIN BIR VİDEO VAR FURKAN SURESI SIYAH BEYAZDA OLDUGUNU SOLEMIŞTIM o kardesım bunu bılıyor bsn mehmet dıye arkadas ona solemıştım forumada yazmıştım bole bır video var dıye cok eskı ıdı ama bıraz hatırladım tabıkı video bıraz daha olsa anlayacaz ne okudugunu inş cıkar ortaya |
|
|
|
#1552 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
cemal abdunnasır'ın annesinin taziyesinde okumuş anladığıma göre. Arapça iyi bilen arkadaşlar bir bakarsa iyi olur.
|
|
|
#1553 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bu kayitin kaynagi dondu dolasti yine biz ciktik.. Allah razi olsun..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (09.10.08 Saat 11:28 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1554 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bu kaydin Herkulde daha once verilmis (ve ses kalitesi daha iyi olan) versiyonunda 4 yerde kesiklikler vardi. Bu kesiklikler mustafaismail.org a konulan versiyonundan alinip tamir edilererk yeniden [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] a konuldu.. Boylese cag salim Ra'd lar da bitmis oldu.. Simdi Qamar-Rahman, Qaf, Hujurat ve Tahrim lerden sonra birkac kisa sureler kalmis oluyor.. Bu siralama ile gitmeyi planliyorum.. Allaha emanet olunuz..
|
|
|
|
#1555 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Allah yaptıgınız bu ıslerın ecır ve sevabını kat kat versın ınsaallah....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah sizlerden ve butun dinleyenlerden razi olsun... Sizin gibi Kur'an asiklarinin dualari binbir derde deva oluyor.. Sagolun varolun..
|
|
|
|
#1557 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Adil hocam ... arada bir vuruyorsun.. ama vurunca da nakavt ediyorsun.. Allah razi olsun
|
|
|
|
#1559 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Canimdan aziz, basimin taci guzide kardeslerim.. Iki-uc gundur Qamer_Rahman lara giristim. Toplam 45 kadar kasetten sanirim 20-22 kadar kayit cikacak. Herkulde olmayan kayitlari once vermeye baslayacagim ki sizin gibi kalbi Rahman...Rahman.. diye atan mubarek ve mubarekeleri bekletmeyeyim. Daha once dinlemediginiz bir kayit dinler, cosar ve bu mucrime dua edersiniz insallah. Oyle kayitlar var ki tarife sigmiyor.. Mutluluktan ucuyorum.Yakinda siz de ucacaksiniz insallah. Ozellikle Sems sureleri varki... doyulmuyor.. Kalbimizi Kur'ana doyur Allahim. Kur'ani sevmeyi-sevdirmeyi, anlamayi-anlatmayi, okumayi-okutmayi, dinlemeyi-dinletmeyi bizlere nasip et.. Bize onu sefaatci et.. Kur'an okurken veya dinlerken vefat etmeyi bize nasip et..Hayati boyunca Kur'an dinleme zevkine eremeden vefat etmis mu'minleri de sen affet... Amin.. Elfu elfu amin.. Bi 'adedi awrakil escar, wa emwacil bihar, wa kataratil emtar... wa bi adedi hasenatin Seyyidina Muhammed (SAW)... Amin...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (13.10.08 Saat 11:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Yaptığınız hizmetlerin mükafatını biz ödeyemeyiz. Onu Rabbime havale ediyorum. Rabbim gayretlerinizin çok çok fazlasıyla mükafatlandırsın. Sıratı müstakimden ayırmasın. Bilerek-bilmeyerek bu yolda hata yaptırmasın. Rızası dairesinden ayırmasın. Cennette Efendimiz'den (SAV) Kuran'ı dinlemeyi nasib etsin. Rabbim şevkinizi artırsın. Allah razı olsun...
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|