| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1561 |
|
Guest
|
Amin mübarek abim amin inşallah....
|
|
|
|
#1562 |
|
Guest
|
SA ELIMDE ESKI IKI KASET CIKTI BIRI İSRA STDUYO BIRI FECR BELED NECM ALAK IHLAS BUNLAR NETTE VARDIR YINEDE YAZDIM
TABIKI KASETLER SES DAHA GUZEL DAHA CANLI ESKI KASETLERDE OLDU GU GIBI CEKILDIGINDEN SESLRDE OYNAMA OLMUYOR |
|
|
|
#1563 |
|
Guest
|
SA
EVET KARDESLERIM SU KAYDI BELKI 8 SENEDIR DINLIYORUM AMA MUSATAF UISMAİLİN OKUMUŞ OLDUGU BUTUN NEML SURLERINI DINLEDIM DIYEMEM. BELKI GOZUMUZUN ONUNDEDIR AMA HIC RASLAMADIM VE BU KAYDIDA BULAMDIM DAHA ONCE BU KAYDI ARADIGIMI YAZMIŞTIM HIC KIMSE BAKMADI VE EKLEDIM BURAYA 5 DAKIKALIK BIR KAYIT BIRAZ KESIKLER VAR AMA NIYETIM ANLAŞILMIŞTIR BU KAYDI ARIYORUM TAMAMAMINI İNŞ Y ARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1564 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Hişam kardesim.. bu neml suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] da var.. hangisi olduguna tam bakamadim.. fakat cok tanidik geldi. ----------------------------------------------- ========================== Daha evvel herkul de olmayan toplam 9 Kamer suresi var. Ilk 2 si siteye eklendi. 1962 olanin ses kalitesine bayilacaksiniz. Iste bu 60 larin basindaki Mustafa Ismail'in gercek sesine en yakin bir kayit. Allaha emanet olunuz..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (13.10.08 Saat 08:02 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Guest
|
sa
ensar abı bukldum sonunda demmekı farketmemeıştım hıç 1961 surıye kaydında var bu benım verdıgm takraratlar ole kaydetmıştım mustaf ismail sıtesınde sadce 1 defa okuyor demmkı radyodan bunu cogaltmış olabılırler benım bverdıgım kayıtta ses cok guyclu ben hep 50 60 arasına bakmıştım hıc ıhtımal vermedım 60 lardan sonra olacagına surıye kayıtları gercekten cok guzel ve temız allah razı olsun onlardan ve ensar abı senden |
|
|
|
#1566 |
|
Guest
|
![]() ![]()
|
|
|
|
#1567 |
|
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1568 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
selamun aleykum
maşallah şeyhin başlıgı yine dolmus. incelemek bir hafta surer heralde. Allah tüm kuran aşıklarından razı olsun. selam ve dua ile..
|
|
|
|
#1569 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 1
3 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
bu vatandaş dedeyi iyi taklid ediyor başka kaydı warmı acaba |
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Guest
|
ensar abi bu kayıt varmıydı acaba. ben sitedeki kehf surelerine baktım sanırım yok. bide siz bakın.(sağ tıklayıp farklı kaydet yapın)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1571 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Sitedeki 1961 Lubnan kaydi ile ayni.. Allah razi olsun
|
|
|
|
#1572 |
|
Guest
|
![]()
|
|
|
|
#1573 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Forum bakimda iken siteye 6 adet daha Herkulde olmayan kamer-rahman eklenmisti.. meraklilarina duyurulur
|
|
|
#1574 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 1
3 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
İmam Gazzali merhum, Kur'an okumanın âdabını, usûlünü en iyi bilen ve anlatan büyük âlimlerdendir. İhyâu'l-Ulûm'da, bu konuyu çok güzel işler. Ashab-ı Kiram içinde Ebû Mûse'l-Eşarî hazretleri, Kur'an'ı en güzel bir sesle, hoş bir edâ ile okuyanlardandı. Peygamberimiz (s.a.s.) O'nu seve seve dinler ve O'na iltifat ederek:
— Seni Kur'an okurken dinlediğim zaman, Davud Peygamber'in Mizmarı sanki sana verilmiş gibi gelir bana, derdi. Ebû Mûse'l-Eşari de bundan çok memnun kalır: — Yâ Resulallah! Vallahi senin dinlediğini bilsem, daha özenir, daha güzel okumaya çalışırdım, derdi. Hazret-i Ömer, bir yerde Ebû Mûse'l-Eşari'ye rastlayınca O'na iltifatta bulunur; — Bize Rabbimizi zikret, O'nu hatırlat, ya Ebû Musa, diyerek O'ndan Kur'an okumasını diler, ve O'nu dinlerdi. Hazret-i Aişe validemiz, bir akşam Hazreti Peygamberin yanına biraz geç geldi, Hazreti Peygamber O'na: — Neden böyle geç kaldın, seni alıkoyan nedir? diye sordu. O da: — Bir kişinin Kur'an okuyuşunu dinledim, ondan daha güzel seslisini işitmiş değilim, onu dinlerken geciktim, diye cevap verdi. Hazreti Peygamber kalkıp gitti, O da bir müddet dinlemeye daldı, sonra Hazreti Aişe'ye: — Bu, Ebu Huzeyfe'nin kölesi Sâlim, dedi. Allah'a şükürler olsun ki, üm-metimin içinde onun gibileri var. Bu rivayetlerden Ashab-ı Kiram'ın Kur'an okumaya, ezberlemeye ne kadar önem verdiklerini görüyoruz. |
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Guest
|
Mustafa İsmail aşığı Arap bir kardeşimizden(adı Abdullah Yunus) harika bir video makta...Meşhur Kasas-1957-Suriye kaydının sonlarından(28.ayet) Şeyh Mustafa İsmail'i taklid ediyor...Maşallahı var:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (31.10.08 Saat 01:06 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1576 |
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
sayın ensar demirkan hocama sorum olucaktı.
hocam şeyh mustafa ismailin kayıtlarını toplayıp bize veriyorsunuz allah razı olsun .pekala siz bu kayıtları alırken kayıtlar bu kadar net mi yoksa bozuk da siz mi düzeltiyorsunuz?Düzelttiğiniz kayıtlar ustadın sesinde değişiklik yapıyo musunuz sesi aynı mı yoksa biraz değişiyo mu eğer öyle kayıt varsa foruma atabilir misiniz?Çok merak ediyom.cevabınızı bekliom.selametle... |
|
|
|
|
|
#1578 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Siteye eklenen butun kayitlar bir temizleme isleminden geciyor ve bunlarin %95 kadari ustadin sesinde bir oynama yapilmadan oluyor. (Hisirti ve elektrik hatlarindan olusan geri plan ugultusu temizleniyor ve gerekli yerlerde ses arttiriliyor.. Bazen bir tarafta ses olmuyor (sag veya sol).. diger taraftan kpyalanip yapistiriliyor. Kaydin kesin olarak normalden hizli veya yavas olduguna inandigim durumlar ile ustadin sesinin gerceginden ince veya kalin oldugu durumlarda oynama yapiyorum ve genelde onu da forumda bildiriyorum.. Sitedeki kayitlar yaklasik 1200 kadar kasetten elde edilen calismalarin urunu. Yaklasik %5 kadari da internetten toplanan kayitlarin temizlenmis halleri.. Allaha emanet olunuz
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (02.11.08 Saat 12:21 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Kardeş
|
evet kardesim.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#1580 |
|
Erkek Üye
|
Ben bunları upload ederken pek ındıren olmaz umıdıyle upload etmıstım cunku boyutları baya buyuktu...
Ama maşaallah baya rabet olmus maşaallah şeyhımızın sevenı cok Allah hepsınden razı olsun... Şeyhın Cuz Cuz Hatmi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|