| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#141 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
1. nin dinleme ozelligi calismiyor fakat indirebiliyorsunuz.. 2. ise her iki fonksiyonda da calisiyor.. Bazilari nedense online dinlenemiyor.. bir care bulamadim.. Fakat su anda sanirim hepsi indirilebiliyor.. Lutfen bu sekilde karsilastiginiz sorunlari iletmeye devam ediniz.. Muhabbetlerimle ensar |
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Guest
|
Ensar abi!
Fecr 1947 ve Fecr 1960 meetamir şahsen benim kayıtlarımda yoktu, Allah razı olsun. Ebu el Ala camii İskenderiye'de mi? Fecr Beled Şems Alak 1958 iskenderiye olarak bende bulunan kayıt Fecr beled alak 1958 abulala ile aynı mı acaba? Bunu merak etmiştim. Hizmetinizden Rabbim razı olsun inşaallah. |
|
|
|
#143 |
|
Kardeş
|
Amin.. cumlemizden.. evet kayitlar ayni.. Bu kayit bana iki ayri kasetle geldi..birinde iskenderiye digerinde abul a'la yaziyordu.. Zannedersem abul a'la kahirede.. fakat emin degilim..
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Guest
|
Allah(c.c.) razı olsun abi...
|
|
|
|
#145 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Guest
|
İnşaallah abi bekliyoruz.
|
|
|
|
#147 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
4 adet daha Fecr yukledim.. Bunlarla beraber toplam 9 oluyorlar.. bende bu kadar var.. baska olan var ise bekliyorum.. Ozellikle 1955 Abul a'la ve 1958 Iskenderiyeye dikkat.. |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Guest
|
Ensar abi !
Bende ayrıca Fecr(1-30)_Beled(1-18]_Şems_Duha_İnşirah_Ğaşiye_İhlas_Tarık_1971_Suriye kaydı var.mustafa ismail.org'ta göremedim. Ensar abi yine bende bulunan ama sitede göremediğim Ali imran(96-126)_1977_Bulak var. Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 09:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#149 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
bu da iki ayri kasetle gelen kayitlardan biri idi.. birinde 1974 digerinde 1977 yaziyordu.. ben 1974 u tercih edip o sekilde koydum siteye.. Allaha razi olsun kardesim Konu Jerusalem tarafından (19.12.07 Saat 09:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Guest
|
Abi haklısınız Ali imran bulak 1977 ile 1974 aynı. Benim fecr 1971 suriye olarak yazdığım kayıt, 1961 suriye ile aynı olabilir fakat 1961 kaydı kadir suresi ile bitiyor ama bendeki kayıdın 36. dakikası bu an. Bendeki kayıtta da bu dakikada sadakallahul azim diyor kadir'den sonra ama Allahu ekber... deyip ğaşiye ihlas tarık surelerini okuyor ve toplam 57 dakika. Acaba başka yerden ekleme mi?
|
|
|
|
#151 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Guest
|
Allah razı olsun abi değiştiriyorum.
|
|
|
|
#153 |
|
SLM ALKM
Ensar Hocam....Fecr Suresiyle baslayan cok nadir kayit buldum.Sure-i Fecr-Alak-Kadr-Tarik-Kevser Yer: Emevi Mescidi Yil:22.04.1957.Buyurun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Konu ensar demirkan tarafından (25.02.07 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Guest
|
Bu stüdyo kaydı herhalde. Çıt çıkmıyor kimseden..
|
|
|
|
#156 |
|
Kardeş
|
Abdusselam Talat'in evinde ufak bir dinleyici grubuna okunmus bir kayit... cemaat bayagi uslu
Konu ensar demirkan tarafından (25.02.07 Saat 06:33 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Ensar abi..... bu resimler enes ( kahire ) kardeşimizden ankebuta hediye.....
Mustafa İsmailin Kabri ![]() Mustafa İsmailin Arabası ![]() Mustafa İsmailin Kardeşi ve enes kardeşimiz....
|
|
|
|
|
#158 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Bu da Mustafa İsmailin Kabrinin dışardan görünüşü... Kabir kümbetin altında... ama maalesef Mısır devleti kabre hiç önem vermiyor ve bakmıyor... Mustafa ismailin kardeşi enes'in kabirle biraz ilgilendiğini görünce ağlamış.. ne diyelim...cevherlerin kıymetini tenzil etmekte insanoğlunun üstüne yok...
|
|
|
|
|
#160 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Böyle insanların türbelerinin ilgisiz kalması insanların o cevherleri farkedemeyecek kadar köreldiğinin göstergesi...
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|