| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1581 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Maşaallaah.. Mustafa İsmail_Qasas_1957_Syria_Makta [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Abdullah Yunus Kardeş (mustafa ismail kasas 1957 suriye taklidi) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Alıntı:
Ustadımızın okuduğu o muhteşem kayıtların megabaytınadamı bakılır... İster megabayt olsun isterse cigabayt olsun allaha hamd olsun ki onun o muhteşem okuyuşunu dinledik ve bazen taklit ettik....değil megabaytlar cigabaytlar olsun, ustadımızın okuduğu 1 saliseye değmez.... hatta sipahi kardeşim bu kayıtların megabaytı az bile...ustadımıızın değeri büyük megabaytlarıda büyük olmalı ![]() selametle... |
|
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Guest
|
Nadir Hud diye verilmiş ama ben şuan bakamıyorum...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1585 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
geçen sene ben bunuforumdan indirmiştim amerikada okuduğu denilen hud süresi bu ensar abi daha iyi bilir ama baştan sona çok etkili ve huşulu bir okuyuş hatta ilk dinlediğimde 31.dakika 33.dakiaka arasında "yabuneyyerkebmeana" (ey oğlum bizimle beraber (gemiye) bin )derken mustafa ismailin ağlamaklı hatta ağlayarak okuduğu dinleyeceksiniz
|
|
|
|
#1586 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Ensar abinin (Allah razı olsun kendisinden) mustafaismail.org 'a en son eklediği Kamer suresiyle başlayan kayıtlardan bu gün iki tanesini dinledim. İkisi de beni perişan etti.
Birincisi 1978 senesinde hazret vefat etmeden önceki son hediyelerinden biri. Hz. Hüzeyin mescidinde okuduğu yaklaşık 8 dk.lık kısa ama öz bir okuyuş. Huzur ikliminden bir damla... Diğerini 1972'de Ebulala'da okumuş. Şeyh baştan sona kadar sesli tefsir yapmış. Makam, coşku, duygu ne ararsanız var. Bugünlerde acaba ne dinlesem diye düşünenlere tavsiye ederim.
|
|
|
#1587 |
|
Guest
|
Şeyh Mustafa İsmail'i Allah için çok seviyorum...Şuan Şeyh Abdulbaset'in o meşhur Haleb Yusuf suresini dinliyorum...Rabbim eğer cennetine kabul edersen bizi Mustafa İsmail ve Muhammed Abdussamed ile beraber eyle...Yanlarında Üstad Said Nursi hazretleri de olsun...Cennetin yamaçlarında bir o bir diğeri okusun...Üstadım da o gür sesiyle Kur'an'ın cennet ikliminden bahsetsin...Onların o coşkusu tüm cenneti kaplasın Allah'ım...Onların sesini tüm cennet ahalisine duyur...Duyur Rabbim ta o cehennemliklere kadar duyur...Onlara da bir ferahlama olsun...Amin...
|
|
|
|
#1588 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Amin Amin Amin Allah celle celaluhu razı olsun hocam ferahlık oldu biz acizlere.. |
|
|
|
|
#1589 | |
|
Kardeş
Alıntı:
allahu alem muhammed rıfatın mustafa ismailin muhammed sıddık mineşvinin ve abdussamedin allah dostları olduğuna hak teala onları sevmiş sevdirmiş tabiki hepsinin ayrı bir özelği var allah vergisi ama mustafa ismailinde hani asrı saatten öncede edebiyat zirvedeydi kuran indi allahın mucizesi olarak bütün edebi şiirler onun yanında basitleşti onlara meydan okudu kuranı kerim tabiri caizse mustafa ismailin zamanındada musiki ön planda insanların muziğe merakı ön planda mustafa ismail öyle kuran okuduki ümmü külsüme bize makam bırakmadı biz ondan öğreniyoruz ve abdul vehhabada mustafa ismailin yaptığını muzik aletleri yapmaz dedirtti(allahın izniyle) allah teala kendi kelamının üstünlüğünü onlara vesile etti allah hepsine rahmet etsin
|
|
|
|
#1590 |
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu hasom tarafından (06.11.08 Saat 03:51 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1591 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1593 |
|
SLM ALKM
Jerusalem Hocam vermisken bir de videonun linkini verirsen nurun ala nur olur... |
|
|
|
|
|
|
#1594 |
|
SLM ALKM
Bilmiyorum burada verildimi,farkli bir belgesel(kardesi,ahmet naia vesaire konusuyor).Buyurun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1595 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (farklı kaydek yapın-49 dakika) Bu videoda rıza hocamızı da çalıştırıyor Ahmet Kamil...Keşke bu videodaki bilgiler tercüme edilse... |
||
|
|
|
#1596 | |
|
Kardeş
Alıntı:
kısa bi bölümüne baktım rıza abiyle yasir okudktan sonra onun o muhteşem okuyuşundan başka diğer yönü yani okumdan evvelki özelliği çok merhametli tevazu sahibi çok ihlaslı oluşunu diyor ve zatn başta şeyh ahmet amir gibi zaatların onun bu gzüel ahlakını anlatarak örnekler sunmuş onun ihlasından ve tevazu oluşundan kendini ön plan çıkarmayışından maddiyata önem vermeyişinden ahlakın güzelliği bir çok ünlü insanıda etkilemiş daha çok şey var inşaallah iyice dinledikten sonra açıklamaya çalışacam ama şunu diyim çok etkili bir belgesel olmuş lakin daha muhteşem kesitlerdende verebilirlerdi ağlamamak için kendimi zor tuttum kısaca allah mustafa ismaili sevmiş sevdirtmiş ve sevdiriyor asrın kaarisini allah rahmet eylesin
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (09.11.08 Saat 07:13 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Alıntı:
hocam bunu indirmeye çalıştım ama bilinmeyen dosya türü dedi..formatını değiştirebilirmisin? |
|
|
|
|
|
|
#1598 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Mustafa İsmail_Qasas_1957_Syria_Makta [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Abdullah Yunus Kardeş (mustafa ismail kasas 1957 suriye taklidi) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Salam Aalykoum
Akhi Jerusalem where are the section of "all records of sheikh mustafa islamail" and "abou la3nin Shi3sha3i" in this forum? Are they moved or deleted? |
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Guest
|
Alıntı:
drive crazy you sometimes...Sorry... |
|