| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1601 | |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Alıntı:
if the links are recoverable at the site [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] i said al hamdoulilah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
jaruselam ve ensar abim
bu süriyedeki kasas kayıtının biraz daha ince canlı hali bu bana daha iyi gibi geldi daha canlı acaba aslı bumu yoksa mustafa ismail.org takimi siz daha iyi bilirsiniz çünkü bu süriye yusuf taki sesiyle aynı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (17.11.08 Saat 08:48 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Guest
|
Ensar abi sitedeki Qamar(49-55)_Rahman(1-35)_Qisar_1973_Ardi Sharif isimli kayıtta Rahman (1-35) değil (1-34) olacak herhalde...
Qamar(49-55)_Rahman(1-32)_Qisar_1971_Zahir isimli kayıtta şeyh Rahman 28.ayeti okumuyor...Yani şöyle olması lazım Rahman(1-27+29-32)... Konu Jerusalem tarafından (19.11.08 Saat 12:08 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1604 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Abi bu eklediğiniz Kasas kaydını indirip dinledim, bendeki kayda yakın bir kayıt ama sizin bu kayıtta ses daha ince ve dikkat edin hep yankı oluşuyor...Zannımca aralarda cemaat sesine dikkat ederek kaydın sesinin inceltildiği yada kalınlaştırıldığı anlaşılıyor...Sizin bu kayıtta cemaatin sesine bakın çok ince...Bir iki derece(pitch) arttırılırsa çok leziz olur...Sizdeki kayıt eksik herhalde, sondaki Alak ve Kadir yok bu kayıtta....Ama sitedeki nasıl onu bilmiyorum ben elimdeki ile kıyasladım...Bu arada bu kasas benim hasta olduğum bir Kasas...Rüyalarıma bile giriyor... Bendeki kayıttan kısa kesit: Yeri gelmişken söyliyeyim Ensar abime: Sitedeki meşhur Yusuf-1957 kaydının ses atmosferi beni rahatsız etti...İlk şu aklıma geldi: Sanki Şeyh ve cemaat inşaat halindeki bir camideler...Ses o şekilde...Tabi bana göre, sadece bu kayda özel keşke Ensar abim buna bir el atsa.... Konu Jerusalem tarafından (19.11.08 Saat 12:53 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#1605 |
|
Salam Alaykoum
Akhi Jerusalem what is the best audio that did you listen of Sheikh Mustafa Ismail? |
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1607 |
|
Guest
|
Bende bir Bakara kaydı vardı: Bakara(249-252)-Şems-Alak-Dua-1969 şeklinde...mustafaismail.org a baktım ama göremedim ama gözden kaçırmış olabilirim...Bununla ilgili başka bir kayıt buldum: Bakara(238-252+285-286yarım+249-252)-Şems-Alak-Dua...Uzman abilerim bir göz atarsa sevinirim:
|
|
|
#1608 |
|
Guest
|
Kasas-Ğaşiye-Ömer Mukrim Camii....Elinde böyle bir kayıt olan var mı?
|
|
|
|
#1609 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 0
619 Mesajına 923 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Bu bölüm kitaplaştırılmalı. Yanında da DVD hediye verilmeli.
|
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
Kardeş
Alıntı:
ben bu kaydı öncedende dinlemiştim evet bu rayı bakara 238-252 süriyedeki okuyuşuda güzel ama buda başka güzel çok fennan işciliği çok harika bir kayıt
|
|
|
|
#1611 |
|
All Pictures Of Sheikh Mustafa Ismail (thanks a lot akhi Jerusalem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Kardeş
şeyh mustafa o manasına göre ince detaylarlarla okumasıyla hem yaşar hemde yaşatır
aynı zamanda tecvid ve kıraatıyla dinliyenlere derste verir bu maktada kıraattaki manasına göre vurgusuyla harfleirn hakkını verişiyle sanki dinliyenlere ders veriyor hatta ilk başta "hakkı" diye kalkale yaparak duruyor cemaattan birisi "(ve ni'mel kalkale)ne güzel kalkale" demekten kendini alıkoyamıyor hele "alimteh" diye duruşları varya dillere destan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] işte kesit
|
|
|
#1613 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Guest
|
Fecr(farklı kaydet yapın)
|
|
|
#1615 |
|
Guest
|
Ensar abim nerelerdesin? Bir rahatsızlık yoktur inşallah....Çok uzun oldu abi seni özledim...Kamer'lerin gerisini bekliyoruz inşallah abi...
|
|
|
|
#1616 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
fethi melici nın mustafa ismiale yazdığı bir şiir warmış galiba ve bunu mısırda mustafa ismail ile ilgili bir proğramda okumuş bundan haberi olna kardeşlerimiz warmı bulabilinirmi caba??
Konu Sipahi tarafından (19.08.09 Saat 05:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Çok güzel olmuş. Elinize sağlık.
|
|
|
#1618 |
|
S A MUSTAFA İSMAİL AŞIKLARI ARŞİVİMİ KARIŞTIRIRKEN KARŞIMA BÖYLE BİR MUHTELİF SURELERDEN ALINMIŞ MUHTEŞEM BİR KAYIT ÇIKTI.HAKKATEN MUHTEŞEM İSTİFADENİZE SUNMAK ARZU ETTİM.SAYGILARLA [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#1619 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Butun arkadaslar haklarini helal etsinler. 10 gunluk bir is gezisinin ardindan katildigimiz mobilya fuari bayagi mesgul etti.. Amerikadaki muthis krizden sag salim cikabilmek icin haftanin butun gunleri mesai yapiyoruz.. Siteye Herkulde olmayan son Kameri de ekledim bugun. Insallah onumuzdeki hafta sonuna kadar 15 in ustunde daha eklenecek. Bu arada Riza hocamdan 700 kadar yeni kaset teslim alip USA e getirdim cok sukur. (En son alinan 2000 kasedin ilk partisi) Guzel kasetler cikiyor. Abdurradi ve Hassanlar var cok olmasa da... Bu arada bunlari da dijitallestirip temizlenmesi ile de ugrasiyorum vakit buldukca.. Siteniz cok guzellesmis Alparslan hocam... Allah razi olsun... Allah izin verse de ben de ingilizce olarak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] u bir acabilsem... Aylar oldu bir arkadas Jumlaa ile tabani kurdu birakti fakat bir el atamadik ondan sonra.. Allaha emanet olunuz...
|
|
|
|
#1620 | |
|
Kardeş
Alıntı:
allah razı olsun muhteşem olmuş asrın en iyi kaarisini dinledikçe anlıyoruz 26 aralıkta biliyorsunuz ustadın vefatının 30. yıldönümü forumumuzdaki kuran aşıklarıyla ya hatim yada yasin okuma yapılsa iyi olur 26 aralığa kadar
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (01.12.08 Saat 06:13 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|