| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1621 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
sağolun abiler
|
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
bu makta gibi tabiri caizse beni deli eden kamerdeki bu maktada çok muhteşem hicaz makamında nuhun kavmi nuh a.s ı yalanladı deli dediler derken mecnun kelimesindeki duruşu nuh a.s mın 950 sene tebliğ mucadelesinden sonra "rabbim ben mağlub oldum" derken mağlub kelimesindeki duruşları fentasır(yardım et) derken devam ettiği ayatteki o yakıcı hicazkar tizi hele muhteşem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#1623 |
|
Kardeş
nadir diyebileceğmiz bir naziat elime geçti
mustafa ismail muhammed rıfat havasında okumuş sanki o gibi olmuş bilmiyorum nadirmi ama ben ilk defa dinledim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] mustafa ismailden bu şekilde değişik bir atmosferde ilk defa dinledim
|
|
|
#1624 |
|
Kardeş
bayramanız mubarek olsun diyerek
bayrama özel sakladığım çok etkili muhteşem bir kesit daha asrın kaarilerinin zirvesinden mustafa ismailden nihavent sonrada rast okuduğu bu maktada ayeti en az 15 defa tekrar ediyor okuduğu yerin meali şerifi "Bunları Biz sana ayetlerden ve hikmetli zikirden (Kur'an'dan) okuyoruz. Şüphesiz, Allah Katında İsa'nın durumu, Adem'in durumu gibidir. Onu topraktan yarattı, sonra ona "ol" demesiyle o da hemen oluverdi" "inne mesele ısa ındallahi kemeseli adem" ayetinde adem derken o muhteşem duruşları bırakışları insanı çok etkiliyor işte makta [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (08.12.08 Saat 11:29 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
Kardeş
Alıntı:
bulunca eklerim hüseyin abi kaydetmişti ya şeyh mustafa seni allah seçmiş diye başlıyor şiir şiiri ağlıyarak okumuş sonra birdaha okutyorlar gazteciler 2.ci okudğu var
|
|
|
|
#1627 |
|
Kardeş
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
bayraımın son günü bir hediye daha veriyim dedim mustafa ismailin çeşitli fatır süresindeki kayıtlardaki yaeyyuhennasü diye olan 7 tane ayeti birlşetirdim hepsi bşka makam sırayla beyati beyati şuri saba ve acem segah hicaz nihavent rast üstad hepsinde okadar fatır okuyuşları hiç biri birbirne benzememiş hepsinde farklı makam yapmış hepisndede etkili okumuş manasındaki vurguyla ayet metni ve meali "يا أيها الناس أنتم الفقراء إلي الله و الله هو الغني الحميد" صدق الله العظيم "ey insanlar siz allaha karşı muhtaçsınız zengin ve övülmeye layık olan ancak odur" dinleyin çok seveceğinze eminim
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (11.12.08 Saat 09:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1628 | |
|
Kardeş
Alıntı:
asrın kuran dehası olmak boyle bişi.. |
|
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Tesekkür: 13
4 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
işte bu gösteriyorki Mustafa ismail Kuran okumada bir fennan hiç bir zorlanma olmadan istediği makamı istediği yerde istediği şekilde yapıyor.bunun için ümmü gülsüm a.vehhab gibi hayatları notalarla makamlarla geçenler onun peşinde dolaşıyor. Allah rahmet eylesin!
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Guest
|
Şeyhin en muhteşem kayıtlarından biri....
Hucurat-Kaf-Hakka-Neziat-Şems-1958- Al Mahallatul Kubra [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Cumanız mübarek olsun.... |
|
|
|
#1633 | |
|
Kardeş
Alıntı:
alparslan abi ne yaptın allah aşkına bu kayıt beni deli ediyor unutmak istiyorum bu kaydı çünkü şeyh öyle bir okuyorki tabiri cazise insan kendini yerden yere atası geliyor hatta yasir şarkaviye dedim bu kaydı ah enes dedi o kayıt perişan ediyor bizi dedi sen hatırlattınya alacağın olsun çekim kalitesi düşük olmasına rağmen muhteşem kayıt allah razı olsun mustafa ismail burda kendini okumaya öyle kaptırmışki kendinden geçmiş cemaatide kendinden geçirmiş
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (12.12.08 Saat 09:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Erkek Üye
|
İzaatul Kuran radyosundan yanlıs anlamadıysam
seyhın 45 lı yıllardan mescıdı huseyınden bı kaydı ! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1635 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Erkek Üye
|
Hacc (1-36) من صلاة عيد الاضحى المبارك من مسجد المرسى ابو العباس
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1637 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
harika!
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Sipahi tarafından (17.12.08 Saat 12:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Kardeş
bugun seyh mustafa ismail in bir kaseti geçtı elime
meryem-hakka-naziat-sems-alak cemaat cok coşkulu pekı nerde okuduğunu bilen bi kardeşimiz warmı acaba.. türkiye dekı meryem kaydı diceem boyle bi cemaat türk cemaatine hiç bnzemıyoo bi yardım etseniz...?? |
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Guest
|
Meryem(12-36)_Hakka(1-24)_Neziat(26-41)_Şems_Alak(1-5)_1955_Malawi_Ticari
|
|