| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1661 |
|
Guest
|
Hud-Hakka-1963(daha önce eklenen Hud-Hakka ile kıyaslamadım henüz)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1662 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Tesekkür: 0
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Muhterem abiler
mustafaismail.org sitesi calismiyor mu acaba. uzun zamandir degisiklik gozukmuyor. maassalam |
|
|
|
|
|
#1664 |
|
3 Mesajına 5 Teşekkür Aldı
selamunaleyküm abilerim şeyhinde olduğu bir esmaül hüsna kaydı vardı nerede bulabileceğimi söylermisiniz birde yanılmıyorsam esmaül hüsnadan sonra şeyh bir ibtihal okuyordu orada ne söylediğini anlayan varsa yazbilir mi acaba
ALLAh(c.c)'ın rahmeti bizim ve filistindeki kardeşlerimizin gazabı da zalimlerin üzerine olsun inşallah... |
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Konu Sipahi tarafından (04.02.09 Saat 09:52 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Arkadaslar Mustafa ismailin Abdussamedle olan su resmini daha once veren oldu nu bilmiyorum ama muhtesem bir ikili
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
s.a abiler şeyhin oğullarından Kur'an okuyan varmı veya ona benzer okuyabiliyorlar mı?
|
|
|
|
|
|
#1668 |
|
seyhin oglu degil ama torunu Alaa Tahir Hosni ona benzemeye calisarak okuyor
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Kardeş
|
Es-Selamu Aleyküm;
Abi yukarıda bahsedilen kari hakkında şı siteye bakılabilir. Arapçam yok, o yüzden bir şey anlamadım ama.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bir de şu kaydı herkese öneririm. (Farklı kaydet yapın lütfen.) 65 yaşında ama çok harika gerçekten.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Ali el benna yla birlikte
|
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Kardeş
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Arkadaşlar merhabalar. Üstadın ses kayıtlarındaki değişiklşikler sadece zamanla sesinin kalınlaşmasından kaynaklanmıyor. Aynı zamanda yapılan kayıtlarda kullanılan teknolojik aletlerin de bunda etkisi var. Eski kayıtların biraz hızlı ve ince olduğunu sizler de hafız Burhan kayıtlarından ya da tarihi konuşmalardan duymuşsunuzdur. Muhabbetle
Fedai |
|
|
|
|
|
#1672 |
|
MUHTEREM ABILER
MUSTAFA ISMAILIN SAYFASINDA NEDEN HIC HAREKET YOK MERAK ETTIM. BIR ZAMANLAR BURAYA SEYHIN SAGDA SOLDA BULUNMAYAN NADIR TILAVETLERI OLURDU. ESKI MUDAVIMLERDEN HIC HABER DE YOK. MUSTAFA ISMAIL.ORG SITESINDE DE BIR DEGISIKLIK GOZUKMUYOR. NEREDESINIZ EY MUSTAFA ISMAIL ASIKLARI ENSAR ABILER ALPASLAN ABILER VE ISMINI HATIRLAYAMADIGIM DIGER BILER.... |
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
fetret dönemi yaşıyor evet aslınd forumda durgunluk var ama bu durgunluk uzun sürmez inşallah eskisinden daha canlı bir şekilde canlanır hele mustafa ismail gibi asrın kuran dehası unutulmaz allahın izniyle
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Sipahi tarafından (12.02.09 Saat 07:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Guest
|
Daha önce elimizde Fetih(1-26)-studyo kaydı vardı...Şimdiki eklediğim daha orjinal...Suriye Radyosu kaydı...Bunu dinleyince öncekinin üzerinde ne kadar oynandığını farkettim...
Fetih(1-26)-Suriye Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Daha önce benim elimde 2 tane Meryem-Studyo kaydı vardı...Biri Meryem(12-34), diğeri ise Meryem(1-36)-Buruc-Tarık idi...Bu da 3. studyo oldu.. Buyrun Meryem(1-33)-Suriye Radyosu kaydı: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#1675 |
|
Bu mubarek cuma gunu Jerusselam abımden sonra bir bomba da ben patlatayim ia. az once suriye radyosundan ustadin Ali imran studyo kaydini kaydettim birazdan yukleyecegim ia
muhabbetle |
|
|
|
|
|
#1676 |
|
|
|
|
|
|
|
#1677 |
|
SLM ALKM
Büyük ihtimalle nadir olan bir Bakara makta buldum.Eger kaydin tamami olan arkadaslar varsa, bizimle paylasirlarsa cok makbüle gecer.Buyurun: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1678 |
|
ADIL HOCAM O BAHSETTIGINIZ MAKTA MALESEF MUSTAFAISMAIL.ORG TAKI BAKARA ALI IMRAN 1974 HUSAYIN KAYDINDA VAR. KESKE ELIMIZDE OLMAYAN KAYITLARDAN BIRI CIKSAYDI DA USTADIN YENI BIR KAYDINA ULASMIS OLSAYDIK.
MUHABBETLE |
|
|
|
|
|
#1679 |
|
SLM ALKM
Bir de suna bakin.Zamaninda Izaatulkuranulkerim minel Kahira radyosundan cekmistim.Sure-i Bakara-Aliimran(aslinda iki farkli kayit ama birlestirmisler): [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bakara(284-286)-Al-i İmran(193-194)-Mescid-i Huseyin-1974 Ama dediğinizde haklısınız...Bakara ile Al-i İmran birbirinden ayrı zamanda okunduğu belli.... |
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| ensar demirkan |
| Seçenekler | |
|
|