| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1701 |
|
Guest
|
Keşke bulabilsen o kaydı adil abi...
Bu iki Nun kaydına çok sevindim...Özellikle Nun-İnfitar çok hoşuma gitti...Aradaki radyo parazitleri bile güzel...Çocukken babam da Suriye radyolarını açardı Cuma sabahları...Hep Minşevi dinletirdi bize...Onlar aklıma geldi...Ama İnfitar mahvolmuş...Düzeleceğini zannetmiyorum...Çok güzel yerler diğer radyolar ile karışmış...Kayıt bittikten sonra kısa bir kıraat var mahmud abi bu senin kıraatın mı? Sonrasında Abdulbasit İsra diyor ama okuyan Mahmud Ali Benna gibi...Ayetel Kursiyi okuyor... Konu Jerusalem tarafından (25.02.09 Saat 11:52 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1702 |
|
Tesekkür: 0
11 Mesajına 14 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Jeruselam hocam,
O okuyan ben degilim zaten okumayi da pek beceremem. Sadece iyi bir Mustafa ismail dinleyicisiyim veya oyle oldugumu zannediyorum. Bir tane bir kayit buldum ustadin. Ala suresini okuyor cemaatli sonra sems suresine geciyor ve bitiyor. Bu kayitin tamami elinde olan var mi acaba Hurmetler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Muhterem abiler,
Ustadin bende bir neml(15-42) kaydi var. Mustafa ismail.org taki kayitlara baktim. oradaki kayitlar genelde 15-44 seklinde ve 42 de biten kayit yok. Belki bu farkli diye size gonderiyorum. Muhabbetle Neml(15-42) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Muhterem Abiler
Biraz onceki gonderdigim kayit ticari bir kayit oldugu icin mustafaismail.org sitesine konmamis. jeruselam hocam mustafaismail.allgo.net sitesi sizin mi. Sizin isminiz geciyor orada. neml kaydinin ticari oldugunu orada gordum. Eski kayitlari karistiriken bir tane Isra suresi buldum. Arkasindan ezan okuyor ustad bu kismi sonradan ben ekledim. Burada daha once paylastim mi bilemiyorum. m.org ta bu kayit yok mustafaismailallgonet te de goremedim. Bu kayitlla ilgili olarak soyle bir rivayet duymustum. Bilmiyorum ne derece dogru. Mustafa Ismail vefat etmeden radyoda duzenli Kuran okurmus. Vefat ettiginin ertesi gunu bu kaydi radyodan yayinlamislar. ve takdimde de El Merhum diyor. Belki dogrusunu bilen vardir. Isra-Ezan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi mustafaismail.org Şeyhin resmi sitesi olduğundan oraya ticari kayıtlar eklenmiyor...A'la kaydı varmıydı yokmuydu onu hatırlamıyorum bir ara bakarım inşallah...İsrayı da yeni indiriyorum..Çok teşekkürler abi, Allah razı olsun.. |
|
|
|
|
#1706 |
|
Erkek Üye
|
Varnı yokmubılmıyorum ole rasladım bu kayda cok hosuma gıttı
Rum: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Alıntı:
Bu kayit yüzde yüz Türkiyede ve büyük ihtimalle de Istanbulda okunmus,cünki bu kaydin Sems bölümü bende var.Maalesef bas tarafinda ne okumus bilmiyorum.Insaallah olan arkadaslar var ise bizimle paylasirlar.... |
||
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Tesekkür: 15
3 Mesajına 3 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Tabiri caizse: oldurucu bir okuyus!!!!!!!
|
|
|
#1709 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
sayın abilerim acil 1949 tahrim kayıdnı istiyrum yardımcı olursanız cok sewinirim selametle...
|
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Tahrim(1-12)-Hakka(1-24)-Neziat(26-33)-Mescid-i Sultan Ebul Ala-1949 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#1711 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
sağolasın jerusalem abicim allah razı olsun acil gerekliydi allah razı olsun.....
|
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Guest
|
Rabbim sizden de razı olsun abi...
Elimde bir kayıt var İsra(1-36)-Ezan...Mustafaismail.org sitesine eklenen 13 tane İsra(1-36) var...Ama ben sadece son kısımlarına Ezan var mı yok mu diye baktım, göremedim...Belki kesilmiş te olabilir...Ayrıca aşağıya eklediğim bir radyo kaydı...Uzman abiler kıyaslarsa memnun olurum... İsra(1-36)-Ezan(Radyodan çekilme ama cemaatli)-(Ezan ayrı) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ensar abi...mustafaismail.org sitesine eklediğiniz Nisa sureleri içinde yer alan Nisaa(069-085)_Sayyidah Zainab Mosque.wma isimli kayıt Mescid-i Huseyinde okunmuş herhalde...Alttaki kayıt ile aynı ama bunun girişinde radyo spikeri öyle diyor: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (27.02.09 Saat 08:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#1713 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
kardesler uzun zamandir bakiyorum fakat mustafa ismailin Tekvir Suresini okudugu bir kayit göremedim.Eger elinizde bu kayit arsa paylasabilirmisiniz???
hadi selametle kalin |
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Jeruselam hocam, benim gonderdigim isra ezan ile sizin gonderdiginiz isra ezan ayni ama sanki benim gonderdigim biraz daha net gibi ama iyi karsilastirmak lazim.
Bir de ben sunu merak ediyorum. Bu foruma ustadin elimizdeki mevcut olan kayitlarini koymadan once acaba mustafa ismail.org veya mustafaismail.allgo.net ten baska bakmamiz gereken bir site var mi acaba. Ben bu iki siteye bakiyorum. EGER BENDEKI KAYITLAR BURADAKILERDEN FARKLI ISE KOYMAYA CALISIYORUM. Yoksa milletin bosuna vaktini almayalim. Ayni kayitlar etrafinda donup durmayalim. Bo konuda bizleri bilgilendirecek var mi acaba. Bir Ensar abimiz vardi o da ortalarda hic gozukmuyor su siralarda... Muhabbetle |
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Guest
|
Mahmud abi aslında Şeyh Mustafa İsmail'in kayıtlarını kıyaslayarak ekleyen bir site yok mustafaismail.org tan başka...mustafaismail.allgoo.net e ise biz onların dışında henüz mustafaismail.org sitesine eklenmeyen studyo kayıtlarını ekledik...Ensar abi cemaatli kayıtları ekledikten sonra studyo kayıtlarına el atacak...Ben de vakit kaybı olmaması açısından bazı studyo kayıtları mustafaismail.allgoo.net te paylaştım ama henüz eklemediğim çok studyo var...Bir de resmi site olması hasebiyle mustafaismail.org sitesine ticari kayıtlar eklenmeyecekmiş...O yüzden diğer siteye kaydırıyoruz...Aslında Şeyh Mustafa İsmail'in kayıtlarının olduğu çok yer var ama kıyaslıyan yok...Mesela bende 60-70 tane İsra vardı ama kıyaslayınca bunların çoğunun mükerrer olduğunu gördük...Çoğu yerde bu şekilde, arkadaş 60 tane İsra eklemiş ama aynı olduğunu bilmiyor...Ama yine de bakabileceğiniz siteler şunlar (tabi içi mükerrer dolu)
1-Burada 421 tane suresi var: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Bu iki linkte 800 suresi olduğu söyleniyor(içindeki linkler flashget ile indirilebilir) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] daha da var ama yazmak istemiyorum benim bildiğim kıyaslayarak giden tek site forumankebut.... |
|
|
|
#1716 |
|
Allah sizlerden razi olsun Jeruselam hocam. Buyuk bir muskilimizi hallettiniz. Bundan sonra Ensar abiyi beklesek daha iyi olacak herhalde. Muhabbetle
|
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
hic piyasaya yeni cikan videolari yok mu
|
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
merci beaucoup
cher frère شكرا كثيرا أخي الحبيب sevgili kardeşim çok teşekkür ederim
|
|
|
#1720 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
De rien mon frere Kahir a votre service!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mustafa, İsmail, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|